Iloiloga a le ISkysoft Video Editor ma laisene tufatufaina

Pin
Send
Share
Send

Talu ai nei na ou tusia ai e uiga i le sili atu saoloto leai se vitio polokalame faasaʻoina, ma o le aso na ou mauaina ai se tusi ma se fautuaga e faʻamanino ai le faʻasoasoaina tufatufaina o sea polokalama mai iSkysoft. Se mea e masani ona ou i tufatufaga, ae faʻafuaseʻi ona oʻo mai. (E mafai foi ona mauaina se laisene mo le polokalame mo le fausiaina DVD tisiki). Afai e te le manaʻo e faitau uma lenei tusitusiga, ia e i ai le fesoʻotaʻiga e maua ai le ki i le pito i lalo o le tusitusiga.

Ae ui i lea, oi latou e mulimuli i aʻu faʻasalalauga atonu na vaʻai mai latou te masani ona faʻafesoʻotaʻia aʻu mai Wondershare e uiga i tufatufaga ma iloiloga. Le aso i luma o ananafi, mo se faʻataʻitaʻiga, sa ou talanoa e uiga i se tasi oa latou polokalama mo le liua vitio. E aliali mai, iSkysoft o se clone o lenei kamupani, i soʻo se mea e i ai lava latou tutusa polokalama, ese ese na o le logo. Ma latou tusi mai ia te aʻu tusi mai tagata eseese, ua faʻailoaina.

Le a le ituaiga o faʻatonutonu vitio tufatufaina

iSkysoft Video Editor o se mea faigofie tele polokalame mo le faʻatonutonuina o vitio, ae, i se tulaga lautele, sili atu le aoga nai lo le tutusa Windows Movie Maker, aʻo le mea lava e sili atu faigata mo se tagata fou. Ole faaletonu mo nisi tagata faaaoga atonu ole mea moni ole gagana lagolagoina, naʻo le Igilisi male Iapani.

O le a ou le faʻamatala auiliili pe faʻapefea ona faʻatonutonu le vitio i totonu o le polokalama, ae na ona faʻaali ni nai faʻamalama ma faʻamatalaga ina ia mafai ai ona e filifili pe e te manaʻomia pe leai.

O le faʻamalama autu o le iSkysoft Video Editor e manino: i le pito i lalo oe vaʻai le taimi faʻatulagaina ma ata vitio ma leo, o le vaega pito i luga ua vaevaeina i ni vaega se lua: i le itu taumatau o se ata faʻatonutonu, ma i le itu tauagavale o le faʻaulufale mai o faila vitio ma isi galuega e mafai ona fesuiaʻi e faʻaaoga le faamau poʻo tab i lalo. .

Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e filifilia ni suiga fesuiaiga i luga o le Transitions tab, faʻaopopo tusitusiga poʻo mea e tupu i le vitio i le kiliki i luga o mea talafeagai. E mafai ona fai se screensaver mo lau vitio e ala i le filifilia o se tasi o templates ma customize ona pei e te manaʻo.

Vitio puipui

Faʻaopopoina faila, leo ma vitio (pe faʻamaumau mai se webcam, lea o loʻo tuʻuina atu se faʻamau i le pito i luga) mafai ona toso tuʻusaʻo (fesuiaiga aafiaga mafai foi ona na ona toso i luga o soʻoga i le va o vitio) i le timeline ma tuʻu pei ona e manaʻo ai. Faʻapena foi, pe a filifilia se faila i luga o le timeline, o faʻamau o loʻo faʻagaioia ina ia tipiina le ata vitio, faia fetuunaiga i lona lanu ma le eseʻese ma faʻatino isi suiga, mo se faʻataʻitaʻiga, ua tatalaina le Power Tool i le taumatau-sili faamau, lea e mafai ai ona e faʻatatauina tagata taʻitoʻatasi i foliga ma se isi mea (Ou te leʻi taumafai i ai i galuega).

E pei ona e vaʻaia, o mea uma e matua faigofie lava, ma o le seti o gaioiga e le tele tele ma e faigata ona faʻatautaia. E pei ona ou tusia i luga, o le faʻatonutonuina o vitio i le iSkysoft Video Editor e leai se mea sili atu ona faigata nai lo le MovieMaker.

O le lelei foliga o lenei faʻatonutonu vitio o le lagolago o le tele aofai o ata tisaina mo auina atu i fafo: o loʻo i ai muamua faʻatulaga profil mo eseese masini, faʻaopopo ma le faila faila faila e tatau ona liliu mai, e mafai ona faʻatonutonu atoa lima matua.

Faʻafefea ona maua se laisene e leai se totogi ma poʻo fea e maua ai le polokalame

O le tufatufaina o laisene mo iSkySoft Video Editor ma DVD Foafoa taimi i le aso malolo, lea e tupu i luga o le konetineta o Amerika i Matu ma o le a tumau i le 5 aso (i.e., e pei o Me 13, 2014). E mafai ona maua ki ma download polokalame mai le itulau //www.iskysoft.com/events/mothers-day-gift.html

Ina ia faia lenei mea, ulufale i le igoa ma imeli tuatusi, o le ae mauaina se laisene ki mo le polokalama. I le mataupu, afai e le o maua le ki, vaʻai i le Spam folder (na ou mauaina iina). O le isi itu: o le laisene na mauaina o se vaega o le tufatufaina e le maua ai le aia tatau e faʻafou ai le polokalame.

Pin
Send
Share
Send