FaʻamaoniCrypt 7.2

Pin
Send
Share
Send

O nei aso, pe a fai e tagata uma le Initaneti ma e tele ma sili atu le au hackers, e taua tele le puipuia oe lava mai le hacking ma leiloa mea. Faatasi ai ma le saogalemu i luga o le Initaneti, o mea uma e fai sina faigata tele ma tele faʻatonutonuga tele e tatau ona faia, ae e mafai ona e mautinoa le le faalauaiteleina o faʻamatalaga a le tagata lava ia i luga o se komepiuta na o le faʻatapulaʻaina o latou avanoa e faʻaogaina le polokalama moniCrypt.

TrueCrypt o se polokalama e puipuia ai faʻamatalaga e ala i le fausiaina faʻailogaina faila tisiki. E mafai ona fausia uma i luga o se masani disk po o totonu o se faila. O lenei polokalama e tele aoga aoga foliga, lea o le a tatou ufiufi i lenei tusitusiga.

Volume Fausiaina Wizard

O le polokalama e i ai le meafaigaluega e, faatasi ai ma le fesoasoani mai lea laasaga ma lea laasaga gaioiga, o le a fesoasoani ia te oe e fausia se encrypted volume. Faʻaaogaina ia mafai ona e faia:

  1. Enkryrykate pusa. O lenei filifiliga e talafeagai mo tagata amata ma e le masani ai tagata faʻaoga, aua e sili ona faigofie ma saogalemu mo le faiga. I ai, o le a le voluma fou o le a na ona faia i le faila ma a uma ona tatala lenei faila, o le a fesili le faiga mo le seti upu faataga;
  2. Faʻataʻuina mo se faʻamamaina o le teuina. O lenei filifiliga e manaʻomia e faʻailo lima flash ma isi feaveaʻi masini mo le teuina o faʻamaumauga;
  3. Faʻailogaina faiga. O lenei filifiliga o le sili ona faigata ma ua fautuaina e naʻo tagata poto masani. Ina ua uma ona fausia se tusi faʻapitoa, o le faʻamatalaga ole a talosagaina ile amataga ole OS. O lenei metotia faʻaavanoaina toetoe a sili le faʻagaioiga puipuiga le puipuiga

Mauga

Ina ua uma ona faia se faila faʻailogaina, e tatau ona faʻapipiʻi i se tasi o laupepa avanoa i le polokalama. O le mea lea, o le puipuiga o le a amata galue.

Toe faaleleia tisiki

Ina ia mafai ona toe faʻafoi le faʻasologa ma toe faʻafoʻi lau faʻamatalaga i le tulaga sa i ai, e mafai ona faʻaogaina le disk toefaaleleia.

Faila Autu

A faʻaaoga ni ki autu, o le avanoa e ulufale ai i faʻamatalaga faʻailo e faʻaititia lava. O le ki e mafai ona avea ma faila i soo se lauiloa (JPEG, MP3, AVI, etc.). A mauaina se avanoa i se lokaina pusa, oe o le a manaʻomia e taʻu faʻamatalaga lenei faila faʻaopopo i le ulufale atu i le upu faataga.

Faʻaeteete, pe a fai o le faila faila o leiloa leiloa, mounting aofaʻi o faʻaaogaina lenei faila o le a avea le mafai.

Key faila afi

Afai e te le manaʻo e faʻailoa au oe lava faila, ona mafai lea ona e faʻaaogaina le ki faila faila. I lenei mea, o le polokalama o le a faia se faila ma faʻapitoa mea o le a faʻaaogaina mo le aʻe.

Faatino suiga

E mafai ona e faʻatonutonuina masini vave ma faʻasolosolo tutusa ina ia faʻateleina le saoasaoa o le polokalame pe, faʻapea, i le faʻaleleia atili o le faʻatinoga o galuega.

Saosaoa suʻega

I le faʻaaogaina o lenei suʻega, e mafai ona e siakiina le saoasaoa o faʻailogaina algorithms. E faʻamoemoe i lau polokalame ma luga o tapulaʻa na e setiina i le faʻatinoga tulaga.

Lelei

  • Gagana Lusia;
  • Sili atu puipuiga
  • Maua fua.

Le atoatoa

  • E le toe lagolagoina e le atinaʻe;
  • Tele foliga e le fuafuaina mo tagata amata.

Faavae i luga, tatou e mafai ona faʻaiuina o TrueCrypt faia se galuega lelei o lona tiute. A faʻaaogaina le polokalame, e te puipuia lelei au faʻamatalaga mai tagata ese. Ae ui i lea, o le polokalama e foliga mai e faigata tele mo tagata fou faʻaaogaina, ma e ese mai ai, e le i lagolagoina e le tagata atiaʻe talu mai le 2014.

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4 i fafo mai 5 (2 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Faʻafefea ona faaleleia se misi window.dll sese Linux Live USB Foafoa Lē Tonu Komepiuta accelerator

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
TrueCrypt o se polokalama e faʻasao ai au faʻamatalaga totino e ala i le fausiaina o tusi faʻamauina.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4 i fafo mai 5 (2 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: TrueCrypt Developers Association
Tau: leai se totogi
Tele: 8 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 7.2

Pin
Send
Share
Send