Vevela HDD 4

Pin
Send
Share
Send

Ina ia mautinoa le saogalemu galue o le taʻavale, lona tulaga e tatau ona mataituina pea. I lenei mataupu, polokalama e pei ole HDD vevela o le a iloiloina. O lenei polokalama e faʻaalia atoa faʻamatalaga e uiga i le hard drive, e aofia ai lona faʻagaioiga taimi. I le Ofisa e mafai ai ona e vaʻai i faʻamatalaga i le tulaga ma le vevela o le hard drive, faʻapea foi ma le auina atu o lipoti i lana galuega i lau tuatusi tuatusi.

Tagata faʻaoga

O le ata o le polokalame e faia i se sitaili faigofie. Tonu tuʻusaʻo ile faamalama autu faʻaalia ai faʻamatalaga e uiga ile vevela ole hard drive ma lona soifua maloloina. O le mea masani a, ua faʻaalia le vevela i Celsius. O le pito i lalo o loʻo faʻataʻitaʻia isi mea faigaluega: fesoasoani, faʻatulagaga, faʻamatalaga e uiga i le polokalama faʻapitoa ma isi.

HDD Faʻamatalaga

E ala i le kilikiina o le faʻaopopoga icon mo le polokalame faʻaaliga, o le isi poloka o le a faʻaalia. I totonu ia mafai ona e vaʻaia faʻamatalaga e uiga i le numera numera o le hard drive, faʻapea foʻi ma lona firmware. O se mea mataina o le faʻaaliga lea o faʻaaliga i luga o le faʻagaioiga o le taʻavale talu ona faʻalauiloa i luga o lenei komepiuta. O vaega o tisiketi o faʻaalia laititi ifo i lalo.

Tisaina lagolago

Le polokalama lagolagoina uma ituaiga o fesoʻotaʻiga mo le soʻona faʻafesoʻotaʻi hard drive. Faatasi ai ma: Serial ATA, USB, IDE, SCSI. O le mea lea, i le nei tulaga, o le a leai ni faʻafitauli ma le polokalama fuafuaina o lau taʻavale.

Lautele tulaga

I le laupepa "Lautele" O faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaalia e mafai ai ona e faʻatonutonuina lau autorun, o le 'au gagana ma le vevela iunite E mafai ona faʻatulaga se taimi tumau mo le faʻafouina o faʻamaumauga tisiki. Faiga Moni seti i le faʻaletonu ma faʻafou faʻamatalaga i le taimi moni.

Tau vevela

I lenei vaega e mafai ona e setiina aganuu taua taua: maualalo, taua ma lamatia. E mafai faʻaofi se gaioiga e faʻatosinaina pe a oʻo atu se vevela vevela. I se faʻaopopoga, o lipoti uma e mafai ona lafoina i se tuatusi imeli e ala i le faʻatuina o faʻamaumauga o le tagata lafo ma tagata e mauaina.

Avetaavale Filifiliga

Itulau Tisiketi O loʻo faʻaalia uma HDD e fesoʻotaʻi i lenei PC. I le filifilia o le manao drive, e mafai ona configure lona meatotino. E i ai le gaioiga e faʻaola / faʻaletonu le tulaga siaki ma filifili pe faʻaali le faʻailoga polokalama i le faiga fata. Oe mafai ona filifili le fuaina o le drive taʻavale taimi: itula, minute po o sekone. Tagata tulaga faʻatulagaina faatatau i le filifilia hard drive, ae le o le atoa faiga, pei ona i ai i le laupepa "Lautele".

Lelei

  • O le mafai ona lafoina faʻamatalaga e uiga i le faʻagaioiga o le HDD e ala ile i-meli;
  • Le polokalama lagolagoina le tele ni avetaavale i luga o le tasi PC;
  • Aloaia o uma hard drive Ofisa;
  • Faʻasamoa gagana Rusia.

Le atoatoa

  • Faʻataʻitaʻiga auala mo le masina;
  • E leai se atinaʻe lagolago.

Lenei o se faigofie polokalama ma le avanoa faʻatulagaina i totonu o le a fesoasoani ia te oe e pulea le faʻagaioiga o le HDD. Ma le lafoina o se ogalaau e uiga i le vevela o le hard disk na mafai ai ona maimoaina se lipoti o lona tulaga i soʻo se taimi talafeagai. A talafeagai galuega ma le filifiliga o le sini gaoioiga i luga o le PC pe a taunuu i se maualuga le taliaina vevela o le aveina o le a fesoasoani e aloese mai tulaga le fuafuaina.

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 3 i fafo mai 5 (1 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Acronis Toe Fuataina Tagata poto masani Deluxe Paragon Puleaina Vaega CDBurnerXP Malosiaga ole HDD

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
HDD vevela - o se polokalame mo le mataituina o se malo disk. Faʻafetai i mea faʻapitoa, e mafai ona e vaʻaia faʻamatalaga e uiga i le HDD.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 3 i fafo mai 5 (1 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atiinae: PalickSoft
Tau: $ 3
Tele: 4 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 4

Pin
Send
Share
Send