Fausia se faila PDF i luga ole laiga

Pin
Send
Share
Send

PDF o se faʻapitoa faʻapitoa na faia mo le faʻalauiloaina o tusitusiga tusia i polokalame eseese, ma le faʻasaoina o tuʻaiga. Le tele o faʻamaumauga uma i luga o nofoaga ma ni tisiki o loʻo teuina i totonu.

I le taimi muamua, o faila e tusia i isi tusi talosaga ma mulimuli ane liua i le PDF. Ole taimi nei mo ia faagaoioiga e le manaʻomia e faʻapipiʻi nisi polokalame, e tele tautua e fatuina ai lenei faila i luga ole laiga.

Liua Filifiliga

O le faʻavae o le faʻagaioiga o le tele o tautua e tutusa lava, muamua oe download le faila, ma pe a uma le liua, download le uma PDF. O le eseʻesega i le numera o le lagolagoina ituaiga o le muamua faila ma i le faigofie o le liua. Mafaufau i ni filifiliga mo ia liua i auiliili.

Metotia 1: Doc2pdf

O lenei tautua e mafai ona galulue faʻatasi ma pepa faʻapitoa a ofisa, faʻapea foi ma HTML, TXT ma ata. Ole maualuga ole lagolago faila ole 25 MB. E mafai ona e siiina le pepa aloaia i le tagata liliu mai se komupiuta poʻo le Google Drive ma Dropbox cloud services.

Alu i le Doc2pdf tautua

O le suiga suiga e matua faigofie lava: pe a uma ona alu i le '' upega tafaʻilagi, kiliki i le "Iloilo "e filifili se faila.

Le isi, o le tautua e liua i le PDF ma ofo atu e download pe faʻasolo i le meli.

Metotia 2: Convertonlinefree

Lenei 'upega tafaʻilagi faʻatagaina oe e faʻaliliu toetoe lava faila i PDF. I le tulaga o le Microsoft Office pepa, o loʻo i ai se galuega o faʻatasiga faʻapipiʻi o faʻamaumauga ZIP. O lona uiga, afai e i ai sau faʻamaumauga o loʻo i ai pepa, ona mafai lea ona liliuina i se PDF faʻatusa tuʻusaʻo, e aunoa ma se faʻatonuga.

Alu i le Convertonlinefree Service

  1. Fetaomi faamau "Filifili faila"e filifilia se pepa.
  2. A maeʻa le faiga, kiliki Liliu.
  3. Convertonlinefree o le a faia le faila ma otometi download i le PC.

Faiga 3: Luga-liliu

O lenei tautua e galue ma le numera tele o ituaiga mo fesuiaʻiga, ma e mafai ona laʻuina maia i lalo mai le komupiuta ma le Google Drive ma Dropbox cloud services. O loʻo i ai isi faʻatulagaga mo le iloaina o tusitusiga ina ia mafai ona e faʻapipiʻiina i le iuga o faila PDF.

Alu i le tautua i luga ole laiga lugalaina

Ina ia download lau faila ma amata ona liua, fai ia gaoioiga nei:

  1. Kiliki le ki "Filifili faila", faʻaali le ala ma faʻatulaga le nofoaga.
  2. Ina ua mavae lena, kiliki i le faamauLiliu Faila.
  3. Ma o le a faʻapipiʻiina i luga o le 'upega tafaʻilagi, faʻagaioia, ma a maeʻa ni nai sekone o le download o le a otometi amata. Afai e leʻi tupu le download, e mafai ona e faʻaogaina le soʻotaga i le kilikiina o le green green caption.

Faiga 4: Pdf2go

O lenei 'upega tafaʻilagi o loʻo iai foʻi tusitusiga tusitusiga iloa ma e mafai ona galulue ma le teuina o ao.

Alu ile tautua Pdf2go

  1. I luga o le itulau liliu mai, filifili le faila i le kiliki i luga o le faamau "FAʻATALAINA FUA LOTO MATAUPU".
  2. Le isi, faʻagaoioiga tusitusiga iloa, pe a e manaʻomia, ma kiliki i le faʻamau "Sefe Suiga" e amata faʻagaioiga.
  3. A maeʻa le faʻagaioiga, o le a ofoina atu oe e le tautua oe e download le faila i le kilikiina o le ki o le igoa lava e tasi.

Metotia 5: Pdf24

O lenei 'upega tafaʻilagi ofo atu e download le faila e ala ile faʻasino pe ulufale i le tusitusiga, lea e mulimuli ane faʻaofi i se PDF pepa.

Alu ile tautua Pdf24

  1. Kiliki le ki "Filifili faila"e filifili se tusitusiga, pe ulufale i le tusitusiga i le faʻaaogaina o le faʻamau talafeagai.
  2. I le iuga o le download poʻo le ulufale, kiliki i le ki "ALU".
  3. O le liua o le a amata, a maeʻa ona mafai ona e siiina le PDF mulimuli i le kiliki i luga o le faʻamau "SII ESE MAI", pe lafo mai i le meli ma fax.

I se faʻaiuga, e tatau ona maitauina se tulaga o tautua pe a faʻaliliu se pepa e faʻaalia ai faʻailoga eseese mai i pito o le laupepa. E mafai ona faʻataʻitaʻia nisi filifiliga ma filifili le mea e sili ona fetaui ma oe. A leai, o nofoaga uma o loʻo i luga e tutusa lelei ma le galuega.

Pin
Send
Share
Send