Lalolagi o Tanks: faʻalauiloa ma meaalofa ia Tesema 2018

Pin
Send
Share
Send

Lalolagi o Tanks o se tasi o le sili ona lauiloa taʻaloga faʻatele taʻaloga i luga ole lugalaina luga o avanoa avanoa o le Runet atoa. O masina uma i le taʻaloga e i ai ni mea na tutupu ma faʻalauiloaina, ma o lenei Tesema sa leai se tuusaunoaga.

Mataupu

  • Lalolagi o Tanks toese ma faalauiloa ia Tesema 2018
    • Ofo o aso
    • Faasalalauga tuʻusaʻo. Bravo Seti
    • Taua misiona

Lalolagi o Tanks toese ma faalauiloa ia Tesema 2018

Faʻalauiloa ia Tesema i le Lalolagi o Tanks 2018 i la latou tau aofaʻi. Meaalofa, paʻu i luga o faʻatauga i totonu o le taʻaloga ma taʻaloga fou tau - ua uma ona maua i le taʻaloga.

Ofo o aso

O le gaioiga autu o Tesema ua faʻaigoaina "Ofo o le aso." O Tesema uma Tesema faʻapitoa i se tau paʻu o le a avanoa ma mea premium, aso o le premium account ma nisi isi mea. Ma faʻapea foi, i le faʻatauina, se galuega faʻapitoa o le a avanoa, i le faʻamaeʻaina o le tagata maua le a maua le sili atu ponesi. Oe mafai ona vaʻavaʻai mai i le taimi nei ofo i le tagata faʻatau taʻaloga ile tatalaina o le fuʻa "Offer of the Day" i totonu o le Faleoloa.

-

Manatua: pe a fai o masini na faʻatau mai le pusa ua maeʻa ona iai i totonu o le tautau, o le tele o taui i foliga o auro o le a faʻalagolago iai.

Faasalalauga tuʻusaʻo. Bravo Seti

Le faalauiloaina "Ola". O le seti Bravo, aoga ia Tesema 31, o le a faʻatagaina oe e maua se tele o meaalofa ma ponesi i na o ni nai faigofie laasaga. O le mea muamua e tatau ona faia o le lesitala o se tala i le Twitch tafe auaunaga ma saini mo se lisiti Twitch Prime maua fua. Ona e te manaʻomia na ona faʻafesoʻotaʻi lau Twitch Prime account i lau World of Tanks account.

  • tulaga ese ma koleni "Ola";
  • fa tane autu e totogi mo le mautotogi mo 10 aso;
  • tele misiona taua fou mai le Bravo pack;
  • tulaga maualuga tane vai tulaga 4;
  • fuainumera tele o mea faʻaaogaina, faʻapea foi ma le teuga tupe mo le 2 aso.

-

Taua misiona

Ma, ia Tesema atoa, tagata taaalo o le a avanoa i aso uma se fou taua taua misiona. E mafai ona e vaʻai ma faʻaola i le tagata taʻi taʻaloga i le kiliki i luga o le fuʻa ma le kalena aso malolo i le "Faʻatau" tab. I tafatafa o le ofo e faʻatau ai se seti, o le ai ai se tusitusiga "Faʻatatau se misiona taua", lea o le a suia i le "Combat Mission taliaina."

-

Oe mafai ona vaʻaia le alualu i luma o le taua taua i le tab "Tasks". Ole aso faʻapitoa ole aso e tasi. Ioe, mo galuega taʻitasi o le a tauia oe i siliva, faʻaalu ma isi ponesi.

-

Peitai, e le o mea uma faʻafuaseʻi na saunia e le au atiae mo le au taʻaʻalo. I le faʻaopopoga o faʻalauiloa ma ofo faʻapitoa, ile faleoloa e mafai ona e mauaina le tele o isi tau seti ma paʻu, atoa ai ma mea faigaluega ma le 30 pasene le paʻu i luga o le faʻatauga auro.

-

Pei ona tatou vaʻaia, ia Tesema e tele mea e tutupu ma gaioiga e faia i World of Tanks. Atoa fua, e mafai ona maua le tele o ponesi ma mea taʻaloga mea, ma afai e te fuafua e faʻatau se mea i totonu o le taʻaloga, o le taimi lenei e fai ai ma le maualuga faʻamanuiaga.

Pin
Send
Share
Send