FUAFUAGA 2.0

Pin
Send
Share
Send

O le faʻaaogaina o polokalame e fesoasoani i fefaʻatauaiga i faleoloa e taua tele i se ituaiga pisinisi, aua latou te faʻafaigofie tele le tele o faʻagaioiga ma faʻaitiitia galuega le talafeagai. Mea uma e faʻatulaga i totonu mo latou vave ma le faigofie le galuega. O le aso o le a tatou mafaufauina le "OPSURT", o le a tatou auiliiliia lona aoga, faʻamatala tulaga lelei ma le le atoatoa.

Pulega

Muamua e tatau ona e filifilia le tagata o le a aʻafia i le faʻatautaia o lenei polokalama. Le tele o taimi, latou o le e ana le IP po o se tagata filifilia faʻapitoa. O loʻo i ai se faʻaopoopoga faamalama e faʻavasega ma siaki ai le aufaigaluega. Ina ia e ulufale atu i ai, o le a manaʻomia ona e ulufale i se faʻamatalaga.

Taua! Le saʻo upu faʻatatau:matai tamaloa. I le tulaga e mafai ona e suia.

Sosoʻo mai, o le laulau e tatalaina ai le mea e ulufale ai tagata faigaluega uma, ulufale, tupe kesi, ma isi tapulaʻa o loʻo faia. I le tauagavale, o le lisi atoa o tagata faigaluega o loʻo faʻaalia ma o latou ID numera ma igoa. O le pepa mo le faʻatumuina o loʻo i luga o le itu taumatau, o loʻo iai uma laina talafeagai ma le tomai e faʻaopopo ai se faʻamatalaga. I se faʻaopopoga, faʻaopopo isi tapulaʻa o loʻo setiina i lalo, mo se faʻataʻitaʻiga, o le filifilia o le ituaiga fuafuaina.

Vaai lelei i aikona i lalo ole pepa. Afai e lanu efuefu - ona le aoga lea. Kiliki i le talafeagai e tatala ai avanoa i nisi gaioiga mo le tagata faigaluega. O lenei mafai ona pulea le lisiti poʻo fuainumera, vaʻavaʻai o faʻatau atu. O se tusitusiga o le tau o le aikona o le a aliali mai pe a e faʻapipiʻi i luga o le.

O loʻo i ai pea ni faʻatulagaina mo tagata faʻaaogaina ma nisi tapulaʻa faʻapitoa. O iinei e mafai ona faʻaopopo masini tupe, sui le upu faataga, faʻagaioia le faiga "Supamaketi" ma faia ni gaioiga i tau. O loʻo iai mea uma i ni tapuni ma vaega.

Ia tatou o saʻo i le galuega o le polokalame e fai ma sui o tagata faigaluega o loʻo i le siaki poʻo le puleaina o le faʻalauiloaina o oloa.

Login tagata faigaluega

Taʻu i le tagata lona igoa igoa ma le faʻamatalaga faʻaopopo ina ua e faʻaopopo ia te ia i le lisi. Lenei e manaʻomia ona e ulufale i le polokalama, ma, i le isi itu, e maua ai na o foliga na e filifili e le pule i le taimi o le fausiaina.

Igoa igoa

Lenei e mafai ona e faʻaopopo uma oloa poʻo tautua e tuʻuina atu e le kamupani. Ua vaevaeina i ni mapu eseʻese ma igoa talafeagai. E faia lenei mea mo se faigofie faʻaaoga. I le lumanaʻi, o le faʻaaogaina o nei avanoa e faigofie ona faʻatautaia ai le faʻalauiloaina o oloa.

Fausiaina o tulaga

Ma le isi, e mafai ona e amata faʻaopopo igoa i le mapu ua atofaina mo i latou. Faailoa mai le igoa, faʻaopopo se paʻosiʻau, pe a manaʻomia, faʻamatala i se vaega faʻapitoa, seti le iunite o fua ma le tuutuuga vaitaimi. A maeʻa lena, o se tulaga fou o le a faʻaalia i se taimi mamao lava i le igoa igoa.

Tupe maua

Muamua, o le aofaʻi o oloa e leai, e faʻapipiʻi ai lenei, e tatau ona e faia le lisiti muamua. I le pito i luga o loʻo faʻaalia uma ai mea o loʻo lisiina. E manaʻomia ona toso mai i lalo e faʻaopopo le oloa na taunuu.

O le a tatalaina se faʻamalama fou, lea e tatau ona e faʻasino mai le tele o fasi mea taunuu, ma i le a le tau. I se laina laina, o tupe maua i le pasene o le a faʻaalia, ma i luga o faʻamatalaga i luga o le tau faʻatau mulimuli ma le tau. O sea gaioiga e tatau ona faia i oloa taʻitasi.

Mo le faatau

Mea uma iinei e matua tutusa ma le faʻatauga. E te manaʻomia foʻi ona momoli atu oloa na faʻatau i le laulau i lalo. Naʻo le maitauina ole tau, mea totoe ma iunite o loʻo faʻasino i le pito i luga. A e le manaʻo e lolomi se siaki, siaki le aitema "Lolomi".

Faʻaopopo i le pepa e faigofie. O loʻo faʻailoa mai le aofaʻi ma ua filifilia se tasi o tau faʻavae mo oloa. O le a fuafuaina otometi, ma a uma ona kiliki ile Faʻatau atu e alu ile laulau e faʻavasega mo oloa na faʻatau atu.

O se isi lolomi ese e tu i le itu tauagavale o le ki. Faʻatau atu ma e tele filifiliga mo siaki eseese. Lenei e tatau ona filifilia e fuafua ile masini faʻapipiʻi, lea o le a lolomiina.

Talu ai o le "OPSURT" ua fuafuaina e galulue e le gata i faleoloa masani, ae mo pisinisi o loʻo faʻatau atu ai auaunaga, e talafeagai le tausia o se lisi o faʻatau oe na faʻatumu e le faʻatau. Lenei mafai ona avea ma tagata taʻitoʻatasi poʻo se faʻalapotopotoga, e mafai foʻi ona faʻaopopo se tuatusi ma se numera telefoni, e aoga mo le toe galulue faʻatasi ma lenei tagata.

Laulau

E mafai e le polokalame ona fausia se tasi o laupepa e fausia, e aoga pe a oʻo i luga pe maimoa foi i fuainumera. E vave faia, o koluma uma ma sela e faia otometi. Faatoa mafai lava e le pule ona faʻatonutonu sina mea pe a fai o se mea e le fetaui ma ia, ae sefe le laulau pe lafo ia e lolomi.

Faʻatulagaina

Tagata taʻitoʻatasi mafai ona seti tulaga na ia manaʻomia ma ona lava lima, lea e fesoasoani e galue vave ma sili atu le mafanafana i le polokalama. Lenei o loo i ai se filifiliga o tupe, setiina o le faʻaalia o elemene, template seti o iunite, faʻapitoa vaega, tuutuuga vaitaimi poʻo faʻamatalaga e uiga i le tagata faʻatau, faʻalapotopotoga ma tagata faʻatau.

Lelei

  • E leai se totogi o le polokalama;
  • Tagata e faʻaoga faʻaoga vavalalata
  • Puipuia teuga tupe ma numera faʻapipiʻi;
  • E i ai le gagana Lusia;
  • Fausia o faʻamatalaga faʻamatalaga.

Le atoatoa

I le taimi o suʻega "OPSURT" e leai ni mea sese na maua.

O le "OPSURT" o se polokalame sili lelei lea mo tagata e ana a latou faleoloa ma pisinisi e faʻatau atu oloa ma tautua. O lona aoga o loʻo taulaʻi i le faʻatautaia o faʻatauga, puʻeina o tupe maua ma faʻaalia faʻamatalaga e uiga i oloa ma tagata faʻatau.

Sii mai OPSURT mo leai se totogi

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4 i fafo mai 5 (2 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Faʻafefea ona faaleleia se misi window.dll sese Maua fua PDF Compressor Fofo: Faʻafesoʻotaʻi i iTunes e faʻaaoga faʻailo push Upega Tafaʻilagi Extractor

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
OPSURT - o se polokalame faigofie faigofie e talafeagai mo le faʻatumauina o faʻamatalaga e uiga i le tulaga o oloa mo pisinisi eseese. E faigofie e faʻaaoga ma multifungsi.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4 i fafo mai 5 (2 palota)
Faigaluega: Windows 7, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atiinae: OPSURT
Tau: leai se totogi
Tele: 18 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 2.0

Pin
Send
Share
Send