Faʻafefea ona tuʻu se password i luga ole talosaga ile Android

Pin
Send
Share
Send

O le saogalemu mataupu mo se numera tele o tagata faʻaaogaina e taua tele tiute. E tele faʻatapulaʻaina avanoa i luga o le masini lava ia, ae e le o taimi uma e tatau ai. O nisi taimi e te manaʻomia ai le tuʻuina atu o se faʻamatalaga i se mea faʻapitoa. I lenei tusitusiga, tatou iloiloina le tele o auala e faia ai lenei galuega.

Seti se upu faataga mo se talosaga ile Android

O le faʻamatalaga e tatau ona seti pe a fai o loʻo e popole i le saogalemu o faʻamatalaga taua pe e te manaʻo e nana mai i le prying mata. E i ai ni tali faigofie mo lenei galuega. E faia i ni nai taga. Ae paga lea, a aunoa ma le faʻapipiʻiina o polokalame a le vaega lona tolu, o le tele o masini e le o aumaia se faʻaopopoga puipuiga mo nei polokalame. I le taimi lava lea e tasi, i luga o telefoni poto o nisi taʻutaʻua lauiloa, o lona atigi faʻapitoa ese mai le "mama" Android, o loʻo i ai pea le avanoa o le setiina o se upu faataga mo talosaga faʻaaoga meafaigaluega masani. I se faʻaopopoga, i faʻatulagaina o numera o polokalame feaveaʻi, i le mea o le saogalemu e taua tele, e mafai foʻi ona e setiina se faʻamatalaga e faʻatautaia ai.

Aua nei galo e uiga i le tulaga masani Android puipuiga sisitema, lea e mafai ai ona e saogalemu loka le masini. E faia i ni nai laasaga faigofie:

  1. Alu i faʻatulagaina ma filifili se vaega "Puipuiga".
  2. Faʻaaoga le setiina o se numera numera poʻo faʻavasega upu, o nisi masini e i ai foʻi le faʻailogaina o tamaʻilima.

Lea, ina ua filifili i luga o le faavae faʻavae, tatou agai atu i se faʻamalieina ma sili auiliiliga suʻesuʻega uma metotia o loʻo i ai o le polokaina talosaga i masini Android.

Metotia 1: AppLock

E leai se aoga o le AppLock, e faigofie ona faʻaaogaina, e oʻo lava i se tagata e le masani ai, e malamalama i faʻatautaia. E lagolagoina le faʻapipiʻi o isi puipuiga i luga o soʻo se masini apalai. O lenei faiga e faia faigofie:

  1. Alu i le Google Play Maketi ma download le polokalama.
  2. Sii mai AppLock mai le Play Maketi

  3. O le a vave ona musuia oe e faʻapipiʻi le ki faʻavasega. Faʻaopopo se tuʻufaʻatasiga, ae tasi ina ia aua neʻi galo ia oe lava.
  4. O le isi o le ulufale lea i se imeli tuatusi toetoe. O se avanoa faʻafouina ki o le a lafoina atu i ai pe a fai o le leiloa o upu faʻatonu. Tuu le avanoa lea i le avanoa pe a e le manaʻo e faʻatumu se mea.
  5. O lenei ua e sau ma se lisi o talosaga lea e te mafai ai ona poloka se tasi o latou.

O le tulaga le lelei o lenei metotia, o le faʻaletonu o le upu faʻatulagaina e le setiina i luga o le masini lava ia, o le mea lea, o le isi tagata, na o le tapeina o AppLock, o le a toe setiina uma tulaga ma o le faʻapipiʻi puipuiga o le a leiloa.

Faiga 2: CM loka

CM Locker e fai si tutusa ma le sui mai le metotia muamua, peitaʻi, e i ai lona lava faʻailoga tulaga ese ma nisi mea faʻaopopo meafaigaluega. Puipuiga ua setiina e pei ona taua i lalo:

  1. Faʻatuina CM Locker mai le Google Play Maketi, faʻalauiloa ma mulimuli i faʻatonuga faigofie i totonu o le polokalama e faʻamaeʻa ai le muaʻi setiina.
  2. Sii mai CM le loka mai le Maketi Play

  3. Le isi, se siaki saogalemu o le a faia, o le a musuia oe e seti lau oe lava upu faataga i luga o le loka lau.
  4. Matou te fautua atu ia te oe e faʻailoa le tali i se tasi o le saogalemu fesili, ina ia i lena tulaga o loʻo i ai i taimi uma se auala e toe faʻaleleia avanoa i talosaga.
  5. E le gata i lea o loʻo totoe na o le matauina elemene poloka.

I totonu o le faʻaopopo galuega faʻaopoopo, Ou te fia taʻua se mea faigaluega mo le faʻamamaina o tala i tua ma faʻatuina le faʻaaliga o faʻasilasilaga taua.

Vaʻai foi: Puipuiga faʻaaogaina Android

Faiga 3: Faʻatulagaga Ofisa Faigaluega

E pei ona taʻua i luga, o tagata gaosi o nisi telefonipoto ma laupepa o loʻo tamoe Android OS latou te faʻaogaina a latou tagata faʻaaogaina le tulaga masani e mafai ona puipuia talosaga e ala i le faʻatulagaina o se faʻamatalaga. Sei o tatou mafaufau pe faʻafefea ona faia lenei mea i le faʻataʻitaʻiga o masini, pe sili atu foi, ni atigi faʻapitoa o lua taʻutaʻua Saina igoa ma se tasi Taiwan.

Meizu (Flyme)

  1. Tatala "Tulaga" o lau telefonipoto, tusi i lalo i le lisi o filifiliga avanoa i ai i le poloka "Masini" ma maua le aitema Fusi lima ma le Puipuiga. Alu i ai.
  2. Filifili le faafuaiupu Talosaga Puipuiga ma tuʻu i le tulaga galue o loʻo i luga o le pito i luga o le faʻamau ki.
  3. Ulufale i totonu o le faʻaaliga e fa-lima, pe ono-numera-faʻailoga e te manaʻo e faʻaaoga i le lumanaʻi e poloka ai tusi talosaga.
  4. Saili le elemene e te manaʻo e puipuia ma siaki le pusa i totonu o le pusa pusa i le itu taumatau o le.
  5. Ia, pe ae taumafai e tatalaina se loka talosaga, o le a manaʻomia oe e taʻu mai ai le sa setiina muamua upu faataga. Sei vagana e uma ona mafai lea ona maua avanoa i ona avanoa uma.

Xiaomi (MIUI)

  1. Pei ona i ai ile tulaga i luga, tatala "Tulaga" masini feaveaʻi, tusi i lalo a latou lisi i le pito i lalo, i lalo i le poloka "Talosaga"i lea filifili Talosaga Puipuiga.
  2. E te vaʻai i se lisi o tusi talosaga uma e mafai ona e setiina se loka, ae e te leʻi faia lenei mea, e tatau ona e setiina se masani upu faataga. Ina ia faia lea mea, tata i luga o le ki faʻau i le pito i lalo o le mata ma ulufale i le faʻailoga faʻaalia. I le tulaga masani, o se ata faʻapitoa ki o le a ofoina atu, ae mafai ona e suia pe a e manaʻo ai "Puipuiga Metotia"i le kiliki i luga o le sootaga o le igoa tutusa. I tua i le ki, upu faʻatonu ma se pine faʻailoga e avanoa e filifili mai ai.
  3. A maeʻa ona faʻamatalaina le ituaiga puipuiga, ia e ulufale i le code express ma faʻamaonia ia i le oomi i taimi uma "Le isi" e alu i le isi laasaga.

    Tusi: Mo se puipuiga faʻaopoopo, o le faʻatulagaina tulafono e mafai ona fesoʻotaʻi i le Mi-teugatupe - o le a fesoasoani lea e toe seti ma toe faʻaleleia le upu faʻatoa seʻi e galo ai. E le gata i lea, afai o le telefoni e iai le sapasapaia o le scanner, o le a fautuaina e faʻaaoga o se auala autu o le puipuiga. Fai pe leai - filifili mo oe lava.

  4. Tusi i lalo le lisi o talosaga faʻapipiʻi i luga o le masini ma saili le tasi e te manaʻo e puipuia ma se faʻamatalaga. Fesuiaʻi i le tulaga galue o le ki e tu i le itu taumatau o lona igoa - o le ala lea oe faʻagaioia ai le apalai puipuiga puipuiga.
  5. Mai lenei taimi i luga, o taimi uma e te amataina ai le polokalame e te manaʻomia e ulufale i se faʻailoga faʻamatalaga ina ia mafai ona faʻaogaina.

ASUS (ZEN UI)
I totonu o latou atigi pusa, o tagata atiaʻeina le lauiloa kamupani Taiwanese faʻatagaina oe e puipuia puipuia faʻapipiʻi talosaga mai fafo faʻalavelave, ma e mafai ona e faia lea vave i ni auala eseese se lua. O le muamua aofia ai le faʻapipiʻi o se kalafi upu faʻamaumau poʻo le numera pin code, ma se faʻamalieina faʻalavelave o le a puʻeina foʻi luga o le mea puʻeata. Le lona lua o le mea e masani ai e leai se ese mai mea na iloiloina i luga - o le masani lea upu faʻatulagaina faʻatulagaina, pe sili atu, a pin code. Uma filifiliga saogalemu e avanoa i "Tulaga"tuusaʻo i la latou vaega Talosaga Puipuiga (poʻo le AppLock Mode).

I se tulaga faʻapena, foliga masani saogalemu o galuega i luga o masini feaveaʻi a soʻo se isi gaosi oloa. O le mea moni, pe a fai na latou faʻaopopoina le vaega lea i le kamupani atigi.

Metotia 4: Faʻavae masani o nisi talosaga

I nisi feʻaveaʻi polokalama mo Android, i tulaga masani e mafai e seti se upu faataga e tamoe ai. Muamua lava, o nei e aofia ai tagata faletupe (Sberbank, Alfa-Bank, etc.) ma polokalama latalata ia i latou e ala i le mafuaʻaga, o lona uiga, na e fesoʻotaʻi ma mea tautupe (mo se faʻataʻitaʻiga, WebMoney, Qiwi). O se tutusa puipuiga galuega o loʻo avanoa i nisi o tagata o fesoʻotaʻiga agafesootai ma vave feau.

O le saogalemu metotia saunia mo i le tasi polokalama po o le isi e ono ese - mo se faʻataʻitaʻiga, i se tasi tulaga o se numera faʻatonu, i le isi o se PIN code, i le lona tolu o se kalafi ki, ma isi. mai le filifilia (pe muamua maua) faʻatonuga filifiliga mo e sili atu le saogalemu suʻesuʻega faʻailo lima. O lona uiga, nai lo se numera faʻatatau (poʻo se tau faʻapena), a e taumafai e amata le apalai ma tatala, e te manaʻomia le tuʻu o lou tamailima i luga ole sikaili.

Ona o fafo atu ma le aoga eseesega i le va o Android polokalama, matou te le mafai ona e maua ia oe ma faʻalauaʻiteleina faatonuga mo le setiina o se upu faataga. Pau lava le mea e mafai ona fautuaina i lenei tulaga o le vaʻavaʻai i totonu o faʻatulagaina ma maua ai iina se mea e fesoʻotaʻi ma puipuiga, saogalemu, lau nūmera PIN, upu faataga, ma isi, o lona uiga, ma le mea e fesoʻotaʻi saʻo ma la matou mataupu o iai nei, ma O faʻamalama e fesoʻotaʻi i lenei vaega o le tusitusiga o le a fesoasoani ia malamalama i le lautele o faʻasologa o gaioiga.

Faaiuga

Lenei faatonuga ua oʻo i tatou iʻuga. O le mea moni, mafai ona e mafaufau i nisi tele polokalame faakomepiuta fofo mo puipuia talosaga ma se upu faataga, ae o latou uma i le masani ai e le eseese mai le tasi ma le isi ma ofoina tutusa foliga. Ole mafuaʻaga lena, pei o se faʻataʻitaʻiga, matou te vaʻaia naʻo le sili ona faigofie ma taʻutaʻua sui o lenei vaega, faʻapea foʻi ma tulaga masani ole faʻagaioiga o le faiga ma nisi polokalame.

Pin
Send
Share
Send