Ofisa o le sailiga 7.1.0.5359

Pin
Send
Share
Send

Mo Windows faʻaogaina faiga, o loʻo i ai le tele eseese faʻalelei polokalame ma le siakiina o mea aoga. Ae o le tele o latou e leʻo se tulaga sili ona lelei. Peitaʻi, e iai ni mea e ese mai ai, o le tasi o ia mea o le System Explorer. O le polokalame o se sui sili ona maualuga-lelei mo le faʻatautaia galuega masani o le Windows faʻafoe faiga, ma e faʻaopopo atu i le masani masani mo le mataituina faiga faʻafoega, e mafai ona aoga i le tagata faʻaaoga i le tele o isi vaega.

O gaioiga

Ina ua maeʻa faʻapipiʻi le polokalama ma lona amataga muamua, o le faʻamalama autu o le a aliali mai i totonu o loʻo faʻaalia uma gaioiga o loʻo faʻatautaia i totonu o le polokalama. O le polokalame e tuʻufaʻatasia, i tulaga o aso nei, e matua leai se agaalofa, ae malamalama lelei i galuega.

I le tulaga masani, o le faʻaputuga tab ua tatalaina. O le tagata e iai le tomai e faʻavasega ai i se numera o tapulaʻa. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e filifilia naʻo le tautua ma faʻagaioiga e fetaui lelei. O loʻo i ai se pusa saili mo se gaioiga faapitoa.

O le faʻavae o le faʻaalia o faʻamatalaga e uiga i faʻasologa i le System Explorer e manino lava i tagata uma o le Windows. Faʻapei o le tagata galue galuega, e mafai e le tagata ona vaʻaia faʻamatalaga e uiga i tautua taʻitasi. Ina ia faia lenei mea, o le aoga tatalaina lona lava '' upega tafaʻilagi i se browser, e faʻamatala auiliili ai e uiga i le tautua lava ia, o le a le polokalama o loʻo faʻasino i ai ma o le a le saogalemu o le faiga e galue ai.

I le isi itu, o faʻagaioiga taʻitasi e iloa ai lana avega i luga o le CPU poʻo le aofaʻi o le RAM na faʻaogaina, mea e alu ai le mana ma le tele o isi faʻamatalaga aoga. Afai e te kiliki i luga o le laina pito i luga o le laulau ma tautua, o le a umi le lisi o faʻamatalaga e mafai ona faʻaalia mo gaioiga taʻitasi ma auaunaga o le a faʻaalia.

Faatinoga

O le alu i le faʻaaliga tab, o le ae vaʻaia le tele o faʻavasega e faʻaalia ai le moni-taimi faʻaogaina o komepiuta punaoa e le faiga. Oe mafai ona vaʻavaʻai i avega i luga o le CPU atoa, ma mo tagata taʻitoʻatasi autu. E maua faʻamatalaga e uiga i le faʻaaogaina o RAM ma swap faila. O loʻo faʻaalia foʻi faʻamaumauga i luga o laupepa malo a le komipiuta, poʻo le a le latou faitauga tusitusia ma le saoasaoa.

E tatau ona maitauina i le pito i lalo o le polokalame faamalama, e tusa lava po o le a le faamalama o le tagata o loʻo i ai, o loʻo i ai foʻi le mataituina masani o le komipiuta.

Fesootaiga

Lisi o loʻo faʻaalia ai se lisi o fesoʻotaʻiga i le taimi nei i luga o se fesoʻotaʻiga o polokalame poʻo gaioiga eseese. E mafai ona e maitauina fesoʻotaʻiga uafu, saili lo latou ituaiga, faapea foi ma le mea na maua ai latou valaʻauga ma poʻo le a le faiga e faʻatonu atu i ai. I le taumatau kiliki i soʻo se tasi o mea, e mafai ona maua sili auiliili faʻamatalaga e uiga i ai.

Le tala

O le talaʻaga o loʻo faʻaalia ai fesoʻotaʻiga i le taimi nei ma le taimi ua teʻa. O le mea lea, i le tulaga o le le lelei poʻo le faʻaalia o le malware, e mafai e le tagata masani ona siaki le fesoʻotaʻiga ma le faʻagasologa, na mafua ai.

Siaki siaki

I le pito i luga o le polokalame faamalama o se ki "Puipuiga". E ala i le kiliki i luga, o le tagata faʻaogaina o le a tatalaina se faamalama fou o le a ofoina atu ia te oe e faia se auiliiliga siaki saogalemu o le faiga o loʻo taufetuli nei i luga o le komepiuta a le tagata faʻaaoga. O le aoga siakiina i latou e ala i lana '' upega tafaʻilagi, le nofoaga autu o loʻo faʻasolosolo lava ina faʻalauteleina.

O se saogalemu siaki mo le umi umi e faia ni nai minute ma e faʻamoemoe tuusaʻo i luga o le saoasaoa o le Initaneti fesoʻotaʻiga ma le numera o taualumaga faʻaalu nei.

A uma ona siaki, o le a faʻatagaina le tagata faʻaaogaina e alu i le 'upega tafaʻilagi polokalame ma vaʻai se auiliiliga lipoti.

Autau amata

Lenei, o nisi polokalama poʻo galuega e amataina pe a amata Windows e le atoatoa. Lenei aafia tonu ai le faiga o le saoasaoa ma le aofaʻiga faʻatino. Soʻo se polokalame polokalama e faʻaaogaina ai komepiuta ma mea, ma aisea e manaʻomia ai ona amata i taimi taʻitasi, pe a faʻaaogaina e le tagata faʻaaoga tasi le masina pe itiiti ifo.

Uninstallers

O lenei laupepa o se ituaiga faʻatusa o mea masani i totonu o le Windows "Polokalama ma vaega". O le System Explorer o loʻo aoina faʻamatalaga e uiga i polokalame uma na faʻapipiʻi i luga o le komepiuta a le tagata faʻaaogaina, pe a maeʻa ona mafai e le tagata faʻaoga ona tapeina nisi o na mea e le talafeagai. Lenei o auala saʻo e aveese ai polokalama, aua e tuʻu ai i tua sina lapisi.

Galuega

I le tulaga faʻafuaseʻi, naʻo le fa tabs o loʻo matala mai i le System Explorer, na matou iloiloina i luga. Tele tagata faaaoga, ma le le iloa, atonu e manatu o le polokalama e le toe mafaia se mea, ae e aoga le kilikiina o le ata mo le fausiaina o se laupepa fou, ona o le a fesiligia oe e faʻaopopo isi sefulufa vaega e filifili mai. E tusa ma le 18 o latou i totonu o le System Explorer.

I le galuega faamalama, e mafai ona vaʻai i galuega uma ua fuafuaina i totonu o le polokalama. E aofia ai ma le siakiina vave mo ni faʻafouga ile Skype poʻo le Google Chrome. Lisi itulau o loʻo faʻaalia foi galuega fuafuaina e le faiga, pei o le defragmenting disk. E faʻatagaina le tagata faʻaoga ona tuʻufaʻatasia le faʻatinoina o se galuega pe tape na mea.

Saogalemu

O le vaega saogalemu i le System Explorer o loʻo avea ma faufautua ile itu galuega e puipuia ai le faiga mai le tele o faʻafitauli o loʻo i le faʻaaogaina e le tagata faʻaaogaina. Lenei e mafai ona faʻatagaina pe faʻaleaogaina ai puipuiga o le saogalemu e pei o Faʻamatalaga Teugatupe Tagata Faʻaaoga poʻo le Windows Update.

Network

I le laupepa "Fesootaiga" E mafai ona aʻoaʻo faʻamatalaga auiliili e faʻatatau i le fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga o le PC. O loʻo faʻaalia ai o faʻaaogaina IP ma MAC tuatusi, Initaneti saoasaoa, atoa ai ma le aofaʻi o le feʻaveaʻia pe maua faʻamatalaga.

Ataʻaga

Lenei laupepa mafai ai ona e faia se auiliiliga snapshot o faila ma le lesitala o le faiga, lea i nisi tulaga e talafeagai e mautinoa ai le saogalemu puipuiga po o le ono mafai latou toe maua i le lumanaʻi.

Tagata faʻaaogaina

I lenei laupepa, e mafai ona e iloiloina faʻamatalaga e uiga i tagata e faʻaaogaina le faiga, pe a fai o loʻo i ai le tele. E faʻapea e poloka ai isi tagata faʻaoga, naʻo le mea lenei e tatau ona i ai lau aia tatau mo le komipiuta.

WMI polokalama

E oʻo lava i ni mea faigaluega faapitoa e pei o le Windows Management Instrumentation o loʻo faʻatinoina i le System Explorer. Le faʻaaogaina, o le faiga e faʻatonutonuina, ae mo lenei mea e manaʻomia le i ai o polokalame faʻatonutonu, e aunoa ma lea WMI e ono le aoga.

Avetaavale

Lenei itulau o loʻo iai faʻamatalaga e uiga i avetaavale uma ua faʻapipiʻi i totonu o Windows. O lea la, o lenei faʻaaogaina lava ia, faʻaopopo atu i le pule pule, suia lelei le masini pule. Avetaavale mafai ona le atoatoa, suia latou amataga ituaiga ma faia faasaʻoga i le resitala.

Auaunaga

I le System Explorer, e mafai ona e iloiloina eseese faʻamatalaga e uiga i le faʻaaogaina o tautua. E faʻavasega uma e 'auʻaunaga a le tolu ma le tasi ma o ni faiga. E mafai ona e aʻoaʻo e uiga i le ituaiga tautua amata ma taofi, mo mafuaʻaga lelei.

Fesuiaiga

Lisi o loʻo faʻaalia uma ai module na faʻaaogaina e le Windows system. Ae a, o nei faiga uma faʻamatalaga ma i le averesi e faʻaaoga e tau le mafai ona aoga.

Faamalama

O iinei e mafai ona vaʻaia uma matala matala i le faiga. O le System Explorer o loʻo faʻaalia ai e le gata e matala faamalama o polokalame eseese, ae faapea foi i latou o loʻo natia nei. I ni nai kiliki, e mafai ona e alu i soʻo se faʻamalama manaʻo pe afai o le tagata e tele na te tatalaina, pe tapuni vave.

Tatala faila

Lisi o lenei faʻaalia uma tamoe faila i totonu o le polokalama. O faila ia na mafai ona amatalia e le tagata faʻaaogaina ma le faiga lava ia. E taua le maitauina o le faʻalauiloaina o se tasi apalai e ono aofia ai le tele o natia avanoa i isi faila. O le mafuaʻaga lea na aliali mai ai, e naʻo le tasi faila na faʻalauiloa e le tagata faʻapea, chrome.exe, ma le tele o vaega e faʻaalia i totonu o le polokalama.

Filifili

O lenei laupepa e maua ai e le tagata faʻaaogaina uma faʻamatalaga e uiga i le faiga, pe o le OS gagana, taimi sone, faʻapipiʻi vai poʻo le lagolago mo le tatalaina o ni ituaiga o faila.

Faʻatulagaina

O le kiliki i luga o le faʻailoga o loʻo i tulaga tolu laina faalava, o loʻo tu i le itu taumatau pito i luga o le faʻamalama o le polokalame, e mafai ona e alu i le faʻatulagaina i le lisi ole lisi. E faʻatulaga le polokalame polokalame pe a fai o le gagana na filifilia muamua e le o le Igilisi, ae o le Igilisi. E mafai e seti le System Explorer e amata otometi pe a amata Windows, ma avea foi ma le pule le pule galuega nai lo le tagata moni, faʻatonu faiga, lea e sili atu laʻititi galuega.

I se faʻaopopoga, oe mafai lava ona faʻatino le tele o togafiti e faʻaalia ai faʻamatalaga i totonu o le polokalama, seti le lanu manaʻomia e faʻaalia, vaʻai faila e iai ma faʻasaoina lipoti i le polokalama ma faʻaaoga isi galuega.

Mataʻitu faiga faʻagaioiga mai le taskbar

I le system tray o le taskbar, polokalama i le le mafai ona tatalaina se pop-up faamalama ma i ai nei faʻailoga i luga o le tulaga o le komepiuta. Lenei e sili ona talafeagai, aua e faʻaitiitia ai le manaʻoga e faʻalauiloa le pule pule i taimi uma, na o le tosoina o le isumu i luga ole faʻailoga polokalama ma o le a faʻaalia le sili ona taua faʻamatalaga.

Lelei

  • Lautele galuega;
  • Faaliliuga-maualuga uiga i Lusia;
  • Faʻatau tufatufaina;
  • Le mafai ona sui tulaga masani mataituina o meafaigaluega ma faiga faʻatulagaina;
  • Avanoa o puipuiga malu;
  • Tele database o taualumaga ma auaunaga.

Le atoatoa

  • O loʻo iai le taimi pea, pe a laititi, avega i luga o le polokalame.

System Explorer o se tasi lea o sili sili fesuiaiga e sui ai le tulaga masani Windows galuega pule. O loʻo iai le tele o mea aoga e le gata mo le mataituina, ae mo le puleaina foʻi o le faʻagaioiga o gaioiga. O se isi itu i le System Explorer o le uiga lava e tasi, ma e oʻo foi i se mea saʻoloto, e le faigofie ona maua. O loʻo i ai foʻi i le polokalama se laiga, e faigofie ona faʻaaogaina mo le tasi-taimi le mataituina ma le faʻatulagaina o polokalame.

Sii maia le System Explorer mo le leai

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 3.67 mai le 5 (3 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

PE Sailiili Faʻafefea ona e manatua se faʻamatalaga i le Internet Explorer Initaneti Explorer Windows 7. Faʻamuta le Internet Explorer

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
O le Ofisa o Suʻesuʻega, o se polokalame e leai se totogi mo suʻesuʻega ma faʻatautaia faiga punaoa, o loʻo i ai le lautele lautele nai lo le faʻataʻitaʻiga "Task Manager".
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 3.67 mai le 5 (3 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: Mister Group
Tau: leai se totogi
Tele: 1.8 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 7.1.0.5359

Pin
Send
Share
Send