Ole siakiina ole mamafa ile upu i luga ole laiga

Pin
Send
Share
Send

I le gagana Lusia (ma e le gata i totonu), le uiga o le upu atonu e faalagolago i le saʻo leo, o lea i nisi tulaga e taua le iloa ona faia. O le mea e leaga ai, i le tele o tusitusiga tagata faʻatonutonu mo PC, o le faʻagaioiga o le mamafa faʻataʻitaʻiga e le i faia, pe faigata tele ona maua ma faʻaaoga. I lenei tulaga, tautua i luga ole laiga e sili ona lelei.

Vala o auaunaga i luga ole laiga

Tele faʻamasinoga faʻataʻitaʻiga o loʻo maua fua ma vave maua vave. E te manaʻomia le faʻapipiʻi o se vaega o tusitusiga, masalo siaki pusa e faʻasaga i eseʻese seti mea, ma kiliki "Siaki". O mea leaga uma i upu o le a otometi faʻailoaina. A iai se upu i se kalama sese, o le a faʻailoaina, ma o nisi taimi latou te fautua mai foʻi se faasaʻoga filifiliga.

Metotia 1: Morfer

O le '' upega tafaʻilagi faʻatagaina oe e faʻatautaia tusitusiga talafeagai mo le leai. O se vaega o le galuega ua maeʻa faʻaofi i le laufanua mo le faʻamaonia o se faʻataʻitaʻiga, e mafai ai ona e siaki le faʻagaioiga o le tautua. E leai se isi filifiliga a Morfer mo le galue ma tusitusiga.

Alu i Morfer

O faʻatonuga mo le faʻaaogaina o le saite foliga faʻapena:

  1. I le kilikiina o le sootaga luga, o le a ave oe i se itulau ma le tasi fanua mo le faʻaofiina o tusitusiga ma se siaki faʻamau. Mo le faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e siakiina le tusitusiga, o loʻo iai iina ma faʻaaogaina le faʻamau "Faʻamamafa"tu i le pito i lalo tauagavale o le lau.
  2. E ala i le tala faatusa ma le parakalafa muamua, siaki lau tusitusiga. Naʻo le tape ese le tasi o loʻo faʻaofi i totonu o le fanua e pei o se faʻataʻitaʻiga, kopi ma faapipii au oe lava, ona kiliki ai lea i luga o le faʻamalamalamaina faamau

Metotia 2: Accentonline

O lenei 'auʻaunaga e pei lava o se lapoʻa tele i luga o le lugalaina nai lo le faʻamaumauga o tusitusiga i luga o le upega tafailagi. E faigofie tele le siakiina o upu taʻitasi iinei, talu ai o nisi taimi faʻaopoopo faʻamalamalamaga o isi taimi e faʻaopopo ia i latou. Peitaʻi, afai e manaʻomia e sailia le saʻo faʻatulagaina i se tusitusiga tele, e fautuaina e faʻaaoga le tautua na talanoaina i luga.

Alu i le Accentoline

O faʻatonuga i lenei mataupu e faigofie tele:

  1. O le faʻamaoniga fanua i le itu tauagavale o le lau. Ulu atu i se upu i totonu ma kiliki Saili.
  2. O le a tatalaina le itulau e faʻailoa ai le faʻatuatuaga saʻo, e tuʻuina mai ai se laititi o manatu ma se suʻega mo le faia o oe lava. O le mea mulimuli o se faʻatupuina faʻaupuina upu lea e te manaʻomia e filifili ai le saʻo faʻafitauli feteʻenaʻi filifiliga. E pasi le faʻailoga o le filifiliga. Ma le isi, e mafai ona e vaʻai i manatu o isi tagata e uiga i le upu siakiina. O se poloka ma manatu o lo oi ai i le pito i lalo o le itulau.

Metotia 3: Udarenie

I lona fausaga ma galuega, o le tautua e tutusa ma le tautua mai le 2nd metotia - e te ulufale i se upu e tasi ma latou faʻaalia ia te oe le mea o loʻo i ai le faʻafitauli. Pau lava le eseesega iinei o le i ai i totonu - e fai sina sili atu le talafeagai, talu ai o mea sili atu ua aveesea mai ia.

Alu i le Udarenie

Otooto e uiga i auala e siaki ai popolega i luga o lenei 'upega tafaʻilagi:

  1. I le laupepa autu, ia e ulufale i le upu e te fiafia iai i le lapisi saili pa o loʻo i luga o le tulaga. Kiliki i luga "Saili".
  2. E tutusa upu o loʻo faʻaalia i nisi taimi i le itulau o iʻuga. Afai o lau mataupu lea, ia na ona kiliki i le upu fiafia mai le lisi lautele.
  3. Iloilo iʻuga o suʻega ma faitau se faʻamatalaga puʻupuʻu i le upu. A iai ni au fesili, e mafai ona e fesiligia i latou i faʻamatalaga i luga o le upega tafailagi.

Faitau foi: Faʻafefea ona siakiina o le initaneti i luga ole laiga

E faigofie tele le siakiina o le tasi upu mo le saʻo o le momoli atu o popolega, ae afai e i ai sau tusitusiga tele, ona suʻe lea o se tautua e faʻataʻitaʻi se lelei siaki e sili atu ona faigata.

Pin
Send
Share
Send