Apple iPhone 5S firmware ma le toe faaleleia

Pin
Send
Share
Send

O telefonipoto a le Apple e masani lava o se faʻavae o le mautu ma le faʻatuatuaina o mea ma mea tau komipiuta i totonu o faʻamatuʻuga uma i le lalolagi. I le taimi lava lea e tasi, i le taimi o faʻagaioiga o ni mea faapena masini e pei o le iPhone, e mafai ona tutupu faʻaletonu mea le mafaufauina, e mafai ona aveeseina na o le toe tuʻu atoa o le masini o lo o faagaoioia faiga. O le mea o loo i lalo talanoaina le auala auala o se tasi o sili ona lauiloa masini Apple - iPhone 5S.

Ole maualuga saogalemu tuʻutuʻuga ua faʻatagaina e Apple ile faʻamatuʻuina masini e le faʻatagaina ai le tele o metotia ma mea faigaluega e faʻaaogaina mo le iPhone 5S firmware. O le mea moni, o le o loʻo i lalo o faʻamatalaga o ni faigofie faigofie auala aloaia e faʻapipiʻi ai iOS luga masini Apple. I le taimi lava e tasi, flashina le masini i le fesili faʻaaogaina se tasi o metotia faʻamatalaina i lalo e masani ona fesoasoani e aveese uma faʻafitauli ma ia e aunoa ma le alu i le nofoaga tautua tautua.

O togafiti uma e tusa ai ma faʻatonuga i lenei mataupu, o loʻo faia e le tagata faʻatau i lona lava lamatiaga! O le faʻatautaia o le punaoa e le nafa ma le mauaina o le manaʻomia iʻuga, faʻapea foʻi ma le faʻaleagaina o le masini ona o le mea sese gaioiga!

Saunia mo firmware

A o le i alu saʻo i le toe tuʻuina mai o le iOS i le iPhone 5S, e taua le faia o ni sauniuniga. Afai o loʻo faʻatinoina ma le faʻaeteete gaioiga o loʻo mulimuli mai, o le firmware o le gadget e le umi se taimi ma o le a pasia e aunoa ma faʻafitauli.

ITunes

Toeitiiti lava uma togafiti ma masini Apple, iPhone 5S ma ona firmware e le o se tuʻusaunoaga iinei, o loo latou faia faʻaaogaina le televave meafaigaluega mo paga o le gaosi oloa masini ma se PC ma pulea galuega a o le mulimuli - iTunes.

E tele mea ua tusia e uiga i lenei polokalama, e aofia ai luga o la matou 'upega tafaʻilagi. Mo faʻamatalaga atoatoa e uiga i foliga o le mea faigaluega, e mafai ona e faʻasino atu i le vaega faʻapitoa o loʻo i luga o le polokalama. I soʻo se tulaga, ae e te leʻi amataina le faʻapipiʻiina o le toe tuʻuina i luga o le komipiuta i luga o se telefoni, siaki:

Lesona: Faʻafefea ona faʻaaoga le iTunes

Ae o le iPhone 5S firmware, oe manaʻomia le faʻaogaina o le fou lomiga o iTunes mo le taotoga. Faatu le tusi talosaga i le downloading le installer mai le aloaʻia Apple website pe toe faʻafou le lomiga o mea ua maeʻa faʻapipiʻi.

Faitau foi: Auala e faafou ai iTunes i luga o le komepiuta

Le tua

Afai e te faʻaogaina se tasi o metotia faʻamatalaina i lalo mo firmware iPhone 5S, e tatau ona malamalama o le faʻamaumauga teuina i totonu o le telefoni o le manatuaina o le a faʻaumatia. Mo le toe faʻaleleia o le faʻaaogaina o faʻamatalaga, oe manaʻomia se faaleoleo. Afai na faʻatulagaina le telefoni e synchronize ma iCloud ma iTunes, ma / poʻo se faʻafitauli i le lotoifale o le masini sisitema sa fausia i luga o le laupepa PC, toe faigofie mea uma e faigofie.

Afai e leai ni faʻafitauli, e tatau ona e faia se kopi faaleoleo e faʻaaoga ai le faʻatonuga nei ae e te leʻi amataina le toe lalaga o le iOS.

Lesona: Faʻafefea ona faaleoleo lau iPhone, iPod poʻo le iPad

Ua toe faafou e le IOS

I se tulaga o le mafuaʻaga o le moliina o le iPhone 5S ua na o le faʻafouga o le faʻamatalaga o le faʻagaioiga o le faiga, ma o le telefoni lava ia e galue lelei, o le faʻaaogaina o metotia metotia o le faʻapipiʻi polokalama polokalama atonu e le manaʻomia. O se faigofie iOS faʻafouina e masani ona foia le tele o faʻafitauli e faʻalavelave ai i le tagata faʻaaogaina le masini Apple.

O loʻo matou taumafai e faʻaleleia le polokalame e ala i le mulimuli i sitepu o se tasi o faʻatonuga faʻasino atu i le mea:

Lesona: Faʻafefea ona faafou le iPhone, iPad poʻo le iPod e ala i iTunes ma "luga o le ea"

I le faʻaopopo i le faʻaleleia o le OS, iPhone 5S e tele lava ina mafai ona faʻaleleia atili e ala i le faʻafouina o mea e faʻapipiʻi ai talosaga, e aofia ai ma i latou e le o galue lelei.

Vaʻai foi: E faʻapefea ona faʻapipiʻi ni apalai i luga o le iPhone e faʻaaoga ai iTunes ma le masini lava ia

Firmware Download

Ae e te leʻi amataina le faʻatulagaina o le firmware i le iPhone 5S, e tatau ona e mauaina se afifi o loʻo i ai vaega mo le faʻapipiʻiina. Firmware mo faapipii i iPhone 5S - o faila ia * .ipsw. Faʻamolemole ia vaʻai naʻo le laiga lata mai o le faiga ua tatalaina e le Apple mo le faʻaaogaina o le masini e mafai ona faʻapipiʻi. O se tuusaunoaga o le firmware versi muamua atu le lata mai, ae o le a na o le a faʻapipiʻiina i totonu o ni nai vaiaso ina ua mavae le tatalaina aloaia o le mulimuli. E mafai ona maua le afifi e te manaʻomia i ni auala se lua.

  1. iTunes i le faiga o le faʻafouga iOS i luga o le fesoʻotaʻiga masini faʻasaoina le polokalama download mai le aloaʻia aloaia i luga o le PC disk ma, lelei, e tatau ona e faʻaaoga le afifi mauaina i lenei auala.
  2. Vaʻai foi: O fea iTunes faleoloa download firmware

  3. Afai e le maua avanoa afifi faʻasolo e ala iTunes, o le a tatau ona e liliu i le sailia mo le faila talafeagai i luga ole Initaneti. Ua fautuaina e download faʻafitauli mo le iPhone naʻo le faʻamaonia ma lauiloa punaoa, ma aua nei galo e uiga i le i ai o le tele o faʻamatalaga o le masini. E lua ituaiga o firmware mo le 5S faʻataʻitaʻiga - mo GSM + CDMA lomiga (A1453, A1533) ma GSM (A1457, A1518, A1528, A1530), taimi downloading, e tatau ona mafaufau i lenei taimi.

    O se tasi o punaʻoa o loʻo iai afifi ma iOS o faʻamatalaga nei, e aofia ai ma le iPhone 5S, o loʻo avanoa i:

  4. Sii firmware ia iPhone 5S

Firmware faagasologa

Ina ua uma ona saunia ma faʻapipiʻi le afifi ma le firmware oe manaʻo e faʻapipiʻi, e mafai ona e agaʻi atu i le faʻatonutonuina gaioiga i le masini manatua. E naʻo le lua metotia o moli le iPhone 5S e avanoa mo le averesi tagata faʻaaoga. Uma e aofia ai le faʻaaogaina o le iTunes e fai ma mea faigaluega mo le faʻatuina ma le toe faʻafouina o le OS.

Metotia 1: Toe Fuataina Faiga

I le mea e oʻo i lalo le iPhone 5S, o lona uiga, e le amataina, toe amata, i se tulaga lautele, le faʻagaioia lelei ma le mafai ona faʻafouina e ala i OTA, faʻafuaseʻi faʻafouina auala faʻaaogaina mo flashing - Toe Faaleleia Faiga.

  1. Ave ese le iPhone.
  2. Faaoso iTunes.
  3. Fetaomi ma taofi le faamau i luga le iPhone 5S tape "Fale", soʻoso le uaea muamua-fesoʻotaʻi i le USB port o le komipiuta i le telefoni. I luga o le lau o le masini, matou te matauina mea nei:
  4. O loʻo tatou faʻatali mo le taimi o le iTunes iloa ai le masini. E lua filifiliga e mafai iinei:
    • O le a aliali mai se faʻamalama e fesili atu ai ia te oe e toe faʻafoʻi le masini soʻotaga. I lenei faamalama, fetaomi le faamau "Ua lelei", ma i le isi talosaga talosaga Soloia.
    • E le faaalia e iTunes ni faamalama. I lenei tulaga, alu i le masini pulega itulau i le kilikiina o le ki ma le ata o le telefoni.

  5. Oomi le ki "Sifi" luga o le keyboard ma kiliki ile ki "Toe aumai le iPhone ...".
  6. Ua matala le faamalama Explorer, lea e te manaʻomia ai e taʻu mai le auala i le firmware. Matau le faila * .ipswfetaomi le faamau "Tatala".
  7. O se talosaga o le a mauaina e uiga i le tagata faʻaaoga saunia e amata le firmware auala. I le talosaga faamalama, kiliki Toe Faʻafoi.
  8. O le faʻagasologa atili o le moli i luga o le iPhone 5S o faia otometi e iTunes. Le tagata faʻaaogaina mafai ona vaʻavaʻai faʻasilasilaga o faʻaauau faiga ma le alualu i luma faʻailoilo o faʻagasologa.
  9. A maeʻa le firmware, tatala le telefoni mai le PC. Long fetaomi Aofia tape atoa le mana o le masini. Ona amata lea o le iPhone ma se puʻupuʻu pu o le tutusa faʻamau.
  10. Ua maeʻa le moli iPhone 5S. Matou te faʻatautaia le muamua faʻatulagaina, toe faʻafoʻi le faʻamaumauga ma faʻaaoga le masini.

Metotia 2: DFU Mode

Afai o le iPhone 5S firmware mo nisi mafuaʻaga e le talafeagai i le RecoveryMode, o le tele cardinal auala mo le toe tusia o le iPhone manatua e faʻaaogaina - Faiga Firmware Faʻafou Faiga (DFU). E le pei o le RecoveryMode, i le DFU faiga, toe lalaga iOS e matua atoatoa faʻatinoina. O le faagasologa bypasses le polokalama sisitema ua uma ona i ai i totonu o le masini.

Ole ala ole faʻapipiʻiina ole masini OS ile DFUMode e aofia ai laʻasaga na tuʻuina atu:

  • Le tusitusi o le bootloader, ona oso loa lea;
  • Faʻapipiʻiina o se seti o vaega faʻapipiʻi;
  • Toe tufatufaina o manatua;
  • Overwriting vaega vasega.

Le auala ua faʻaaoga e toe faʻaleleia ai le iPhone 5S, ua leiloa ai a latou aoga o se aʻafiaga o ni faʻafitauli ogaoga polokalama ma, afai e te manaʻo e faʻaalu uma le mafaufau o le masini. I se faʻaopopoga, o lenei metotia faʻataga ai oe e toe foʻi i le firmware aloaia pe a maeʻa le taotoga Jeilbreak.

  1. Tatala iTunes ma faʻafesoʻotaʻi le telefoni ma se uaea i le PC.
  2. Tapē le iPhone 5S ma faʻaliliu le masini i DFU Faiga. Ina ia faia lenei mea, faʻasologa i mea nei:
    • Toso faʻatasi i le taimi Aiga ma le "Taumafa", uu uma ki mo le sefulu sekone;
    • Ina ua mavae le sefulu sekone, tatala "Taumafa", ma Aiga taofi mo le isi sefululima sekone.

  3. E tumau le mata o le masini, ma iTunes e tatau ona iloa ai le masini fesoʻotaʻiga i le toe faaleleia faiga.
  4. O loʻo matou faʻatinoina laasaga Nu 5-9 o le firmware auala i le Toe Fuataina Faiga, mai le faʻamatalaga i luga i le tusitusiga.
  5. I le maeʻa o togafiti maua tatou le smartphone i le tulaga "i fafo atu o le pusa" i totonu o le polokalama komepiuta.

O lea la, o le firmware o se tasi o sili ona lauiloa ma masani ai Apple smartphones o loʻo fai i aso nei. E pei ona mafai ona e vaʻaia, e oʻo lava i tulaga ogaoga, toe faʻaleleia le tulaga lelei o le faʻatinoina iPhone 5S e le faigata.

Pin
Send
Share
Send