Laau o le Ola 5

Pin
Send
Share
Send

Mo le fatuina o se faʻafanua aiga, naʻo oe e tatau ona mauaina faʻamatalaga autu, aoina faʻamaumauga ma faʻatumu pepa. Tuu le totoe o le galuega i le Laʻau o le Ola polokalama. O le a ia sefeina, faʻavasega ma faʻavasega uma faʻamatalaga tatau, fauina lou aiga laʻau. E oʻo i tagata le poto masani o le a mafai ona faʻaaogaina le polokalama, talu ai o mea uma na faia mo le faigofie ma le faigofie o le faʻaaogaina. Sei o tatou vaai totoʻa i ai.

Tagata Foafoaga

Ole pito sili ona taua lea ole poloketi. Filifili le manaʻomia o le itupa ma amata faʻatumu le faʻamatalaga. Na o le ulufale i faʻamatalaga manaʻomia i totonu o laina ina ia mafai ai e le polokalame ona galulue ma latou. O lea la, amata i se tagata se toatasi, e mafai foi ona e iʻu i le sili atu o lana fanau a lana tama, e faalagolago uma lava i le avanoa o faʻamatalaga.

Afai o le laʻau tele, ona faʻafaigofie foʻi lea ona suʻe se tagata faʻapitoa e ala i se lisi ma tagata uma. Na fausia otometi, ma e mafai ona suʻesuʻeina, faʻaopopo ma faʻavasega faʻamaumauga.

Uma ulufale faamatalaga ona faʻaalia lea i se isi faʻamalama mo tagata taʻitasi o le aiga. O iina e avanoa mo le lolomiina, sefe ma teuteuga. E pei o se kata ma uiga uma o le tagata. E faigofie ona faʻaoga saʻo pe a manaʻomia le suʻesuʻeina o se tagata faʻapitoa.

Laau faia

A maeʻa ona faʻatumuina pepa, e mafai ona e agaʻi i le tusia ata o le kata. Ae le i fausiaina, gauai atu i "Tulaga", ona o le faʻatonutonuina o le tele o tapulaʻa o loʻo avanoa ai iina, e lua faʻatekinisi ma vaʻaiga, o le a avea lau poloketi tulaga ese ma malamalama mo tagata uma. Suia o foliga o le laau, o le faʻaalia o tagata ma mea aano.

Ma le isi, e mafai ona e vaʻai i le faʻafanua o loʻo fesoʻotaʻi uma tagata i se filifili. I le kilikiina o se tasi o ia mea, o le a e vave alu i le faamalama ma auiliiliga faamatalaga. O se laʻau e mafai ona faʻatapulaʻaina tele, e faʻalagolago lava i le avanoa o faʻamaumauga i augatupulaga. O le faʻatulagaina mo lenei faʻamalama o loʻo i le itu tauagavale, ma o iina foʻi e lafoina e lolomi mai.

Lomiga Manatu

O iinei e mafai ona sui le itulau fuainumera, fetuʻunaʻi le talaʻaga ma le fua. Uma le laulau ma le laʻau atoa o loʻo avanoa mo le lolomiina, naʻo le vaʻai faʻapitoa i ona foliga ina ia fetaui lelei uma faʻamatalaga.

Mea na tutupu

Faavae i luga o aso ulufale mai pepa ma tagata itulau, o se laulau e fausia ma mea na tutupu o aso taua uma o faʻaalia. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e siaki ma maitau aso fanau pe maliu. O le polokalama otometi saili ma lafoina uma faamatalaga talafeagai i faamalama talafeagai.

Nofoaga

E te iloa le mea na fanau ai lou tamamatua? Pe atonu o le nofoaga o le faʻaipoipoga o matua? Ona faʻailoga lea o nei nofoaga ile faʻafanua, ma e mafai foʻi ona e faʻapipiʻi mai faʻamatalaga o lenei nofoaga, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaopopo auiliiliga, faʻapipiʻi ata. I se faʻaopopoga, e mafai ona e faʻapipiʻi pepa eseese pe tuʻuina atu soʻotaga i tulaga.

Faʻaopoopoina se Agalelei

O lenei galuega faʻaoga e aoga ia i latou e tausia le aiga o le aiga aʻo leʻi oʻo i le taimi na i ai le genus. Lenei oe mafai faʻaopopo igoa o aiga, ma o le a otometi lava ona tofia i tagata taʻitasi o le aiga. I se faʻaopopoga, faʻapipiʻi o pepa eseese faʻamaonia le i ai o le kenera, ma faʻamatalaga o loʻo avanoa.

Lelei

  • Atoatoa i le Rusia;
  • O loʻo i ai le faiga faʻavaeina lelei ma le faʻavasegaina o faʻamatalaga;
  • O le fesoʻotaʻiga e faigofie ma faigofie ona faʻaaoga.

Le atoatoa

  • E tufatufaina le polokalame mo se tau.

O lenei ituaiga polokalama e aoga mo i latou e matuia naunau e tausia a latou lava aiga laʻau. Sailia e le auiliiliga o se tala o ituaiga mafai ona manaia ma manaia. Ma o le Laʻau o le Ola o le a fesoasoani ia te oe faʻasaoina le faʻamatalaga maua, faʻatulaga ma tuʻuina atu faʻamatalaga talafeagai i soʻo se taimi.

Download Tofotofoina o le Laau o le Ola

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4 i fafo mai 5 (2 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Genopro Fatu se laʻau aiga i le Photoshop Gafa Gramps

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Afai e te manaʻomia ona sefe faʻamatalaga e uiga i le talaʻaga o lou aiga, fausia se ose aiga, faʻavasega faʻamatalaga, ona fesoasoani lea le polokalama Laʻau Laʻau faamoemoe mo lenei.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4 i fafo mai 5 (2 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: Genery
Tau: $ 15
Tele: 14 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 5

Pin
Send
Share
Send