GenoPro 3.0.1.0

Pin
Send
Share
Send

O tamaiti aʻoga ua masani lava ona fai e fai lava e latou a latou maʻau ole aiga, ma e naʻo tagata lava e naunau iai. Faʻafetai i le faʻaaogaina o polokalama faʻapitoa, o le fausiaina o sea poloketi e faʻaitiiti lava se taimi nai lo le tusia lima. I lenei mataupu, o le a tatou vaʻavaʻai i GenoPro - o se faʻafaigofie o mea faigaluega mo le tusia o se aiga aiga.

Autu faamalama

O le gāluega galuega e faia i foliga o se laulau i totonu o se sela, lea e iai ni faʻailoga mo tagata taʻitasi. O le tapoleni mafai ona o soʻo se tele, o lea e faʻatapulaʻaina mea uma e ala i le avanoa o faʻatumu e faʻatumu. Lalo oe mafai ona vaʻaia isi tabs, o lona uiga, o le polokalama e lagolagoina faʻatasi galuega ma le tele o poloketi.

Faʻaopoopoina se Tagata

O le tagata faʻaaoga e mafai ona filifilia se tagata o le aiga ma se tasi o faʻatusa faʻailoga. Latou suia i lanu, lapoa ma feoai solo i le faafanua. Ole faʻaopopoina e tupu ile kiliki i luga o se tasi o faʻailoga pe ala atu ile toolbar. Faʻamatalaga uma faʻatumu i totonu le tasi faamalama, ae eseese tabs. E tofu uma o latou lava igoa ma laina ma faʻailoga e iai le mea e tatau ai e ulufale ai i le faʻamatalaga talafeagai.

Gauai lelei ile laupepa "Faaali"o loʻo avanoa ai se auiliiliga o foliga i foliga o le tagata. E tofu lava le aikona ma lona lava uiga, e mafai foi ona maua i totonu o lenei faʻamalama. Oe mafai foi ona suia le faʻavaeina o le igoa, aua i atunuʻu eseʻese latou te faʻaaogaina se isi faasologa pe le faʻaogaina se igoa ogatotonu.

Afai o loʻo iai ata e fesoʻotaʻi ma lenei tagata, poʻo ni ata lautele, ona mafai foi lea ona latou pikiina e ala i le faʻaopopo tagata faʻamalama i le laupepa saunia mo lenei. A maeʻa ona faʻaopopo le ata i totonu o le lisi, ma ona faʻailoaina mai ata i le itu taumatau. E i ai laina ma faʻamaumauga e manaʻomia e faʻatumu pe a fai o loʻo iai na faʻamatalaga.

Aiga Taiala

O lenei faʻataʻitaʻiga o le a fesoasoani ia te oe e vave fausiaina se lala i le laʻau, faʻaalu sina taimi nai lo le faʻaopoopoina o se tagata. Muamua e manaʻomia ona faʻatumu faʻamatalaga e uiga i le tane ma le toʻalua, ona faʻailoa lea o a la fanau. Ina ua maeʻa ona faʻaopopo i le faʻafanua, o le teuteuga o le a avanoa i soʻo se taimi, o lea ia tuʻu le laina e leai se mea pe a fai e te le iloa le faʻamatalaga talafeagai.

Mea faigaluega

O le faʻafanua e mafai ona toe teuteuina toetoe lava pei ua e fiafia ai E faia lenei mea faʻatulagaina poʻo le faʻaaogaina o mea talafeagai. E tofu lava i latou ma ona lava faʻailoga, e faʻamatala puʻupuʻu ai le faʻagaioiga o lea gaioiga. E tatau ona faʻapitoa i le feteʻenaʻi o le tele o avanoa mo le puleaina o le laʻau, amata mai le fausiaina o filifili saʻo, faʻaiʻu i le gaoioi o le faʻatulagaina o tagata. A manaʻo, e mafai ona suia le lanu o le tagata e faʻailoa mai ai fesoʻotaʻiga ma isi tagata pe i se isi itu vavaeʻese.

Laulau a tagata o aiga

I le faʻaopopoga i le faʻafanua, o loʻo faʻaopoopoina faʻamaumauga uma ile laulau e faʻapitoa mo lea mea, ina ia vave ona maua se faʻamatalaga auiliili i tagata taʻitasi. O loʻo avanoa le lisi mo le faʻatonutonuina, faʻavasega ma lolomiina i soʻo se taimi. O lenei galuega o le a fesoasoani ia i latou o latou laʻau toto ua ola i se lautele lapoʻa ma ua leva ona faigata i le suʻeina o tagata.

Fautuaga mo amataina

O le au faʻataʻitaʻi na latou tausia lelei na tagata faʻaaoga o loʻo feagai ma ia ituaiga polokalama mo le taimi muamua, ma latou aumaia ni nai faigofie auala e faʻatautaia ai le GenoPro. Ole aoga pito sili ona aoga o le faʻaaogaina o ki vevela, e vave tele ai le faʻagaioiga. Ae paga lea, e le mafai ona e faʻatulagaina ma vaʻai i le lisi atoa, e tumau lava le faamalieina i na o fesoasoani.

Auina e lolomi

A maeʻa le laʻau, e mafai ona e lolomiina ma le saogalemu i luga o se masini lolomi. I totonu o le polokalama o loʻo tuʻuina mai ma e tele galuega e tofia. Mo se faʻataʻitaʻiga, o oe lava e mafai ona suia le fua o le faʻafanua, seti matau ma teuteu isi lolomiina filifiliga. Faʻamolemole ia manatua afai e faia ni pepa, ona faʻapipiʻi uma lea i se tulaga faʻaletonu, o lea la pe a naʻo le tasi laʻau e manaʻomia, ona tatau lea ona faamaoti mai le taimi o faʻatulagaina.

Lelei

  • Le i ai o le gagana Rusia;
  • Tele meafaigaluega mo galuega;
  • Lagolago mo galuega faʻatasi ma le tele o laʻau.

Le atoatoa

  • E tufatufaina le polokalame mo se pili;
  • E le faigofie ona maua mea faigaluega.

GenoPro e talafeagai mo i latou na leva ona moemiti e toe fausia latou lava laʻau aiga, ae latou te leʻi faamalosi. Fautuaga mai le au atiae o le a fesoasoani e vave faʻatumu uma faʻamatalaga taua ma aua le misia se mea, ma le faʻasaʻoina fua o le faʻafanua o le a fesoasoani e fai le laʻau i le auala e te masani ai.

Sii mai GenoPro Trial

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

O Le Laau o le Ola Polokalama mo le fatuina o se aiga laʻau RootsMagic Mea Taua Gramps

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
GenoPro - o se polokalame mo le tuʻufaʻatasia o se laʻau aiga. E i ai mea uma e te ono manaʻomia mo lenei. Saʻoloto teuteuina filifili o le a fesoasoani ia te oe e fausia se faʻafanua e pei ona e vaʻai i ai.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: GenoPro
Tau: $ 50
Tele: 6 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 3.0.1.0

Pin
Send
Share
Send