Kalepo Upega Tafaʻilagi CoffeeCup 5.1

Pin
Send
Share
Send

E taua e le gata i le tusia o le tonu aso masani, ae ia fuafua foʻi le masina. O le teuina o tusi faʻamanatu e le toe aoga pe a iai se isi filifiliga e sili atu. O le polokalama CoffeeCup Web Calendar o le a fesoasoani ia te oe e fai se fuafuaga mo se masina pe faʻapea foi i le tausaga, ma avea uma ma kalena faʻapitoa e talafeagai ai le faʻaaogaina. Sei o tatou vaai totoʻa i ai.

Autu faamalama

O iinei e mafai ona vaʻavaʻai i le kalena o loʻo i ai nei mo se vaiaso, masina poʻo le tausaga e ala i le fesuiaʻiina o polokalame O mea faigaluega talafeagai o loʻo i luga, ma mea uma e tutupu faʻaalia i sikuea i lanu eseʻese. Ae paga lea, e leai se gagana Lusia, ae a aunoa ma le iloa o le Igilisi, e ui i lea, o le faʻaaogaina o le polokalama o le a faigofie.

Filifiliga o autu

E le faʻatapulaʻaina le aoga i le faʻaaogaina o le poloketi naʻo i totonu o le vaʻaiga o le potu faigaluega ma le faʻatautaia o le Kalena Uepi. E mafai ona e lafoina le kalena ua maeʻa e lolomi, ae e leʻo i luma o le sili atu ona lelei le faia o se vaʻaiga vaʻaia. Ua uma ona faʻatuina ni autu matagofie. Soʻo se tagata faʻaaoga e filifili le mea saʻo mo ia lava. O le tele o laupepa o loʻo i luga o le upega tafailagi aloaʻia, ma ua latou download mai le polokalame e faʻaaoga ai le faʻamau "Maua Isi Mataupu".

A uma ona filifilia se mataupu, kiliki "Muai Vaʻaiga"Ina ia vaʻavaʻai i le iʻuga uma. Faʻatonu mai i lenei faʻamalama ua auina atu le kalena e lolomi. Ina ia faia lea mea, taumatau kiliki ma filifili le tatau tulaga. I se faʻaopopoga, e mafai ona na o le faʻasaoina o le poloketi i lau komepiuta o se faʻatusa.

Faaopopo Mea na tutupu

O le galuega autu lenei a le polokalame. E mafaufauina lelei tele ma e mafai ona e faia le kalena e fetaui lelei ma le ono mafai mo le faʻaaogaina. E mafai ona e faʻaopopo ni ituaiga o galuega ile muamua, mo se faʻataʻitaʻiga, o se taimi faigaluega poʻo feau i aiga. Ua tofu i latou ma le faʻavae ese mo le mafanafana.

Le isi, filifili se tasi o le kalafi ma faʻaopoopo se mea faʻapitoa i ai. Taʻu mai iai le igoa, faʻailoa le taimi, ma le faʻaiʻuga pe a tatau ai. A maeʻa le sefeina, o le mea na tupu o le a faʻaalia vave lava i le autu polokalama faamalama, faapea foi ma sauniuniga mo le lolomiina.

Filifiliga

E ui e leai se gagana Lusia, e leai se mea e taofia ai oe mai le suia igoa o aso, vaiaso ma masina i le Lusia. O lenei mea e faia i se isi faʻamalama, e tufaʻatasi ai mea uma i laina. Naʻo le tape o lena tusitusiga ma tusi sau oe i seisi gagana. I se faaopoopoga, le taimi faʻatulagaina ma le amataga aso o le kalena e suia iinei.

Lelei

  • E leai se totogi o le polokalama;
  • Faigofie lava pulea;
  • Le iai o mea na fausia;
  • Malosiaga e faia ni siata tele.

Le atoatoa

  • Leai se gagana Rusia.

E manaia le kalena a le kalapu kalapu a le CoffeeCup, aua e leʻo se polokalame masani e na ona fausia ai kalena. E mafai ona faʻatinoina galuega e sili atu le aoga, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaoga o se tusi aso, ma e faigofie ai foi. O loʻo i ai manaʻoga uma mea mo lenei ia galue lelei e pei ona mafai.

Sii mai fua le CoffeeCup Web Calendar

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

EZ Photo Calendar Foafoa CoffeeCup Tali Nofoaga Tufuga Polokalama Kalena Kalena mo le Android

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
O le kalena kalapu a le CoffeeCup e talafeagai e le gata mo le faia o kalena masani, ae mo le faʻatulagaina o faʻasologa o aso uma. E faʻavasegaina mea uma ina ia mafai e lenei masani ona vaʻaia i le kalena e aulelei ma manino i le mafai.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atiinae: CoffeeCup
Tau: leai se totogi
Tele: 6 MB
Language: Igilisi
Lomiga: 5.1

Pin
Send
Share
Send