Na faia e le Faʻasalalauga Album 2.05.18

Pin
Send
Share
Send


Event Album Maker o se polokalame faʻapitoa mo le tusia o ata o ata. O faila uma, faʻaaogaina le fausia-in function, e mafai ona auina atu i le Photoshop e faʻatumu ai teuteuga.

Itulau faia

E mafai ona faʻaopopo le faʻatapulaʻaina numera o itulau i se poloketi fausiaina i totonu o le polokalama. E aofia ai ma le tagata aʻoga e sau ni sauniuni-sauni i tulaga PSD, lea e mafai ona teuteuina i lou fiafia i PS pe faʻaaogaina e aunoa ma se faʻaleleia. Le polokalama lagolagoina faila fauina i soʻo se lomiga o Photoshop.

Teuteuga

A faapipiiina Event Album Maker, o ni faʻataʻitaʻiga o mea teuteu (teuteuga) e mafai ona tuʻuina i luga o itulau o le album o loʻo tuʻuina i totonu o se faila i luga o le hard disk. I lenei tulaga, e mafai foi ona e faʻaopopo au oe elemene i le faatulagaga BMP, JPG, PNG, GIF, TIFF ma le PSD.

Faʻatonutonu meafaigaluega

O le polokalama e mafai ai ona e faʻataʻitaʻia ata faʻaulufale mai i le poloketi, o sina gaosi faʻagaioiga. O loʻo avanoa meafaigaluega nei:

  • O le faʻatonutonuina tulaga lea e fesuiaʻi ai le ata, faʻataʻamilo ma faʻataʻamilo solo i le tapoleni.
  • Faʻatonutonuina ata pueata mafai ai ona e faʻaopopo pe faʻaitiitia le eseesega, faʻapea foi ma le galue i luga o le lanu paletalalau.
  • O le palu faʻatasi auala e mafai ai ona pupuni tuaoi o le ata, faʻateleina le ufiufi ufiufi (le tele o le faʻavae o lalo) ma fetuunai le manino o le ata.
  • Faʻalauiloaina faiga faʻatulagaina nofoaga faʻatapulaaina e soʻo se leo. I le suiga o le vaʻai e iai le faʻapalepale faʻatulagaina.
  • E otometi lava tipiina tipi elemene e oʻo atu i tala atu o tuaoi itulau.

Auina atu i Photoshop

I le Photoshop, e mafai ona e faʻauluina uma ata taʻitasi ma itulau atoa.

Afai o le laupepa ua fesiuaʻi, o le mea lea i le PS o le a maua le tagata faʻaaoga se pepa o loʻo aofia ai ni faʻaputuga ma ata, ufimata ma laina tipi. I Photoshop, o le faʻagasologa mulimuli, faʻasaʻoina, elemene e faʻaopoopoina.

Lelei

  • O le agavaʻa e fai ma faʻatau mai tu ma aga masani ma teuteuga elemene;
  • Ole tele ole taimi e le faʻaaluina ile faia o se album, pe a iai o avanoa;
  • Faʻaiʻu i Photoshop.

Le atoatoa

  • Ole vaega toaitiiti o mea teuteu ua teuteuina ma mea teuteu tino;
  • E taugata tele le polokalama;
  • I le faʻasaʻoga fua, o loʻo faʻaaogaina se faʻailoga vai i ata uma.

Event Album Maker - polokalama lautele mo le fausiaina o ata ma kolisi. O se laititi filifiliga filifiliga o faʻatonutonuina e le mea moni e faʻapea e fetaui lelei faila ma poloketi uma o le Photoshop, i le mea e mafai ai ona e galue i le mamanu, maua se faʻaiuga sili ona lelei.

Sii mai se faʻataʻitaʻiga o le Event Album Maker

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

O Le Faʻaipoipoga Album of Gold Faia 7-pdf Ata Faʻafiafia Polo Pro DP Meaola na faia

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Event Album Maker o se polokalame talafeagai mo tagata fai pisinisi faʻasologa o ata tusi. E i ai lana lava aoina o itulau itulau ma teuteuga, galulue vavalalata ma le Photoshop.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)
Faigaluega: Windows 7, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: Lab Net Plus
Tau: 360 $
Tele: 60 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 2.05.18

Pin
Send
Share
Send