Fesootai polokalama i le Windows 10

Pin
Send
Share
Send

O le Windows 10 update (1607) na faʻalauiloa mai ai ni isi tusi fou, o le tasi o le, "Connect", faʻatagaina ai oe e liliu lau komipiuta poʻo le laptop i totonu o se monitor wireless e faʻaaogaina le tekonolosi Miracast (vaʻai le autu lea: Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi le komepiuta poʻo le komipiuta i le TV luga o le Wi-Fi).

O lona uiga, pe a fai e iai ni masini e lagolagoina le faʻasalalauga le faʻasalalauga o ata ma leo (mo se faʻataʻitaʻiga, se telefoni Android poʻo le laupepa), e mafai ona e faʻaliliu atu mea sa i ai o latou laupepa i lau komepiuta a le Windows 10. Leisi, pe faʻafefea ona galue.

Faasalalauga mai se masini feaveaʻi i le Windows 10 komepiuta

Pau lau mea e fai o le tatalaina o le "Connect" talosaga (e mafai ona e mauaina faʻaaoga Windows 10 suʻega pe na o le lisi o polokalama uma i le Amata lisi). Ina ua mavae lena (a o tamoe le talosaga), o lau komepiuta poʻo le komepiuta komipiuta mafai ona iloa o se uaea leitio mai masini e fesoʻotaʻi i le Wi-Fi network ma lagolagoina Miracast.

Faʻafou 2018: e ui lava i le mea moni o tulaga uma o loʻo faamatalaina i lalo e faʻaauau pea ona aoga, i le fou faʻaaliga o le Windows 10 o loʻo i ai le alualu i luma filifiliga mo le faʻatulagaina o faʻasalalauga i se komupiuta poʻo se laptop e ala ile Wi-Fi mai le telefoni poʻo isi komipiuta. Faitau atili e uiga i suiga, foliga faʻapitoa ma faafitauli e ono i se isi faʻatonuga: Faʻafefea ona momoli se ata mai Android poʻo se komepiuta i le Windows 10.

Mo se faʻataʻitaʻiga, tatou vaʻai pe faʻafefea ona foliga le fesoʻotaʻiga ile Android telefoni poʻo le laulau.

Muamua lava, o le komipiuta ma le masini mai le faasalalauga o le a faia e tatau ona fesoʻotaʻi i le Wi-Fi network e tasi (faʻafou: o le manaʻoga i faʻafouga fou e le faʻatagaina, na o le faʻatulagaina o le Wi-Fi adapter i masini e lua). Pe, pe a fai e leai sau router, ae o le komepiuta (laptop) o loʻo faʻaaogaina i se Wi-Fi adapter, e mafai ona e faʻatulagaina le telefoni feaveaʻi luga ma faʻafesoʻotaʻi i ai mai le masini (vaʻai le muamua auala i faʻamatalaga pe faʻafefea ona tufatufa atu le initaneti i luga o le Wi-Fi mai le laptop i luga o le Windows 10). Ina ua mavae lena, i le faasilasilaga pupuni, kiliki i le "Faasalalauga" aikona.

A faʻapea e logoina oe e leai ni mea na maua, alu i le faʻasalalauga tulaga ma ia mautinoa o le suʻesuʻe mo uaealesi siaki ua ki.

Filifili se uaealesi siaki (o le ai ai le igoa tutusa e pei o lau komepiuta) ma faʻatali a o faʻatuina le soʻotaga. Afai o loʻo sologa lelei mea uma, o le ae vaʻaia se laupepa ata o le telefoni poʻo le laulau i le "Connect" faʻamalama teteʻe.

Mo le faʻafaigofieina, mafai ona e faʻatagaina tulaga o le laufanua o le mata i luga o lau telefoni feaveaʻi, ma tatala le faʻamalama tusi i luga o lau komepiuta i le lau atoa.

Faamatalaga faaopoopo ma Faamatalaga

I le faʻataʻitaʻiina i luga o komupiuta e tolu, na ou matauina ai e le lelei le galuega lea i soʻo se mea (ou te manatu e fesoʻotaʻi ma mea faigaluega, ae maise, o se Wi-Fi adapter). Mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o le MacBook ma Boot Camp Windows 10 faʻapipiʻiina, na le mafai ona fesoʻotaʻi.

Faamasinoina e ala i le faʻasilasilaga na aliali mai ina ua e faʻafesoʻotaʻi lau telefoni Android - "O le masini e tuʻuina mai ai se ata e ala i se uaea fesoʻotaʻi, e le lagolagoina le tago sao i le faʻaaogaina o le mouse o lenei komipiuta," o nisi masini e tatau ona lagolagoina lenei sao. Ou te manatu o nei mea e mafai ona avea ma telefoni poto i le Windows 10 Mobile, i.e. mo latou, faʻaaogaina le "Connect" talosaga, masalo e mafai ona e maua se "uaea Continuum".

Ia, e uiga i aoga aoga o le fesoʻotaʻi o le Android telefoni poʻo le laupepa i lenei auala: Ou te leʻi sau ma se tasi. Ia, atonu aumai ni faʻamatalaga e galue ai i luga o lau telefonipoto ma faʻaali atu ia i latou e ala i lenei tusi talosaga i luga o le tele lapisi o loʻo pulea e le Windows 10.

Pin
Send
Share
Send