Faʻafefea ona toe faʻafouina le VK fetusiaiga

Pin
Send
Share
Send

A o le faʻaaogaina o agavaʻa o le upega tafaʻilagi VKontakte, e tusa ma fuainumera, o le tele o tagata o loʻo feagai ma le faʻafitauli o le tapeina feau poʻo atoa fetusiaiga, lea e manaʻomia vave ona toe faʻaleleia. I lenei tusiga, o le a matou taʻuina atu e uiga i le sili ona faigofie metotia mo le toe faaleleia leiloloa talanoaga.

Toe fai le VK

E taua le maitau vave i aso nei mo VK e tele ituaiga eseese o polokalame e tuʻuina atu i tagata faʻaavanoaina tagata i se mautinoa mo le toe faʻaleleia o soʻo se fetusiaiga. Ae peitai, i faʻataʻitaʻiga, leai se tasi o nei faʻaopoopoga faʻatagaina oe e faia le mea e le mafai ona faʻataunuʻuina ma mea taua o le punaoa o loʻo fesiligia.

O se taunuuga o lenei, i lenei mataupu o le a tatou talanoaina faapitoa tulaga faʻaalia lea e te ono le iloa.

Ina ia aloese mai faʻafitauli faaopoopo i le gasologa o le faʻatonuga, ia mautinoa e te maua atoatoa le avanoa i le itulau, e aofia ai le numera numera telefoni ma meli meli.

Matou te fautua atu ia e suesueina le tele o tala faʻatatau tuʻusaʻo le afaina ai feʻau totonu i luga o le VK nofoaga.

Faitau foi:
Faʻafefea ona tapeina VK feau
Faʻafefea ona tusi se VK message

Metotia 1: Toefuatai le feau ile talanoaga

O lenei auala e aofia ai i le faʻaogaina o le mafai vave ona toe maua mai se savali na teʻa. E le gata i lea, o le metotia talafeagai pe a fai e te filifili e toe faʻafoʻi le feʻau leiloa ina ua maeʻa ona tape.

I le avea ai o se faʻataʻitaʻiga, o le a tatou mafaufau i se tulaga e aofia ai le tusitusi, tape, ma le vave maua mai ni tusi.

  1. Alu i le vaega Savali mai i le vaega autu o le VKontakte 'upega tafaʻilagi.
  2. Le isi, oe manaʻomia le tatalaina o soʻo se talanoaga talafeagai.
  3. I le fanua "Tusi se feau" ulu i le tusitusiga ma kiliki "Lafo".
  4. Filifili mataʻitusi tusitusi ma tape uma faʻaaoga le ki i le pito i luga o le meafaigaluega.
  5. O lenei ua avatu ia te oe le avanoa e toe faʻaola toesea feau seia toe faʻafouina le itulau pe e te alu ese ma le talanoaga i soʻo se isi vaega o le tulaga.
  6. Faaaoga le sootaga Toe Faʻafoie toe faafoi mai le feau

Faʻamolemole ia matau e ono le tusi i le laina pito i luma i le fou, ae i se mea i le ogatotonu o le fetusiaiga atoa. A e ui lava i lea, e mafai foʻi ona toe maua le feʻau e aunoa ma ni faʻafitauli.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o lenei auala e aoga tau lava i nai vaega toʻaititi.

Faiga 2: Toefuaʻi le talanoaga

O lenei metotia e tutusa lelei ma le muamua, aua e fetaui mo na o tulaga pe a e te leʻi fuafuaina le tape o le faʻaiuga ma filifili e toe faʻafoʻi i le taimi.

  1. Ua i ai i le vaega Savali, saili le talanoaga na faʻalavelaveina ona tape.
  2. I totonu o fetusiaiga poloka, faʻaaoga le fesoʻotaʻiga Toe Faʻafoi.

Ole mea lea e le mafai ona faia pe a oʻo i le tapeina o fetusiaiga na e ave i ai se faʻaaliga e uiga i le le mafai ona toe faia le talanoaga i le lumanaʻi.

A maeʻa le gaioiga, o le talanoaga o le a toe foʻi atu i le lisi o gaioiga fegalegaleaiga, ma e mafai ona e faʻaauau ona fesoʻotaʻi ma le tagata faʻaaoga.

Metotia 3: Faitau Savali Faʻaaogaina E-Meli

I lenei tulaga, oe manaʻomia le ulufale atu i le pusameli, lea na vave nonoa i lau lava teugatupe. Faʻafetai i ia fusi, e mafai ona e faia e tusa ai ma faʻatonuga faʻapitoa, afai e te leʻi faia muamua lenei mea, kopi o tusi o le a lafoina atu i lau imeli.

Vaʻai foi: E faʻapefea ona suia le tuatusi imeli VK

E le gata i le mea moni e faapea, ina ia mafai ai ona auina sao atu feau ia oe e ala ile i-meli, o le a manaʻomia oe e seti saʻo le faʻasalalauga tapulaʻa e E-Mail.

  1. A maeʻa ona e faʻamaonia ua ia te oe ma le saʻo faʻamau meli, tatala le lisi autu o le VK nofoaga ma alu i le vaega "Tulaga".
  2. Faʻaaogaina le lisi o folauga i le itu taumatau o le itulau, afe i le lau Mataala.
  3. Tusi i lalo le itulau lea i le pito i lalo, lalo i le poloka ma faʻatapulaʻaina Imeli Faasilasilaina.
  4. I le itu taumatau o le aitema Alert Faafia kiliki i luga o le sooga ma seti e avea ma faʻataʻitaʻiga Faailoa Pea.
  5. O lenei o le a tuu atu ia oe se sili atu ona lautele lisi o tapulaa i le mea e te manaʻomia e tia ese uma aitema na e te manao e maua faʻaaliga o suiga.
  6. Ia mautinoa e filifili le filifiliga feagai ma le vaega Savali Tumaoti.
  7. O nisi gaioiga e manaʻomia oe e te alu i le pusa meli na faʻapipiʻi i le itulau.
  8. O kopi o tusi e lafo atu pe a fai o lau talaaga patino na fai i fafo.

  9. Aʻo i ai lau inbox, siaki le imeli lata mai imeli maua mai "[email protected]".
  10. O le mea autu o le tusi o se poloka e mafai ai ona e vave faitau le feʻau, saili le taimi o le lafoina, faʻapea foi ma le tali atu ia te ia pe alu i le tagata lafo itulau i luga o le VKontakte 'upega tafaʻilagi.

E mafai ona e fauina le lafoina o feʻau i se numera telefoni, ae matou te le paʻi atu i lenei faʻasologa ona o mea e manaʻomia mo le totogiina o auaunaga ma se tulaga laʻitiiti faigofie.

I le maeʻa ona faia o mea uma ma le manino e tusa ma faʻatonuga, e mafai ona e faitauina ni feʻau na seʻi uma ona faʻateʻa, ae na lafoina o se faʻasilasilaga i le i-meli.

Faiga 4: Savali Savali

O le auala mulimuli e mafai ona toe faʻaola mai se savali maotua VKontakte o le faʻafesoʻotaʻi o lau talanoaga ma se talosaga e momoli atu feau e te fiafia i ai. I le taimi lava e tasi, aua nei galo e faʻamanino faʻamatalaga ina ia i ai le soʻotaga tagata e mafua ai ona faʻaalu se taimi i le lafoina o feʻau.

Otooto puʻupuʻu le faʻagaioiga o le lafoina o se feʻau e fai ma sui o se tagata e fetaiaʻi.

  1. A e i luga o le talanoaga itulau ma se tasi kiliki, uma savali talafeagai o loʻo faʻamatalaina.
  2. Ole numera o feʻau e mafai ona filifilia i se taimi e tasi e leai se faʻatapulaʻaina o tapulaʻa.

  3. O le ki i luga ole laulau O i luma.
  4. Ma le isi, o le fetusiaiga ma le tagata faʻaaoga na manaʻomia mataʻitusi e filifilia.
  5. E mafaia foi ona e faʻaaoga le faʻamau Talipe a fai o le toe lafoina e manaʻomia ona fai i totonu ole laiga o tasi talanoaga.
  6. E tusa lava poʻo le a le metotia, mulimuli ane, o savali e faʻapipiʻi i le tusi ma lafoina pe a uma ona oomi le faʻamau "Lafo".
  7. A maeʻa mea uma na faʻamatalaina, e maua e le tagata talanoa se tusi na faʻateʻa ese.

I se faʻaopopoga i lenei metotia, e taua le maitauina i luga o le Initaneti o loʻo iai se polokalama faʻapitoa VkOpt, lea e mafai ai ona e faʻapipiʻi atoa talanoaga i totonu o se faila lautele. O lea, e mafai ona e fai atu i le talanoa e momoli naʻo se faila, ina ia tusi uma mai le fetusiaiga o le a avanoa mo oe.

Vaʻai foi: VkOpt: Fou foliga mo agafesootai. VK fesootaiga

I luga o lenei, o le mafai fofo i le talanoaga toefuataiga faafitauli faaiuina iina. Afai ei ai ni ou faʻafitauli, matou te sauni e fesoasoani. Malie lelei leaga

Pin
Send
Share
Send