Sipi 2.9.4

Pin
Send
Share
Send

Tele o tagata o ona po nei tagata e faʻaaogaina komipiuta ua latou malamalama lelei i le a le faʻamaumauga o loʻo fai ma pe faʻapefea ona sefe i le mea e i ai le leai o se laupepa avanoa avanoa. E tele polokalame 'eseʻese mo le galulue ma ia faila, ma o se tasi o latou ia o Zipeg.

Zipeg o se dearchiver mo le galulue ma iloa uma ituaiga faila o faʻamaumauga, pei o le 7z, TGZ, TAR, RAR ma isi. E mafai e le polokalame ona faatino ni gaioiga eseese ma faila o lenei ituaiga, lea o le a tatou iloiloina i lenei tusitusiga.

Vaʻai ma tape faila

O lenei dearchiver faia se galuega sili ona lelei o le tatalaina o faʻamaumauga o ituaiga eseese. Ae paga lea, ma le faʻamaumauga tatala i le polokalama, o le a le mafai ona faʻatinoina gaioiga masani, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaopopo faila i ai pe tape foʻi mea mai totonu. Pau lava le mea e mafai ona fai o le vaʻai pe toe aumai latou.

Unziping

Tatala faʻamaumauga e tuʻufaʻatasia ma le manuia i le hard drive tuusaʻo i le polokalama pe faʻaaogaina le tusiga menu o le faʻafoeina le polokalama. Ina ua uma lena, o faʻamaumauga mai le faila komipiuta e mafai ona maua i le ala e te faʻailoaina pe a unzip.

Muai Vaʻaiga

O le polokalama foi ei ai se fausia-i muai vaaiga o faila pe a uma ona tatalaina. Afai e leai sau polokalama faʻapipiʻi i lau komipiuta e tatala ai soʻo se ituaiga o faila, ona mafai lea ona taumafai Zipeg e tatala latou faʻaoga faʻaaoga i lona fausia-mea meafaigaluega, a leai, e le o faia i le tulaga masani.

Lelei

  • Faʻatau tufatufaina;
  • Satauro-tulaga.

Le atoatoa

  • Le lagolagoina e le tagata atiaʻe;
  • Le lava le gagana Rusia;
  • Leai ni faʻamatalaga faʻaopoopo.

I se tulaga lautele, Zipeg o se aulelei lelei dearchiver mo le maimoaina poʻo le aveeseina o faila mai se faʻamaumauga. Peitai, ona o le le lava o le aoga aoga, e pei o le fausiaina o se fale teu oloa fou, o le polokalama e sili atu le maualalo i ana tauva. E le gata i lea, o le 'upega tafaʻilagi aloaia a le tagata e le mafai ona faʻauia lenei polokalame, ona ua le toe faʻaaogaina lana lagolago.

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (1 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Fofo: Faʻafesoʻotaʻi i iTunes e faʻaaoga faʻailo push Faʻafefea ona faaleleia se misi window.dll sese Izarc Lautele vavaeeseina

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Zipeg o se faigofie satauro-fausaga dearchiver e le i ai le galuega o le fausiaina o faʻamaumauga, ae o loʻo mafai ona tatalaina i latou.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (1 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Faʻavaomalo mo Windows
Atiaʻe: Leo Kuznetsov
Tau: leai se totogi
Tele: 4 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 2.9.4

Pin
Send
Share
Send