Smartphone firmware Explay fou

Pin
Send
Share
Send

O le Explay Fresh telefoni o se tasi o sili ona alualu i luma ma lautele faʻataʻitaʻiga o le lauiloa Rusia ituaiga e ofoina atu masini feaveaʻi eseese. I totonu o le tusitusiga, matou te mafaufau i le polokalame polokalama o le masini, pe sili atu foi, o mataupu o le faafouina, toe tuʻuina atu, toe faʻaleleia ma toe sui ma sili atu faʻaaliga lata mai o le faiga o galuega, o lona uiga, o le Explay Fresh firmware process.

O le masani ai tulaga faʻatulaga ma le laʻititi lava taliaina faʻamatalaga faʻapitoa faʻapitoa i tulaga o aso nei, o le telefoni ua matua agavaa mo ana galuega mo le tele o tausaga ma faʻamalieina manaʻoga o tagata faʻaaogaina le faʻaaogaina o le masini mo telefoni, fesoʻotaʻiga i luga o fesoʻotaʻiga lautele ma vave feau, ma foia isi faigofie galuega. O meafaigaluega a le masini e faʻavae i luga o le Mediatek platform, lea e aʻafia ai le faʻaogaina o ni lauiloa auala e faʻapipiʻi ai polokalama komipiuta ma matua faigofie mea faigaluega.

O le firmware o le masini ma e faʻatatau i gaioiga o loʻo faia e le tagata e ona le telefonipoto i lou lava lamatia ma lamatiaga. I le mulimulitaia o fautuaga i lalo ifo, ua iloa e le tagata faʻaaogaina latou tulaga ono lamatia i le masini ma ave uma tiutetauave mo iʻuga!

Sauniuniga vaega

Aʻo le i faʻaauauina le faʻaaogaina o mea faigaluega, o le galuega o le a le mea e toe tusia ai vaega o le Explay Fresh, e manaʻomia e le tagata e saunia le telefoni ma komipiuta o le a faʻaaogaina mo firmware. O le mea moni, o le saʻo sauniuniga o le 2/3 o le faagasologa atoa ma na o lona faʻatinoina faʻatino mafai ona tatou faʻamoemoe i luga o le sese-saoloto tafe o le faiga ma se faʻaiuga lelei, o lona uiga, o se mea faigaluega le aoga.

Avetaavale

E ui i le mea moni o le Express Fresh ua faamatalaina o se ma tafia avetaavale e aunoa ma faafitauli ma isi tagata faaaoga gaioiga,

faʻapipiʻiina o se vaega faʻapitoa o le vaega talafeagai mo le faʻafesoʻotaʻi le masini i le firmware mode ma PC o loʻo manaʻomia pea.

Faʻapipiʻiina le firmware avetaʻavale masani e le mafua ai faʻafitauli, na o le faʻaaogaina o le faʻatonuga ma le afifi e otometi tuʻu vaega mo moli masini MTK "Preloader USB VCOM avetaavale". Uma le muamua ma lona lua e mafai ona maua i totonu o mea i luga o la tatou 'upega tafaʻilagi, e avanoa i le sootaga:

Lesona: Faʻapipiʻi avetaavale mo Android firmware

I taimi o faʻafitauli, faʻaaoga le afifi download mai le sootaga o loʻo i lalo. Ole seti o avetaavale manaʻoga e manaʻomia mo le faʻaogaina o le Explay Fresh mo le x86-x64- Windows, o loʻo iai le tagata faʻapipiʻi, atoa ai ma le faʻapipiʻiina e le tagata vaega.

Sii mai avetaavale mo Explay fou firmware

E pei ona taʻua i luga, o le faapipiiina avetaʻavale mo se telefoni e le faigata, ae ina ia faʻamaonia le faʻapipiʻi ua maeʻa, e tatau ona e faia nisi laʻasaga faʻaopoopo.

  1. I le maeʻa o le auto-installer MTK avetaavale, tape atoa le telefoni ma aveese le maʻa.
  2. Tamoe Pule Pule ma faʻalautele le lisi "Taulaga (COM ma LPT)".
  3. Faʻafesoʻotaʻi le EXPLAY FRESH TANI MAUA I le USB port ma matamata le lisi o port. Afai o loʻo lelei mea uma i avetaavale, mo sina taimi puʻupuʻu (e tusa o le 5 sekone), e aliali mai le masini ile lisi "Preloader USB VCOM taulaga".
  4. I le tulaga o loʻo faʻailoaina le masini ma se faʻailoga fiafia, "pue" i le taumatau kiliki ma faʻapipiʻi le avetaʻavale lima mai le lisi,

    mauaina o se taunuuga o le tatalaina i lalo le afifi maua mai le sootaga luga ma le tutusa laititi o le OS.

Superuser Aia tatau

O le mea moni, aʻa-aia tatau e le flash Explay fou. Ae afai e te faʻatinoina saʻo le faʻagasologa, e te manaʻomia se muamua faʻafouga o le faiga vasega, lea e naʻo faʻamanuiaga e mafai. Faatasi ai ma isi mea, o le Superuser aia faʻafaigofie ai ona faaleleia le tele o faʻafitauli ma le polokalama vaega o le Express Fresh, mo se faʻataʻitaʻiga, ia faʻamamaina o "otaota" muamua faʻapipiʻi talosaga e aunoa ma toe tuʻuina atu Android.

  1. Ina ia mauaina Superuser aia tatau, o le masini fesili i ai se faigofie faigofie meafaigaluega - le Kingo Root talosaga.
  2. Faʻaaogaina le polokalama e faigofie tele, i se faaopopoga, i luga o la matou 'upega tafaʻilagi o loʻo i ai se faʻamatalaga auiliiliina o le faʻagasologa mo le mauaina o aia tatau faʻaaogaina le faʻaaogaina o le meafaigaluega. Mulimuli i sitepu i le tala:
  3. Faitau atili: Faʻafefea ona faʻaaoga le Kingo Root

  4. I le maeʻa o faʻatautaia e ala i Kingo Root ma toe faʻafouina le masini

    le a mafai e le masini e pulea faʻataga e ala i le faʻaaogaina o le SuperUser root-aia tatau pule.

Le tua

Ae le i faʻamalamalamaina soʻo se masini Android, e tatau ona e faia se kopi faaleoleo o faʻamatalaga o loʻo i totonu. Ina ua uma ona mauaina Superuser aia tatau i Explay fou, tatou te ono manatu e leai ni faʻalavelave e fatuina se faaleoleo. Faʻaaoga fautuaga mai le mea i luga ole fesoʻotaʻiga i lalo ma maua le talitonuina i le saogalemu o au oe lava faʻamaumauga.

Faitau atili: Faʻafefea ona faaleoleo Android masini muamua firmware

Sei o tatou mafaufau i faʻamatalaga auiliili le faʻasologa mo le lafoa o se tasi o sili ona taua vaega o soʻo se MTK masini - "Leoʻa". O lenei nofoaga manatua o loʻo iai faʻamatalaga e uiga i le IMEI, ma lona faʻalavelave i le taimi o faʻaletonu ma le vaega o le vaega o le telefoni e mafai ona taʻitaʻia ai le faʻaletonu o fesoʻotaʻiga.

I le leai o se faaleoleo "Leoʻa" toe faaleleia o se auala faigata tele, o lea e matua fautuaina e mulimuli i laʻasaga i lalo!

O le taʻutaʻua o le MTK hardware platform na mafua ai le tulaʻi mai o le tele o mea faigaluega mo le tufatufaina vasega "Leoʻa". I le tulaga o Explay fou, o le saoasaoa auala e faaleoleo eria ma IMEI o le faʻaaoga o se tusiga faʻapitoa, o le faʻamaumauga download ma o loʻo avanoa iinei:

Sii maia script e sefe / toe faʻaola NVRAM smartphone Explay fou

  1. Faatoaga le aitema i le telefoni seti lisi "Mo tagata atiaʻe"i le kiliki faʻalima i luga o se aitema "Fausia le numera" vaega "E uiga i le telefoni".

    Liliu i le vaega faʻamalosi USB debugging. Ona faʻafesoʻotaʻi lea o le masini ma le USB cable mai le PC.

  2. Unzip le mafuaʻaga faʻamaumauga o loʻo i ai le faʻaleleia tusitusiga NVRAMi totonu o se isi faʻasalalau ma faʻasolo le faila NVRAM_backup.bat.
  3. O isi mea e faʻaitiitia ai, e otometi lava ona tupu.
  4. O le faʻaiuga o le faʻagaioiga, o le faila e aliali mai i totonu o le faila e aofia ai le tala nvram.img, o se o se faʻamaumauga o le sili ona taua manatua nofoaga o le masini.
  5. A faʻapea e te manaʻo e toe faʻaleleia le sefaʻaiga NVRAM mai le saisai ua sefe, faʻaoga le script NVRAM_restore.bat.

Polokalama flasher

Toetoe o metotia uma o flashing Express Fou i le tasi tikeri poʻo se isi aofia ai le faʻaaogaina o se mea faigaluega lautele mo faʻagaioiga ma mea e manatua vaega o masini fausia i luga o le Mediatek tulaga - SmartPhone Flash Tool. O le faʻamatala o sitepu mo le faʻapipiʻiina o le Android i lenei tusitusiga faʻapea o loʻo i ai nei le polokalama i totonu o le polokalama.

  1. I le mataupu faʻavae, mo le masini fesiligia, e mafai ona faʻaaogaina soʻo se ituaiga o mea lava meafaigaluega, ae o se faʻamaonia fofo, faʻaaoga le afifi avanoa mo le download mai le soʻotaga:
  2. Sii mai SP FlashTool mo Explay fou firmware

  3. Aveese le afifi ma SP FlashTool i se isi lisi, e sili ile root a le C: drive, ona saunia lea o le mea faigaluega mo le faʻaaogaina.
  4. I le leai o se poto masani i le togafitia o masini Android e ala i le polokalama ua fuafuaina, faitau le faʻamatalaga o manatu lautele ma faʻagasologa i mea i le fesoʻotaʻiga:

Lesona: Flashing masini Android e faʻavae i luga o le MTK e ala i le SP FlashTool

Firmware

O le tomai faʻapitoa o le Express Fresh faʻatagaina oe e amata ma faʻaogaina i luga o loʻo i ai agavaʻa toetoe o ituaiga uma o Android, e aofia ai le lata mai. O metotia faʻamatala o loʻo i lalo o ni sitepu muamua e mauaina le sili ona lelei faiga polokalama ile masini. O le faʻatinoina o laʻasaga faʻamatalaina i lalo, tasi ma le isi, o le a faʻatagaina le tagata e maua le malamalama ma mea faigaluega o le a mulimuli ane faʻaavanoa e mafai ona faʻapipiʻi ai soʻo se ituaiga ma faʻamatalaga o le firmware, faʻapea foi ma le toe faʻaleleia o le telefoni aoga i le tulaga o se faʻalavelave faiga.

Metotia 1: Le faʻaogaina aloaia o Android 4.2

O le SP Flash Tool faʻamatalaina i luga ua fautuaina mo le faʻaaogaina e avea ma mea faigaluega e faʻapipiʻi ai le Explay Fresh system, e aofia ai ma le kamupani faʻatulaga atamai. O le sitepu i lalo fautuaina ai faapipiiina soʻo se ituaiga o le OS aloaia i totonu o le masini, ma mafai foi ona avea ma faʻatonuga mo le toe maua mai atamai e le o faigaluega i totonu o le polokalama polokalama. O se faʻataʻitaʻiga, o le a tatou faʻatuina le alafua aloaia 1.01 o le firmware ile telefoni, faʻavae i luga o le Android 4.2.

  1. Muamua lava, download le polokalama komepiuta:
  2. Sii maia le tulaga aloaia Android 4.2 firmware mo Explay Fresh

  3. Unzip le faʻatupuina o faʻamaumauga i se isi lisi, o le ala e le o iai ni mataitusi Cyrillic. O le iʻuga, o se faila e i ai ni faʻamaumauga se lua - "SW" ma le "AP_BP".

    Ata mo le fesiitaiina i Explay Fresh memory, faapea foi ma isi faila talafeagai, o loʻo i totonu ole faila "SW".

  4. Faaoso le SP Flash Meafaigaluega ma fetaomi le ki aotelega "Maofa" + "Sifi" + "O". Lenei o le a tatalaina le apalai filifiliga filifiliga faamalama.
  5. Alu i le vaega "Sii mai" ma siaki pusa "Siaki siaki USB", "Teuina o Siaki".
  6. Tapuni le vaega faamalama ma faaopoopo le faila faila i le polokalama MT6582_Android_scatter.txt mai faila "SW". Faamau "filifili" - faila filifilia i le Explorer faamalama - faamau "Tatala".
  7. O le firmware e tatau ona faia i le faiga "Firmware Faʻalelei", filifili le mea talafeagai i le lisi i lalo ole filifiliga. Ona kiliki lea "Sii mai".
  8. Aveese le maa mai le Explay Fresh ma faʻafesoʻotaʻi le masini e aunoa ma le maa i le USB port o le PC.
  9. O le fesuiaiga o faila mai le polokalama i le system partitions o le a amata otometi.
  10. Faatali mo le faʻamalama e aliali mai "Download Lelei"faʻamautuina le manuia o le faʻagaioiga.
  11. Ua maeʻa le faʻapipiʻi o le Android 4.2.2 aloaʻia, aveese le USB cable mai le masini, faʻapipiʻi le maʻa ma faʻaliliu le masini.
  12. I le maeʻa o le umi umi o le seevae muamua, faatino se faʻavae muamua seti.
  13. Ua saunia le masini mo le faʻaaogaina!

Metotia 2: Le faʻaogaina aloaia o Android 4.4, toe faʻafouina

O le laiga aloaia lata mai o le faiga na faʻalauiloa e le Explay mo le Fresh model o le V1.13 faʻavae i luga o le Android KitKat. E le manaʻomia le faʻamoemoe mo le faʻafouga ona o le umi talu ona faʻamavae le masini, o lea la, pe a fai o le mafuaʻaga o le toe tuʻufaʻatasiga o le mauaina lea o se OS aloaia, ua fautuaina e faʻaaoga lenei vaega faʻapitoa.

Lata mai

A faʻapea e galue lelei le telefoni, o lona uiga o le faʻatulagaina o le V1.13 e ala i le FlashTool toe fai le toe faʻapipiʻiina o le V1.01 faʻavae i luga o le Android 4.2. Mulimuli i laʻasaga ia e pei ona i ai i faʻatonuga i luga, ae faʻaaoga le faila fou.

E mafai ona e puʻea le faila ma le firmware mai le sootaga:

Sii maia aloaia Android 4.4 firmware mo Explay fou

Toe Maua

I se tulaga o le polokalama o le masini e matua afaina, o le telefonipoto e le oso i totonu Android, toe amataina e le gata, ma isi, ma togafiti ala Flashtool e tusa ai ma i luga o faʻatonuga e le maua ai se iʻuga pe faʻaiʻu i se mea sese, fai mea nei.

  1. Faaoso le Flash Meafaigaluega ma faʻaopopoina le faʻasalalauga i le polokalama mai le faila ma ata o le Android aloaia.
  2. Uncheck uma checkboxes latalata i le manatuaina vaega o le masini vagana "UBOOT" ma le "FOLAFOLAINA".
  3. Aunoa ma le fesuiaiga o le auala o le fesiitaiina ata faila mai "Naʻo le Download". i luga o isi, kiliki "Sii mai", faʻafesoʻotaʻi le uaea USB na fesoʻotaʻi muamua i le PC i le masini ma le maa na aveese ma faʻatali mo le faia o le vavaega o vavaega.
  4. Aveese le telefoni mai le PC, filifili le faʻatonuga "Firmware Faʻalelei", lea o le a oʻo atu ai i le otometi filifilia o vaega uma ma ata. Kiliki "Sii mai", soʻotaga Explay Fresh i le USB port ma faʻatali seʻia toe lofituina le tauloto.
  5. Toe faaleleia e mafai ona mafaufauina ua maeʻa, vavae le uaea mai le telefoni, faʻapipiʻi le maʻa ma ki le masini. Ina ua uma ona faʻatali mo le download ma le faʻafeiloaʻiga foliga e aliali mai,

    ma faia le muamua seti OS,

    maua le Explay Fresh o loʻo faʻagasolo le faʻaogaina aloaia o le Android 4.4.2.

Metotia 3: Android 5, 6, 7

Ae paga lea, e le manaʻomia e fai mai o le au atiaʻina polokalama faʻapipiʻi mo le Smartphone Smart Express faʻaogaina le masini i se ofoofogia ma maualuga-tulaga lelei polokalama atigi ma toe faʻafou. Ua leva ona tatalaina i le taimi lata mai lomiga aloaia a le faiga polokalama ma e faʻavae i luga o le faʻasolosolo ona leiloa talafeagai o Android KitKat. I le taimi lava e tasi, ua mafai ai ona maua se fou vaʻaiga fou o le OS i luga o le masini, aua o le lauiloa o le faʻataʻitaʻiga ua mafua ai le foliga mai o se aofaʻi tele numera faʻafouina firmware mai le lauiloa romodel faʻatonuga ma uafu mai isi masini.

Faʻapipiina o le toe faʻaleleia atili

Uma faiga masani faagaoioia faʻapipiʻi i Explay fou i le auala tutusa. E lava ia faʻaogaina le masini i se tasi taimi ma se mea aoga ma aoga mea faigaluega - toe faʻaleleia o le toe faaleleia, ma mulimuli ane, e mafai ona e suia le firmware o le masini i soo se taimi. E fautuaina le faʻaogaina o le TeamWin Recovery (TWRP) o se masani toe faʻaleleia siosiomaga i lenei masini.

O le fesoʻotaʻiga o loʻo i lalo o loʻo i ai se faʻamaumauga o loʻo i ai le ata o le siʻosiʻomaga, faʻapea foi ma se faʻataʻapeʻape faila o le a faʻailoa atu i le talosaga SP FlashTool le tuatusi o loʻo i totonu o le masini mo le puʻeina o le ata.

Download TeamWin Recovery (TWRP) mo Explay fou

  1. Unzip le archive ma toe tui ma faʻataʻapeʻape i se isi faila.
  2. Faʻalauiloa SP FlashTool ma faʻamatala i le polokalame le ala i le faila faʻataʻape mai le lisi na maua i le laasaga muamua.
  3. Kiliki "Sii mai"ona faʻafesoʻotaʻi lea o le Explay Fresh e aunoa ma le batini i le USB port o le PC.
  4. O le faʻagasologa o le tusiina o se vavaega ma le toe faʻaleleia o le siʻosiʻomaga e muta vave. A uma ona faʻaalia le faʻaaliga faamalama "Download Lelei", e mafai ona vavaeeseina le uaea mai le masini ma alu atu e faʻaaoga uma foliga o le TWRP.
  5. Ina ia utaina i totonu o se suiga siosiomaga, oe manaʻomia le fetaomi atu o le faamau i luga o le telefoni, ma le fesoasoani o lea ua faʻateleina le voluma, ma, ma uu loa, le ki "Taumafa".

    Ina ua uma ona aliali mai le faʻailoga i luga ole mata "Fiafia" tatala le power button, ma Fua Tumau taofi seia aliali mai ile TWRP Feature List i luga o le mata.

Ina ia aoao atili ile auala e faʻaaoga ai le fesuiaiga TWRP toe faaleleia, mulimuli i le sootaga i lalo ma faitau le mea:

Lesona: Faʻafefea ona taʻuina se masini Android ile TWRP

Android 5.1

A filifilia le Explay fou atigi shell e faʻavae i luga o le lima vaega o le Android, e tatau ona e muamua mafaufau lelei i tali mai le taʻutaʻua 'au atiaeina tu masani firmware. O le lauiloa i tagata o loʻo faʻaaogaina, CyanogenMod o se tasi o muamua nofoaga, ma mo le masini fesili o loʻo i ai se mautu tulaga o le faʻavae 12.1.

O lenei fofo e galue toetoe lava leai se mea. Tikia le faʻapipiʻi pusa e ala TWRP:

Sii mai CyanogenMod 12.1 mo Android 5 mo Explay fou

  1. O le iʻuga o le pusa afifi, e aunoa ma le tatalaina, tuʻu i totonu o le aʻa o le microSD na faʻapipiʻi i le Express Fresh.
  2. Toe fai i le TWRP.
  3. A o le i toe lisia le polokalame, e matua fautuaina lava e fai se kopi faaleoleo o se ua maeʻa faʻaaogaina OS.

    Gauai faapitoa i le i ai i luma o le faʻapipiʻiina tu faaleoleo vaega "Leoʻa"! Afai e le faʻaaogaina le auala mo le mauaina o se vaega lafoa faʻamatala i le amataga o le tusitusiga, e tatau ona e faia se kopi faaleoleo o lenei vaega ala TWRP!

    • Filifili luga ole laupepa autu ole siosiomaga "Faaleoleo", i le isi laupepa, faʻamatalaina o se sefe nofoaga "Fafo SDCard"i le kiliki i luga o le filifiliga "Mea teu".
    • Siaki uma vaega ina ia sefe ma seʻe le ki "Swipe i tua" i le taumatau. Faatali seʻia maeʻa le faaleoleo - ulutala "MAUA FAʻATINO" i le ogalaau fanua ma toe foʻi atu i le main recovery screen e ala i le oomiina o le ki "Fale".
  4. Faia o faʻatulagaga vaega. Filifili aitema "Tapolo" luga o le ata autu o le siosiomaga, ona fetaomi lea o le faʻamau "Alu Mama".

    Siaki uma pusa vagana "Fafo SDCard"ma faʻamalama lea o le ki "Swipe e tape" i le taumatau ma faatali mo le tapenaina e maeʻa. I le faaiuga o le taualumaga, alu i le TWRP main screen e ala i le fetaomi o le faamau "Fale".

  5. Faʻapipiʻi le CyanogenMod faʻaaoga le aitema "Faapipiʻi". Ina ua alu i lenei aitema, o le faila filifilia filifiliga mo faapipiiina o le a tatalaina, i luga o le fetaomi atu o le aufaasālalau filifiliga filifiliga "FILIFILI TOTOGI" ona faasino lea i le system "Fafo SDcard" i le faamalama ma le ituaiga manatua manatua, ona faamaonia lea o le filifiliga ma "Ua lelei".

    Faamaoti faila cm-12.1-20151101-final-fresh.zip ma faʻamaonia ua e sauni e amata faʻapipiʻi le OS masani i le puʻeina o le ki "Swipe e faapipii" i le taumatau. O le faʻapipiʻi gaioiga e le tele se taimi, ma i le maeʻa o le a avanoa se faʻamau "FAITAU FOLAFOLAGA"kiliki.

  6. E tumau pea e faʻatali mo le masani Android e utaina ma amataina le faʻapipiʻi mea.
  7. Ina ua uma ona faʻamautuina tapulaʻa autu o CyanogenMod

    ua saunia le faiga mo le faʻagaioiga.

Android 6

Afai o le faʻaleleia o le Android version e 6.0 i luga o Explay Fresh o le sini o le firmware o le masini, faʻalogo i le OS Toetu remix. O lenei vaifofo na tuʻufaʻatasia uma o le sili ona lauiloa o oloa lauiloa CyanogenMod, Slim, Omni ma e faʻavae i luga ole faʻamaumauga code Remix-Rom. O lenei auala na mafai ai e tagata atiaʻe ona fausia se oloa e faʻailoaina i le mautu ma lelei le faʻatinoga. Manatua o le fou customization tulaga mo Explay fou, e toesea i isi tu masani.

E mafai ona e puʻea mai le afifi mo le faʻapipiʻiina ile masini fesili iinei:

Sii mai Toetu Remix OS e faʻavae ile Android 6.0 mo Explay fou

Faʻapipiʻiina le Toetu Remix aofia ai le faia o sitepu tutusa e pei o le faʻapipiʻiina o CyanogenMod, o loʻo faʻamatalaina i luga.

  1. I le faʻapipiʻi o le sifi pusa i luga o le memory card,

    Faʻamau i totonu o le TWRP, faʻaavili se faaleoleo, ona fufulu ese lea.

  2. Faapipii le afifi e ala i le lisi "Faapipiʻi".
  3. Toe toe fai i le system.
  4. I le amataga muamua, o le ae tatau ona faʻatalitali umi atu i lo le masani ai seʻia uma ona faʻaaoga vaega uma. Faʻamatala mai lau Android seti ma toe faʻamaumauga.
  5. Explay fou tamoe Toetu Remix OS e faavae ile Android 6.0.1

    sauni e faatino ana faʻatinoga!

Android 7.1

Ina ua maeʻa ona faʻatautaia i luga, e aofia ai le faʻapipiʻiina o le masani firmware i luga o le Android Lollipop ma Marshmallow, e mafai ona tatou talanoa e uiga i le tagata e maua le poto masani e faʻatagaina oe e faʻapipiʻi toetoe lava soʻo se fesuiaiga atigi i Express Fresh. I le taimi o le tusia o lenei mea, o faʻafitauli e faʻavae i luga o le fou Android 7th lomiga ua faʻasaʻolotoina mo le faʻataʻitaʻiga.

E le mafai ona faʻapea o nei tu ma aga e faʻaoga lelei, ae mafai ona iai se manatu o le faʻalauteleina o suiga o le a faʻaauau, o lona uiga e leʻo toe umi se taimi e oʻo ai i latou

O se tali talafeagai ma toetoe a leai se mea e faʻavae i luga o le Android Nougat, i le taimi o le tusitusi, o le firmware LineageOS 14.1 mai le au na manumalo mai le vaega a le CyanogenMod.

Afai e te manaʻo e faʻaaoga le Android fou, download le afifi mai le OS mo le faʻapipiʻiina e ala ile TWRP:

Sii mai le LineageOS 14.1 ile Android 7 mo Explay fou

Faʻapipiʻi LineageOS 14.1 ile Express Fresh e le tatau ona avea ma faʻafitauli. Faʻataʻitaʻiga e aofia ai le faʻapipiʻi o se fesuiaʻiga o le OS o le faʻaiuga.

  1. Tuu faila Lineage_14.1_giraffe-ota-20170909.zip i se kalama manatua faʻatu i totonu o le masini. Ae ui i lea, e mafai ona e faia lenei mea e aunoa ma le tuua TWRP. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi le telefoni ma le toe faʻafoʻi mai i le USB port ma filifili le aitema i luga o le laupepa autu o le fesuiaʻiga siosiomaga "Mauga"ona oomi lea ole faʻamau "TUSI USB".

    I le maeʻa ai o nei laʻasaga, e fou le faʻamatalaina i totonu o le polokalama e avea ma se ma tafia avetaʻavale e mafai ai ona e kopiina le firmware.

  2. Ina ua maeʻa kopiina le afifi mai le OS ma fausiaina se faaleoleo, aua nei galo e faʻamama uma vavaega vagana "Fafo SD".
  3. Faatuina sifi pusa ma LineageOS 14.1 faʻaaogaina galuega "Faapipiʻi" i TWRP.
  4. Toe fai Explay fou ma faatali mo le faʻafeiloaʻiga mata o le atigi polokalama fou.

    Afai e le ki le telefoni i le maeʻa ona moli ma alu i fafo le toe faʻafoʻi, aveese le batini mai le masini ma toe sui, ona amata loa lea.

  5. I le maeʻa o le faʻauiga o tapulaʻa tapulaʻa

    E mafai ona e agai i luma e suʻesuʻe le Android Nougat filifiliga ma faʻaaoga le fou foliga.

Ma se faʻaopopoga. Auaunaga Google

Leai se tasi o le luga o le le aloaʻia Ofisa le Express Fresh o loʻo 'aveina Google apalai ma auaunaga. Mo le mauaina o le Play Maketi ma isi foliga masani i tagata uma, faʻaaoga le afifi na ofoina mai e le OpenGapps poloketi.

Faʻatonuga mo le mauaina o sisitema vaega ma a latou tuʻuina atu o loʻo avanoa i le tusitusiga i le soʻotaga:

Lesona: Faʻafefea ona faʻapipiʻi auaunaga Google pe a uma le firmware

I le aotelega, e mafai ona tatou fai atu o le polokalama vaega o le Explay Fresh ua toe faʻafou, faʻafou ma sui gofie. Mo le faʻataʻitaʻiga, o loʻo i ai le tele o firmware e faʻavae i luga o faʻamatalaga eseese o le Android, ma o latou faʻapipiʻi e mafai ai ona e liliuina se masini sili ona lelei i se faʻaonapo nei ma aoga fofo, i soo se tulaga, i polokalama. Fai se firmware lelei!

Pin
Send
Share
Send