Matamata i lau "lipine" i Odnoklassniki

Pin
Send
Share
Send

Vaʻai uma au gaioiga i luga o le vasega o tagata lautele fesoʻotaʻiga, o loʻo faʻaalia i lau laupepa "Faapipii"faigofie tele. I le tele o taimi, o mea uma lava faʻatapulaʻa ile naʻo le lua kiliki.

O loo matou matamata i le matou "Ribbon"

E alu i ai O le lipine, na o le kiliki i lou igoa, o loʻo tu i le pito i luga o le upega tafailagi. O le itulau o le a toe faʻatino. Afai e te faʻataʻitaʻia i lalo teisi laititi, o le a vaʻai lau gaioiga uma i luga o lenei fesoʻotaʻiga lautele i taimi lata mai.

O se faʻataʻitaʻiga o le muamua metotia, e mafai ona e faʻaogaina se itulau a seisi tagata pe afai e te mauaina. Ulufale i lenei itulau ma suʻe oe lava o loʻo suʻesuʻeina le upega tafailagi, ona e alu lea i lau faʻamatalaga ma matamata "Faapipii".

Vaʻai foi: Faʻafefea ona maua lau itulau i Odnoklassniki

Sa matou suʻesuʻeina i le "Tape" mai le telefoni feaveaʻi

E matua faigofie lava mea uma. Afai e te faʻatoʻa maeʻa ulufale i le Odnoklassniki polokalama mo lau telefoni, ona kiliki ai lea i luga o le ata faʻailoga ma ni fasi laau se tolu i le itu tauagavale pito i luga o le lau. Afai e leai ni mea, ona seʻi loa lea o le ie pupuni, o loʻo i le itu tauagavale o le lau, ma le faʻailo.

O lenei kiliki i lau avatar. O se itulau ma faʻamatalaga autu e uiga ia te oe o le a tatalaina, pe a e tusi i totonu, e mafai ona e vaʻaia "Faapipii".

A oe vaʻai, e leai se mea faigata i le vaʻai i lau itulau e ala i mata o isi tagata faʻaaoga i Odnoklassniki.

Pin
Send
Share
Send