Faʻafefea ona fai Sitemap.XML lugalaina

Pin
Send
Share
Send

Sitemap, poʻo Sitemap.XML - o se faila na faia e se lelei mo le suʻesuʻega afi ina ia mafai ai ona faʻaleleia le faʻavasegaina o se punaoa. O loʻo iai faʻamatalaga autu e uiga i itulau taʻitasi. O le Sitemap.XML faila o lo oi ai itulau ma itulau auiliiliga faʻamatalaga, e aofia ai faʻamaumauga i luga o itulau mulimuli faʻafouga, masani o faʻafouga, ma le faamuamua o se itulau nai lo isi.

Afai o le 'upega tafaʻilagi e iai se faʻafanua, ona le manaʻomia lea o le masini suʻesuʻe robots e faʻataʻamilo i itulau o le punaoa ma faʻamaumau ia faʻamatalaga talafeagai latou lava, ua lava ma totoe le ave o le tapenapenaga fausaga ma faʻaaoga mo le faʻavasegaina.

Upega Tafaʻilagi Faʻafanua Punaoa

E mafai ona e faia se faafanua lima poʻo le faʻaaogaina o polokalama faʻapitoa. Afai e te iai sau tamaʻi 'upega tafaʻilagi e le silia le 500 itulau, e mafai ona e faʻaogaina se tasi o auaunaga i luga ole laiga e leai se totogi, ma o le a matou talanoa e uiga ia i latou i lalo.

Metotia 1: O laʻu 'upega tafaʻilagi generator afi

Punaoa-gagana punaoa e mafai ai ona e faia se faʻafanua i minute. E tatau naʻo i le tagata faʻaaogaina ona taʻu se fesoʻotaʻiga i le punaoa, faʻatali mo le iʻuga o le faʻagaioiga, ma ave i lalo le faila. E mafai ona e galue ma le upega tafailagi i luga o le maua fua, ae pe a fai o le aofaʻi o laupepa e le sili atu i le 500 fasi. Afai o le 'upega tafaʻilagi se tele lapoa, o le a tatau ona e faʻatauina se totogi saofaga.

Alu i laʻu 'upega tafaʻilagi faʻafanua afi

  1. Matou te o i le vaega "Sitemap afi" ma filifili "Falemeli e leai se totogi".
  2. Ulu atu i le tuatusi o le punaoa, imeli tuatusi (pe a leai se taimi e faʻatali ai mo le iʻuga i luga o le tulaga), o se faʻamaoniga numera ma kiliki i le faʻamau "Amata".
  3. A manaʻomia, taʻu faʻaopoopo ni tulaga.
  4. E amata le sailiga.
  5. A maeʻa le siakiina, o le punaoa o le a otometi tuʻufaʻatasia se faʻafanua ma faʻaosofia le tagata faaaoga e download i lalo i le XML format.
  6. Afai e te faʻailoaina se imeli, ona lafoina mai lea ole faʻafanua ole faʻafanua faila iina.

O le faila faila e mafai ona tatalaina mo le vaʻai i soʻo se browser. E faʻapipiʻi i le root direktori i luga o le 'upega tafaʻilagi, a maeʻa ona faʻaopopo le punaoa ma le faʻafanua i auaunaga Google webmaster ma le Yandex Webmaster, e naʻo le faʻatali mo le faʻavasegaina o mea.

Metotia 2: Magento

E pei o le punaoa talu ai, Majento e mafai ona galue ma 500 itulau mo le leai. I le taimi lava e tasi, e mafai e tagata faʻaaogaina ona talosagaina naʻo le 5 kata ile aso mai le tasi tuatusi IP. A card faia le faʻaaogaina o le tautua faʻamalieina atoatoa tulaga uma ma manaʻoga. Majento ofo atu foi tagata e download faapitoa polokalama mo galulue ma nofoaga sili atu nai lo 500 itulau.

Alu i le Majento 'upega tafaʻilagi

  1. Alu i le Tamaloa ma taʻu faʻapitoa ni tapulaʻa mo le lumanaʻi faʻafanua map.
  2. Faamaoti se faʻamaoniga code e puipuia mai le otometi faʻatulagaina pepa.
  3. Faamaoti se sootaga i le punaoa o loʻo e manaʻo e fausia se faʻafanua, ma kiliki i le faʻamau "Fatu Sitemap.XML".
  4. O le faʻagasologa o le siakiina o le punaoa o le a amata, afai o lau '' upega tafaʻilagi e sili atu nai lo le 500 itulau, o le faʻafanua o le a le atoa.
  5. A maeʻa le faʻagasologa, o le a faʻalauiloaina faʻamatalaga o loʻo faʻaalia ma o le a musuia oe e download le faʻafanua maeʻa.

O le faitauina o itulau e sekone. E le faigofie i le faʻamatalaga e faʻailoa mai e le o itulau uma na aofia i totonu o le faʻafanua.

Metotia 3: Lipoti Nofoaga

O se faʻafanua faʻafanua o se tulaga talafeagai mo le faʻalauiloaina o se punaoa i luga ole Initaneti faʻaaoga masini suʻe. O le isi Rusia punaoa "Upega Tafaʻilagi Lipoti" mafai ai oe e auiliiliga lau punaoa ma faʻafanua e aunoa ma se isi tomai. Ole faʻaopopoga ole punaoa ole leai o ni faʻatapulaʻaina ile numera o itulau scan.

Alu i le Lipoti Upega Tafaʻilagi

  1. Ta i totonu le tuatusi o le punaoa i le fanua "Ulufale se igoa".
  2. Matou te faamaʻotiina faʻaopopoina scanning tapulaʻa, e aofia ai le aso ma faʻafia taimi o itulau lata mai, faʻamuamua
  3. Faamaonia pe fia itulau e suʻesuʻe.
  4. Kiliki le ki Fausia le Sitemap e amata le faʻagaioiga o le siakiina o le punaoa.
  5. O le faʻagasologa o le faʻatuina o se pepa lumanaʻi o le a amataina.
  6. O le faʻafanua na faia o le a faʻaalia i se faʻamalama faʻapitoa.
  7. E mafai ona e maua mai lalo le iʻuga pe a kiliki i le ki Sefe le XML faila.

O le auaunaga e mafai ona vaʻavaʻai i luga i le 5000 itulau, o le gaioiga lava e faia se mataupu o sekone, o le faʻamaeʻaina faʻamaumauga uma faʻamalieina ma faʻavae uma tulafono ma tulafono.

O tautua i luga ole laiga mo le faigaluega ma le faʻafanua faʻafanua e sili atu ona faigofie le faʻaaogaina nai lo polokalama faʻapitoa, ae i mataupu e manaʻomia ai le auiliiliga o se numera tele o laupepa, e sili atu le tuʻuina atu o le lelei i le faʻapolokalama metotia.

Pin
Send
Share
Send