Tatala DOCX faila i luga ole laiga

Pin
Send
Share
Send

E masani ona tupu e te manaʻomia le faanatinati tatala se pepa aloaia, ae leai se polokalama tatau i luga ole komupiuta. O le filifiliga masani ai o le le lava o le Microsoft office suite faʻapipiʻi ma, o se taunuuga, le le mafai ona galulue ma faila DOCX.

Ae o le mea e tupu ai, o le faʻafitauli e mafai ona fofoina e ala i le faʻaaogaina tatau o Initaneti. Seʻi o tatou mafaufau pe faʻafefea ona tatala se DOCX faila i luga o le initaneti ma ia galulue atoa i totonu o se browser.

Faʻafefea vaʻaia ma faʻatonutonu le DOCX luga o le initoneti

O loʻo iai le tele o tautua i luga ole laiga e faʻatagaina ai se tasi auala pe seisi e tatala ai faʻamatalaga i le DOCX format. Lenei ua na o mea mamana lava meafaigaluega o lenei ituaiga ia i latou i ni nai iunite. Ae ui i lea, o le sili ona lelei o latou mafai ona suia atoa le faʻatusatusa analog ona o le i ai o galuega tutusa uma ma le faʻafaigofie o faʻaaoga.

Metotia 1: Google Docs

I le mea e ese ai, o Dobra Corporation na fausia le sili ona lelei browser-faavae analog o le ofisa suite mai Microsoft. O le mea faigaluega mai le Google faʻatagaina oe e te galue atoatoa i le "ao" faʻatasi ma Word documents, Excel spreadsheets ma le PowerPoint ata.

Google Docs Luga Initaneti

Na pau lava le vaivaiga o lenei fofo o le na o tagata faʻatagaina tagata faʻaaoga ona maua ai. Ole mea lea, ae e te leʻi tatalaina le faila DOCX, e tatau ona e ulufale i lau Google account.

Afai e leai se mea, alu i se faigofie lesitala taualumaga.

Faitau atili: Faʻafefea ona fausia se Google tala

A maeʻa le faʻatagaina i totonu o le tautua, o le a ave oe i se itulau ma lata mai pepa aloaia. O faila sa e masani ona galue ma le Google Cloud o loʻo faʻaalia iinei.

  1. Ina ia faʻaauau ma le faʻauluina o le .docx faila i Google Docs, kiliki i luga o le faʻatonu icon i le taumatau pito i luga.
  2. I le faʻamalama e matala, alu i le lau "Sii mai".
  3. Le isi, kiliki i le ki e fai mai “Filifili se faila i luga o le komupiuta” ma filifili le pepa aloaia i le faila pule faamalama.

    E mafai i se isi auala - na ona toso le DOCX faila mai Explorer i le vaega talafeagai i le itulau.
  4. O le taunuuga, o le pepa o le a tatalaina i le faatonu faamalama.

A o galulue ma se faila, e suia otometi suiga uma i le "ao", pei o luga o lau Google Drive. Ile maeʻa ona faasaʻosaʻoina le pepa, e mafai ona toe laititi mai i le komepiuta. Ina ia faia lea, alu i le Faila - Sii mai e pei ma filifili le faʻatulagaina e te manaʻo ai.

Afai e te le masani i le faʻapea masani Microsoft Word, e te le manaʻomia e masani ai ona e galue ma DOCX i Google Docs. O feeseeseaiga i le fesoʻotaʻiga i le va o le polokalame ma le fofo i luga ole laiga mai le Dobra Corporation e laititi, ma le seti o mea faigaluega e tutusa lelei.

Metotia 2: Microsoft Word Online

Ua ofo mai foi e le kamupani a le Redmond lana lava fofo mo le galulue ma faila DOCX i totonu o se browser. O le Microsoft Office Online package o loʻo aofia ai foʻi ma le masani ole faʻauigaina ole upu. Ae ui i lea, e le pei o Google Docs, o lenei meafaigaluega o se mea taua "lafoaia i lalo" o le polokalama o le Windows.

Peitai, afai e te manaʻomia e teuteu pe vaʻai i se lapoʻa ma faigofie tele faila, o se tautua mai Microsoft e sili foi mo oe.

Auaunaga Microsoft Word Online

Ma, toe faaaoga lenei fofo e aunoa ma le faʻatagaina ona le aoga. E tatau ona e faʻamau i totonu o lau Microsoft account aua, pei o Google Docs, lou lava ao o loʻo faʻaaoga e teuina ai faʻapipiʻi pepa. I lenei tulaga, e pei o le OneDrive auaunaga.

O lea, ia amata i le Word Online, ulufale i totonu pe faʻatu se Microsoft fou teugatupe.

A maeʻa ona ulufale atu i lau teugatupe, o le a matala se fesoʻotaʻiga e tutusa lelei ma le autu menu o le faʻavae o le MS Word. I le itu tauagavale o se lisi o lata mai pepa, ma i le itu taumatau o se grid ma templates mo le fausiaina o le DOCX faila fou.

Lea i luga o lenei itulau e mafai ona utaina se pepa aloaia mo teuteuga i le auaunaga, pe sili atu, OneDrive.

  1. Na o le suʻe o le ki "Auina mai le pepa" I le taumatau o le pito i luga o le lisi o templates ma faʻaaoga e faʻaulu mai ai le faila DOCX mai lau komepiuta
  2. Ina ua uma ona lomia le pepa, se itulau ma le faatonu tatala, o le faʻaavanoa o mea e sili atu nai lo le Google, e pei lava lava o le Upu.

Pei o le Google Documents, o mea uma lava, e oʻo lava i suiga laiti, e sefe i le "ao", o lea e te le tau popole fua i le saogalemu o faʻamaumauga. I le maeʻa ai ona galue ma le DOCX faila, e mafai ona e tuʻua le laupepa ma le faatonu: o le faʻamaeʻaina pepa o le a tumau pea i OneDrive, mai le mea e mafai ona laʻuina mai i soʻo se taimi.

O le isi filifiliga o le vave aveina lea o le faila i lau komepiuta.

  1. Ina ia faia lenei mea, muamua alu i le vaega Faila menu pa MS Upega Tafailagi.
  2. Ona filifili Vagana E pei i le lisi o filifiliga i le itu tauagavale.

    E naʻo le faʻaaogaina o le auala talafeagai o le downloadina le pepa: i le tulaga muamua, faʻapea foʻi ma le PDF poʻo ODT faʻalautele.

I se aotelega, o le tali mai Microsoft e leai ni faʻamanuiaga e sili atu ile Google Docs. Vagana o loʻo e faʻaaogaina le faʻaaogaina OneDrive ma e te manaʻo e faʻavasega vave le faila .docx.

Metotia 3: Zoho Tusitala

O lenei auaunaga e itiiti lauiloa nai lo le lua muamua, ae e leai se mea o le faʻaititia i le aoga. E ese mai ai, Zoho Tusitala ofoina sili atu pepa gafatia nai lo Microsoft tali.

Zoho Docs Initaneti Auaunaga

Ina ia faʻaogaina le mea faigaluega lea, e le manaʻomia e fausia se tuʻufaʻatasiga Zoho account: e mafai ona e alu i totonu o le upega tafailagi e faʻaaoga lau Google, Facebook poʻo LinkedIn account.

  1. O lea, i luga o le itulau fiafia o le tautua, amata galue ma ia, kiliki i le faʻamau "Amata Tusitusi".
  2. Le isi, fatuina se tala Zoho fou e ala i le ulufale i lau imeli tuatusi i le fanua Imeli tuatusi, pe faʻaaoga se tasi o faʻasalalauga.
  3. A maeʻa le faʻatagaina i totonu o le tautua, o le fale faigaluega o le initoneti faatonu e aliali mai i ou luma.
  4. Mo utaina se pepa i le Zoho Writer kiliki i le ki Faila i le pito i luga menu pa ma filifili Aumai pepa.
  5. O loʻo aliali mai se foliga ile itu tauagavale e lafo ai se faila fou i le tautua.

    E lua filifiliga mo le faʻauluina mai o se pepa i le Zoho Writer - mai le komepiuta manatua poʻo le faʻasino atu.

  6. A maeʻa ona e faʻaogaina se tasi o metotia e faʻapipiʻi ai se faila DOCX, kiliki i le ki lea e aliali mai "Tatala".
  7. O le faʻaiuga o nei gaioiga, o mea o loʻo i totonu o le pepa o le a faʻaalia i totonu o le nofoaga teuteu pe a mavae ni nai sekone.

Ina ua maeʻa ona faia o suiga manaʻomia i le DOCX faila, e mafai ona toe laoa mai i lalo ole komepiuta. Ina ia faia lea, alu i le Faila - Sii mai e pei ma filifili le faʻatulagaina foliga.

E pei ona e vaʻai, o lenei tautua e fai si faʻatiga, ae e ui lava i lea, e matuaʻi faigofie e faʻaaoga. I se faʻaopopoga, Zoho Writer mafai ona tauva saogalemu ma Google Docs mo le tele o galuega eseese.

Faiga 4: DocsPal

Afai e te le manaʻomia e suia le pepa aloaia, ae e te manaʻomia ona vaʻai i ai, o le DocsPal auaunaga o le a sili fofo i lenei tulaga. E le manaʻomia e lenei meafaigaluega le lesitala ma faʻatagaina oe e vave tatala le faila DOCX manaʻo.

DocsPal Initaneti Auaunaga

  1. Mo le alu atu i le faʻaliga vaaia vaega i luga o le DocsPal 'upega tafaʻilagi, i luga o le itulau autu, filifili le laupepa Matamata Faila.
  2. Le isi, ave le faila .docx i le tulaga.

    Ina ia faia lea mea, kiliki i le ki "Filifili faila" pe na o le toso le mea e te manaʻomia i le itu talafeagai o le laupepa.

  3. Ua uma ona saunia le DOCX faila mo le faʻatau mai, kiliki i le ki "Vaʻai faila" i le pito i lalo o le fomu.
  4. O se taunuuga, pe a uma le vave gaosi, o le pepa o le a tuʻuina atu i luga o le itulau i se tulaga faitau.
  5. O le mea moni, DocsPal liliu itulau uma o le faila DOCX i se ese ata ma o lea o le a le mafai ona e galue ma le pepa aloaia. Naʻo le faitautusi e avanoa.

Vaʻai foi: Tatalaina DOCX faʻafanua pepa

I le faʻaiuga, e mafai ona maitauina o Google Document ma Zoho Writer auaunaga o ni mea moni atoa-faigaluega meafaigaluega mo le galulue ma DOCX faila i se browser. O le Upega Tafaʻilagi, i le isi itu, fesoasoani ia te oe vave faʻatonutonu se pepa i le OneDrive ao. Lelei, DocsPal sili ona lelei mo oe pe a naʻo oe e tatau ona vaʻavaʻai i mea o loʻo i totonu o le DOCX faila.

Pin
Send
Share
Send