Polokalama Komik Tusi

Pin
Send
Share
Send

O tala puʻupuʻu ma le tele o faʻataʻitaʻiga e taʻua o comics. E masani ona lolomiina faʻapitoa poʻo se komipiuta faʻatulafonoina o se tusi e faʻailoa mai ai le mea na tupu a le au taʻavale sili. I le taimi muamua, o le faia o ia galuega e tele se taimi e manaʻomia ai ma manaʻomia se tomai faʻapitoa, ae o lenei e mafai e tagata uma ona faia lana lava tusi pe a ia faʻaaogaina se polokalama faʻapitoa. O le sini o ia polokalame o le faigofie lea o le tusia o comics ma fausiaina itulau. Sei o tatou vaʻai i ni nai sui o na faatonu.

Paint.net

Lenei o le toetoe lava tutusa faʻatulagaina Vali lea e faʻapipiʻiina i le le lelei uma i Windows. Paint.NET o se sili atu alualu i luma faʻamatalaga ma lautele galuega, lea e mafai ai ona e faʻaaogaina lenei polokalama o se faʻataʻitaʻiga atoa ata tusia. E talafeagai mo le tusia o ata mo comics ma itulau tusia, faapea foi ma le tusi ata.

E oʻo lava i se tagata faʻaaogaina e mafai ona faʻaaogaina lenei polokalama, ma e i ai uma manaʻomia. Ae e taua le faʻamamaina o ni mea sese - o le oi ai nei faʻailoga e le o avanoa mo auiliiliga suiga i ou lava lima ma e leai se auala e faʻatonutonu ai laupepa itulau i le taimi e tasi.

Sii mai Paint.NET

Oloa komik

Comic Life e le talafeagai mo e le gata mo tagata o loʻo auai i le fausiaina o comics, ae mo i latou e fia faia se stylized ata. O le tele o polokalame e faʻaavanoaina ai oe e vave faʻatulaga itulau, poloka, fetaui lelei. I se faʻaopopoga, o ni numera o faʻapipiʻi na faʻapipiʻiina e talafeagai mo 'eseʻese mataupu o poloketi.

Ou te fia maitau foi le fausiaina o tala. O le iloa o le mataupu faʻavae o le polokalame, e mafai ona e tusia se faʻaeletonika faʻamatalaga o le tala, ona ave lea i le Comic Life, lea e iloa uma ai faʻailoga, poloka ma itulau. Faafetai i lenei, o le fausiaina o itulau e le tele se taimi.

Sii mai le Comic Life

CLIP TALA

O le au atiaʻe lenei polokalame, na muamua tuu i latou e fai o ni polokalame e fatu ai le manga - Iapani komikika, ae faʻasolosolo ona faʻateleina lona aoga, ua tumu le faleoloa i mea ma mea eseese. O le polokalama ua toe faʻaigoaina CLIP STUDIO ma ua talafeagai nei mo le tele o galuega.

O le gaioiga gaioiga o le a fesoasoani e fausia se tusi sili ona lelei, lea o mea uma o le a faʻatapulaʻaina na o lou mafaufau ma gafatia. O le launcher faʻatagaina oe e alu i le faleoloa, o loʻo i ai le tele o mea eseese, 3D faʻatusa, mea ma avanoa o le a fesoasoani e faʻafaigofie le gaioiga o le fausiaina o se poloketi. Tele oloa e maua fua, ma e i ai faaletonu aafiaga ma ni mea e fia.

Sii mai LE CLIP STUDIO

Adobe Photoshop

Lenei o se tasi o sili ona lauiloa ata faʻatonutonu, e talafeagai mo toetoe lava soʻotaga fegalegaleaiga ma ata. O agavaʻa o lenei polokalame faʻatagaina oe e te faʻaogaina e fausia ai ata mo comics, itulau, ae le mo le fausiaina o tusi. E mafai ona faia lenei mea, ae e umi ma le faigofie.

Vaai foi: Fausia se tusi komikiti mai se ata i Photoshop

O le faʻatusatusaga o Photoshop e faigofie, malamalama ai mo e amataina i le mataupu. Tau lava o le faʻaeteeteina i luga o komepiuta vaivai e mafai ona avea ma tamaʻi taʻavale ma faia ni faiga mo se taimi umi. Lenei e mafua mai i le mea moni o le polokalama e manaʻomia le tele o punaoa mo vave galuega.

Sii mai le Adobe Photoshop

Ona pau lava lea o le mea ou te fia taʻuina atu e uiga i nei sui. Polokalame uma lava i ai lona tulaga faʻapitoa faʻatino, ae i le taimi lava e tasi e tutusa ai le tasi ma le isi. O lea la, e leai se tali saʻo poo fea le mea e sili ona lelei mo oe. Saili auiliili auiliiliga o tomai ole polokalame e vaʻai pe o talafeagai lelei mo ou faʻamoemoe.

Pin
Send
Share
Send