Liliu PDF i DOCX Luga o luga

Pin
Send
Share
Send

O tagata e faʻaaogaina le PDF faila e teu ai faʻamatalaga eseese (tusi, mekasini, faʻamatalaga, faʻamaumauga, ma isi mea), ae o isi taimi latou te manaʻomia e faʻaliliu i se tusitusiga e mafai ona tatala saoloto e ala i Microsoft Word poʻo isi faatonu. Ae paga lea, e le mafai ona faʻasaoina lenei ituaiga pepa aloaia i le taimi nei, o lea e tatau ai ona e liliuina. 'Upega tafaʻilagi fesoasoani o le a fesoasoani ia te oe e faʻamaeʻaina lenei galuega.

Liliu PDF i DOCX

O le suiga o le faʻagasologa o le oe lafoina le faila i le tulaga 'upega tafaʻilagi, filifili le faʻatonuga manaʻomia, amata le gaosiga ma maua ai le iʻuga uma. O le algorithm o gaioiga o le a tutusa mo uma avanoa i luga o le upega tafailagi, o le mea lea matou te le auiliiliga taʻitasi ia mea, ae matou te fautua atu ia e faamasani oe lava i le na o le lua i sili atu auiliiliga.

Metotia 1: PDFtoDOCX

O le PDFtoDOCX Initaneti tautua tulaga o ia lava o se saʻoloto faʻaliliuga lea e mafai ai ona e faʻaliliuina pepa o le manatu ituaiga mo nisi fegalegaleaiga ma i latou e ala i tusitusiga faatonu. Faagasologa foliga e pei o lenei:

Alu i le PDFtoDOCX

  1. Muamua, alu i le PDFtoDOCX homepage faʻaaoga le fesoʻotaʻiga luga. I le pito i luga taumatau o le laupepa oe vaʻaia o le a oso mai luga menu. Filifili le faʻamatalaga talafeagai i totonu.
  2. Faʻamasinoga e alu i lalo i faila faila.
  3. Agavale-kiliki se tasi pe sili atu pepa, taofi i lenei mataupu FMTL, ma kiliki i "Tatala".
  4. Afai e te le manaʻomia se mea, tape i le kiliki i luga o le satauro pe maeʻa le lisi faʻamama.
  5. Ole a logoina oe pe a maeʻa le gaioiga. O lenei la e mafai ona e siiina i lalo faila taʻitasi pe uma i le taimi e tasi i le faʻasologa o se faʻamaumauga.
  6. Tatala le download pepa ma amata galue ma latou i soʻo se polokalame talafeagai.

Ua uma ona matou fai mai o le galulue ma DOCX faila e faia e ala i tusitusiga tusitusiga, ma o le sili ona lauiloa o latou o Microsoft Word. E le o maua e tagata uma le avanoa e faʻatau ai, o lea matou te fautua ia e faʻamasani ia oe ma le saʻolotoga faʻatatau o lenei polokalama i le alu i le isi a matou tusitusiga i le fesoʻotaʻiga lenei.

Faitau atili: Lima saoloto failautusi i le Microsoft Word tusitusiga faatonu

Metotia 2: Jinapdf

E uiga i le tutusa mataupu faavae e pei o le '' upega tafaʻilagi faamatalaina i le metotia muamua, le Jinapdf 'upega tafaʻilagi punaoa galue. I ai, e mafai ona e faia ni gaioiga ma PDF faila, e aofia ai le liua i latou, ma o lenei ua faia e pei ona i ai i lalo:

Alu i le Jinapdf 'upega tafaʻilagi

  1. Alu i le itulau autu o le 'upega tafaʻilagi i le fesoʻotaʻiga i luga ma tauagavale-kiliki i luga o le vaega "PDF i le Upu".
  2. Faʻaali le fuainumera manaʻomia e ala i le makaina o le taimi talafeagai ma se faʻailoga.
  3. Ma le isi, alu loa e faʻaopopo faila.
  4. Ua tatalaina se browser i totonu e suʻe le mea e manaʻomia ma tatala.
  5. O le gasologa faagasologa o le a amata vave, ma i le maeʻa oe vaʻai o le a vaʻai i se faʻaaliga i le tab. Alu i luma ma le lalagaina o le pepa pe alu ma le faʻaliliuina o isi mea.
  6. Tamoe le download faila e ala i soʻo se faigofie tusitusiga faatonu.

I le na o le ono faigofie sitepu, o le atoa liua faʻasologa i luga o le Jinapdf 'upega tafaʻilagi o loʻo faʻatautaia, ma e oʻo lava i se tagata e leʻi iai se poto masani o loʻo le oi ai le faʻaopopo o le poto ma tomai o le a feagai ma lenei.

Vaʻai foi: Tatalaina DOCX faʻafanua pepa

O le aso na e faʻafeiloaʻi ai i le lua faigofie tele lugalaina 'auʻaunaga e mafai ai ona e faʻaliliu PDF faila i le DOCX. A e vaʻai i ai, e leai se mea faigata i lenei mea, naʻo le mulimuli i le taiala o loʻo i luga.

Faitau foi:
Liliu le DOCX i le PDF
Liliu DOCX ile DOC

Pin
Send
Share
Send