Vaega o Magic 8.0

Pin
Send
Share
Send


PartitionMagic - o se polokalama e mafai ai ona e faʻafoeina tisiki vaega tisiki ma faʻataunuʻu eseʻese gaioiga ma le HDD. Uiga aofia ai: fausiaina ma le soloia o tusi i luga o se tisiki, auai vaega, ma le teuina latou. I se faʻaopopoga, o lenei polokalame e mafai ai e le tagata faʻapipiʻi ona faʻapipiʻi ni polokalame e tele i se tasi komipiuta.

Mea a le mea

Le polokalame polokalame lava ia e pei o Windows Explorer. O lona uiga o le leiloa i totonu o le faʻasologa menu e toetoe lava a le mafai. Faigofie fausaga o loʻo i ai ni poloka. I le taumatau o mea faigaluega uma. Vaega valaauina "Filifili se Galuega" aofia ai se seti o gaioiga masani, pei o le fausiaina o se vavaega ma kopiina. "Vavaega Faagaioiga" - gaioiga e faʻaaoga i le vaega filifilia. E mafai ona aofia ai faila faʻaliliuga suiga, toe suiina, ma isi.

Faʻamatalaga e uiga i le taʻavale ma ana elemene o loʻo faʻaalia lea i le vaega autu. Afai e sili atu ma le tasi le taʻavale e faʻatu i luga o le PC, ona faʻaalia uma lea o taʻavale ma a latou vasega o le a faʻaalia i totonu. I lalo o lenei faʻamatalaga, PartitionMagic faʻaalia faʻamatalaga e uiga i le nofoia avanoa avanoa ma le faʻaaogaina o faila faila.

Galue ma vaega

Suia se voluma pe faʻalauteleina na ausia e ala i le filifilia o se taotoga "Toe sui" / gaoioi ". Tulaga masani, e faʻateleina ai le vasega, e te manaʻomia le aofaʻi atoa avanoa i luga o lau hard drive. I le galuega faʻatulagaina matala, e mafai ona ulufale i totonu le taua mo le tele o le fou voluma pe toso le faʻaseʻe pa o le faʻaalia faʻasologa voluma. O le polokalama o le a le faʻatagaina oe e filifili se le aoga tele, pei ona faʻaalia ai tulaga maualalo ma maualuga mo se tulaga faapitoa.

Vaega lilo

Fausia-i le aoga "PQ Boot mo Pupuni" faataga oe e filifili se vaega natia, faia ia malosi. O lenei faʻaaogaina o loʻo faʻaogaina i mea e tuʻu iai ni OS se lua i le PC ma e filifili se tasi poʻo le isi e manaʻomia e faʻauiga e le faiga ia latou o ni tuʻuʻaiga ese. Le faʻagaioioiga faʻatagaina oe e filifili se vaega natia e ala i le faʻamalosia. Ina ia mafai ona aoga le suiga, i le wizard window, e tatau ona e kiliki i le reset button.

Fuai liua

E ui o lenei faʻagaioioiga e mafai ona faʻatinoina e faʻaaogaina ai metotia masani o le Windows faʻaogaina faiga, PartitionMagic faʻatagaina oe e faia lenei mea e aunoa ma le leiloa faʻamaumauga. E ui i le lelei, o le mafai ona fauina se kopi faaleoleo o faʻamatalaga teuina i luga o le vaega e fesuiaʻi e le mafai ona puleaina. Faila System Fesuiaiga Faataga Faagaioiga "Liliu". O le gaioiga e mafai ona valaʻau mai le lisi o mea, ina ua uma ona filifilia se mea, ma i le pito i luga "Vavaega". Le liua o loʻo faʻatinoina mai NTFS i FAT32, ma le isi itu.

Lelei

  • Lagolago mo tele OS i le tasi HDD;
  • Fesuiaiga o le faila faila e aunoa ma faʻamaumauga leiloa;
  • Faigofie meafaigaluega.

Le atoatoa

  • Igilisi lomiga o le polokalame;
  • Le toe lagolagoina e le tagata atiaeina.

E pei ona e vaʻai, o le polokalama fofo o loʻo i ai fesoasoani fesoasoani e faʻatagaina oe e faʻataunuʻuina eseʻesega faʻagaioiga ma le mea malo. Ole PartitionMagic e iai ona itu aoga e faʻatatau i le lagolagoina o le tele o sisitema galue i luga o ni voluma. Ae o le polokalame foʻi ei ai ona faʻaletonu e faʻatatau i le tuʻuina atu o faʻaopoopoga faʻatulagaina o vaega o le hard drive.

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.54 mai le 5 (13 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Toe Iloiloina o ata pueina Magic wifi O le MiniTool Partition Wizard Macrorit Disk Partition Tufuga

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
PartitionMagic o se polokalama e faʻatagaina ai oe e faʻalautele vasega i luga o se mea malo, faʻapipiʻi le tele OSs i luga o le tasi HDD ma faʻatino isi galuega tausiga.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.54 mai le 5 (13 palota)
Faigaluega: Windows 7, XP, Vista, 95, 98
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: Power Quest
Tau: leai se totogi
Tele: 9 MB
Language: Igilisi
Lomiga: 8.0

Pin
Send
Share
Send