Tusiata laupapa Ashampoo 3D CAD

Pin
Send
Share
Send

Ile taimi nei, o loʻo iai le numera tele o komepiuta-fesoasoani (CAD) polokalama. Latou faʻafaigofie tele le galuega a tagata ua filifili e faʻafesoʻotaʻia o latou olaga ma le matata o se inisinia poʻo se tusiata. I totonu o ia polokalame, Ashampoo 3D CAD Architecture mafai ona iloa iloga.

O lenei komepiuta-fesoasoani a mamanu o le tino e faʻapitoa lava mo manaʻoga o tusiata, ua mafai ai ona e tusia se ata masani 2D ma vave vaʻai pe faʻapefea ona vaʻaia i luga o se ata tolu-vaega.

Fausia Ata

O se faʻatulagaina masani mo polokalama CAD uma e faʻatagaina oe e faia se ata poʻo se fuafuaga e tusa ai ma tulaga uma e taliaina faʻaaogaina faʻaaogaina meafaigaluega masani pei o laina sao ma faigofie mea faanatura.

E i ai foi isi alualu i luma mamanuina meafaigaluega fuafuaina e fausia fale galuega.

I se faʻaopopoga, o le polokalama o loʻo i ai le agavaʻa e otometi ona fuafua ma faʻaaogaina i le ata o le itu o ana elemene.

Fuafuaga ole eria

Ashampoo 3D CAD Architecture faʻatagaina oe e fuafua le eria ma faʻaali i luga o le fuafuaga le mataupu faʻavae na faʻatinoina ai nei fuafuaina.

Tulaga faigofie o se galuega e mafai ai ona e ulufale uma i le faʻatulagaina faʻaiuga i se laulau mo le isi lolomiina.

Faatulagaina elemene faʻaali

Afai, mo se faʻataʻitaʻiga, e tatau ona e vaʻaia naʻo le tasi fola o le fale, ona mafai lea ona e tape le faʻaali o vaega o loʻo totoe.

Faʻapea foi i lenei laupepa e mafai ona maua faʻamatalaga lautele e uiga i elemene uma o le fuafuaga.

Fausia se 3D faʻataʻitaʻiga e tusa ai ma le fuafuaga

I le Ashampoo 3D CAD Architecture, e faigofie ona e faia se ata 3D o mea na e tusia muamua.

E le gata i lea, o le polokalama ei ai le mafai ona faia suiga i le volumetric model ma o nei suiga o le a vave faʻaalia i luga o le ata tusi ma faʻapea foi.

Faʻaali ma sui laufanua

I totonu o lenei komipiuta-fesoasoani i mamanu o faiga, e mafai ona faʻaopopo mea eseese o fesoasoani i le 3D faʻataʻitaʻiga, pei o mauga, maulalo, vai vai ma isi.

Faʻaopoopoina Mea

O le Ashampoo 3D CAD Architecture faʻatagaina oe e faʻaopopo mea eseese i se ata pe tuusaʻo i se tolu-dimensional faʻataʻitaʻiga. O le polokalama ei ai le lautele tele lisi o mea faʻataʻitaʻi. O lo o iai uma mea faʻatulagaina o fausaga, pei o faʻamalama ma faitotoʻa, ma mea teuteu fale, pei o laʻau, auala faʻailoga, faʻataʻitaʻiga o tagata ma le tele o isi.

Faʻataʻamilomilo o le lā ma ata lafoia

Ina ia iloa pe faʻafefea ona faʻamalamalamaina le fale e le la ma faʻapefea ona sili ona tu i luga o le laufanua e tusa ma lenei iloa, Ashampoo 3D CAD Architecture ua i ai se mea faigaluega e faʻatagaina oe e faʻataʻitaʻi le la susulu o le la.

E taua le maitauina mo lenei gaioiga o loʻo i ai se seti menu e mafai ai ona e faʻatulaga le faʻatusatusaina o le malamalama mo se nofoaga faʻapitoa o le fale, taimi sone, taimi tonu ma le aso, faʻapea foʻi ma le malamalamaʻaga malosi ma lona lanu lanu.

Savali mama

A maeʻa le fausiaina o le ata tusi ma faʻataʻitaʻi vaega e tolu, e mafai ona e "savali" faataamilo i le fale ua mamanuina.

Lelei

  • Lautele galuega mo tagata faʻapitoa;
  • Suiga otometi o le 3D faʻataʻitaʻiga pe a uma ona sui lima ile ata, ma le isi itu;
  • Lagolago gagana Rusia.

Le atoatoa

  • Tau maualuga mo le atoaga.

Ashampoo 3D CAD Architecture o le a avea ma mea sili ona lelei mo le fausiaina o poloketi ma volumetric faʻataʻitaʻiga o fale, lea o le a fesoasoani tele i le galuega a le tusiata.

Talia se faʻataʻitaʻiga o le Ashampoo 3D CAD Architecture

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (3 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Ashampoo susunuina potu Ashampoo Initaneti Accelerator Ashampoo ata pule Ashampoo faʻapipiʻi

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
O le Ashampoo 3D CAD Architecture o se tagata atamamai-fesoasoani a-design design system e fausia fale ata.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (3 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10
Category: Iloiloga polokalame
Atiaʻe: Ashampoo
Tau: $ 80
Tele: 1600 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 6

Pin
Send
Share
Send