IZArc 4.3

Pin
Send
Share
Send

O le faʻatulagaina tulaga e aoga tele i le tele o tulaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a e manaʻomia le lafoina o ni seti ni tele faila pe naʻo le sefe lelei o lau komipiuta. I ia tulaga uma, ua faʻaaogaina se faila faila, e mafai ona fausia ma suia i totonu le IZArc.

IZArc o se isi suiga i polokalame pei o WinRAR, 7-ZIP. O le polokalama ei ai le customizable Ofisa ma isi isi aoga aoga o le a tusia e uiga i lenei mataupu.

Vaʻai foi: E leai se totogi WinRar

Fausia tusitusiga

E pei o lana auvaʻa, o le IZArc e mafai ona fausiaina se teuga fou. Ae paga lea, fatuina se faila i le foliga * .rar e le mafai le polokalame, ae e tele isi tulaga o loʻo avanoa.

Tatalaina faʻamaumauga

E mafai ona tatala e le polokalama faila komipiuta. Ma o iinei na ia feagai ai ma le le fiafia * .rar. I IZArc, e mafai ona e faʻatautaia ni gaioiga ma se tatala faʻamaumauga, mo se faʻataʻitaʻiga, kopi faila mai i ai pe faʻaopopo mea fou.

Suʻega

Faafetai i suega, e mafai ona e aloese mai le tele o faafitauli. Mo se faʻataʻitaʻiga, e ono tupu se mea sese a o kopi le faila i le faʻamaumauga, ma a e tuʻua mea uma e pei ona i ai, ona le tatalaina lea o le faʻamaumauga mulimuli ane. O lenei faʻatinoga e mafai ai ona e siaki pe i ai ni faʻafitauli e mafai ona faʻaalia ai ni faʻafitauli e le saʻo.

Suia ituaiga faʻamaumauga

Faʻafetai i lea galuega, e mafai ona e saogalemu mai le faʻamaumauga i foliga * .rar po o seisi lava faʻamaumauga i seisi faʻasologa. Ae paga lea, pei o le faia o le archive, o le a le mafai ona faia se RAR archive iinei.

Suia le ata foliga

E pei lava i le muamua mataupu, e mafai ona e suia le faʻavae o le ata. O lea, mo se faʻataʻitaʻiga, mai se ata ile foliga *. ofe mafai * .iso

Puipuiga tulaga

Ina ia mautinoa le malupuipuia o faila i se faʻamalosia tulaga, oe mafai ona faʻaaoga lenei puipuiga puipuiga. E mafai ona e seti se upu faataga i luga o latou ma faia latou matua le afaina ai mai fafo.

Faʻamaumauga faʻamaumauga

Afai, i le aluga o taimi, galulue ma le faʻamaumauga, ua le toe tatalaina poʻo nisi lava faʻafitauli na tutupu, ona avea ai lea o lenei galuega faʻatino i le taimi. O le polokalame o le a fesoasoani e toe faʻaleleia le faila ua faaleagaina ma toe faafoi i le malosi galue.

Fausiaina o le tele o tusi voluma

E masani lava faʻamaumauga e tasi le voluma. Ae faatasi ai ma lenei galuega, oe mafai ona fealuaʻi i totonu o lenei tulaga ma fausia se teuga e tele ni voluma. Oe mafai foi faia le faafeagai, o lona uiga, tuʻufaʻatasia se tele-tusi faʻamaumauga i totonu o se tulaga masani.

Antivirus faitau vave

O se faʻamaumauga e le gata o se filifiliga aoga mo le teuina tele o faila, ae o se auala lelei foi e nana ai le siama, ma avea ai o mea e le mafai ona vaaia i nisi antivirus. O le mea e lelei ai, o lenei archiver o loʻo i ai galuega o le siakiina o siama, e ui lava i luma atu o oe e tatau ona faia se laʻititi faʻatulagaina e faʻailoa ai le ala i le antivirus faʻapipiʻi i lau komepiuta. I se faʻaopopoga, e mafai ona siakiina le faʻamaumauga e faʻaaoga ai le VirusTotal web service.

Fausia SFX archives

SFX archive o se faʻamaumauga e mafai ona faʻapipiʻiina e aunoa ma ni ausilali polokalame. O sea mea faʻapipiʻi o le a aoga tele i mataupu pe afai e te le o mautinoa pe o le tagata o le ae tuʻuina atu i ai le faʻamaumauga o iai se polokalame mo le tatalaina.

Sala lelei

O le numera o tulaga i lenei archiver e matua maofa. Ua mafai ona faʻatulaga toetoe o mea uma, mai le Ofisa e tuʻufaʻatasia ma le tuʻufaʻatasia ma le faʻagaioiga o faiga.

Le aoga

  • Le i ai o le gagana Rusia;
  • Faʻatau tufatufaina;
  • Multifunctional;
  • Tele faʻatulagaga;
  • Puipuiga e faasaga i siama ma tagata ese.

Le atoatoa

  • Le mafai ona fausia RAR archives.

I le faʻamasinoina e ala i le faʻatinoina, o le polokalame e mautinoa lava e le maualalo i ona itu ma e toetoe lava o le tauva sili o 7-ZIP ma WinRAR. Ae peitai, o le polokalama e le lauiloa. Masalo ona o le le mafai ona faia faʻamaumauga i se tasi o ata sili ona lauiloa, ae masalo o le mafuaʻaga o se isi mea. Ma o le a sou manatu, ona o lea le polokalama e le lauiloa tele i lio lapopoa?

Sii maia le IZArc mo fua

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai se aloaʻia aloaia

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (1 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Zipeg Manava 7-sipi O le Zipgenius

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
IZArc o se saʻolotoga fua mai le au lauiloa lauiloa WinRAR ma 7-ZIP, e le maualalo ifo ia i latou i tauvaga.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (1 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Faʻavaomalo mo Windows
Atiaʻe: Ivan Zahariev
Tau: leai se totogi
Tele: 16 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 4.3

Pin
Send
Share
Send