PhysX FluidMark 1.5.2

Pin
Send
Share
Send


PhysX FluidMark - o se polokalame mai le au atiae o Geeks3D, mamanuina e fua ai le faʻatinoina o le faʻatulagaina o le kalama faʻatulagaina ma le komipiuta komipiuta pe a faia ni faʻaaliga ma faʻataʻitaʻiina o le fisiki o mea.

Loop suʻega

I le taimi o lenei suʻega, ua fuaina le faʻagaioiga ma le mautu o le tino i lalo o faʻafitauli.

O le suʻega suʻega faʻaalia faʻamatalaga e uiga i le numera o faʻavaʻa ma fasimea faʻagaioia, le saoasaoa e faʻapipiʻi ai e le faiga faʻamatalaga (FPS ma SPS), faʻapea foʻi ma le uta ma taimi o le laupepa vitio. I le pito i lalo o loʻo i ai se faʻailoga o le taimi nei o le vevela.

Faatatauina o faatinoga

O nei fuainumera (faʻailoga) faʻataga oe e iloa le mana o le komipiuta o loʻo i ai nei i le taimi faʻamasino tino. Ole polokalame e tele aʻi mea e mafai ona fai e faia ai suʻega ile eseese o suʻesuʻega.

O lenei faiga ese mai le popole i ai e tumau mo se vaitaimi faatulagaina o le taimi.

A maeʻa le suʻega, o le a faʻaalia e le PhysX FluidMark faʻamatalaga e uiga i le aofaʻi o togi sikoa ma faʻamatalaga e uiga i mea faigaluega i le suʻega.

O faʻaiuga o le faʻamaoniga e mafai ona fefaʻasoaʻi ma isi tagata o le afioʻaga e ala i le fausiaina o se teugatupe i le ozone3d.net, faʻapea foʻi ma vaʻai i mea na ausia e ni tagata sa suʻe muamua.

Fua o Talafaʻasolopito

O le suʻega atoa, faʻapea foʻi ma tulaga na faʻatino ai, ua sefe i tusitusiga ma laulau e otometi ona faia i le faila ma le polokalama faʻapipiʻi.

Lelei

  • Le mafai e faʻataʻitaʻi ma eseʻese nofoaga ma faʻaiuga mata;
  • Iloilo o le faʻatinoina o le ata vitio ma le faʻapipiʻi i le taimi e tasi, lea e maua ai se sili atu ata atoatoa o faʻatinoga;
  • Lautele lagolago lautele;
  • E leai se polokalama.

Le atoatoa

  • E laʻititi faʻamatalaga e uiga i le faiga;
  • E leai se gagana Rusia-gagana;

PhysX FluidMark o se polokalama e mafai ai ona e faʻataʻitaʻia ata ma tutotonu tutoʻatasi i tulaga e latalata i le moni i mea moni, talu ai o nei vaega uma e lua e galue malosi i taʻaloga, e le naʻo le pepa vitio. O le polokalama e taua tele mo overclockers, faʻapea foi ma i latou e faʻaaogaina o loʻo taumafai e oomi maualuga le faʻatinoina mai le le-so-fou meafaigaluega.

Sii mai fua le PhysX FluidMark

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 3.40 mai le 5 (5 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

NVIDIA Fomai Polokalama Vitio o le Suʻega o Ata Tusitusiga taulaitu Unigine lagi

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
PhysX
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 3.40 mai le 5 (5 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: Geeks3D
Tau: leai se totogi
Tele: 4 MB
Language: Igilisi
Lomiga: 1.5.2

Pin
Send
Share
Send