Faʻafefea ona mumuina ata vitio i tisiketi

Pin
Send
Share
Send


Afai e te manaʻomia e puʻeina vitio mai se komipiuta i se disc, ona e faʻatino lelei ai lenei faiga, e tatau ona e faʻapipiʻi polokalama faʻapitoa i lau komepiuta. O lenei o le a tatou vaʻai totoʻa i le faʻagaioiga o le puʻeina o se ata tifaga i luga o se mea puʻeina faʻaogaina faʻaaogaina DVDStyler.

DVDStyler o se faʻapitoa polokalama faʻamoemoe e fausia ma pueina se DVD ata. O lenei oloa ua faʻaogaina i mea talafeagai uma meafaigaluega e ono manaʻomia i le taimi o le DVD faʻagasologa gaioiga. Ae o le mea e sili atu lona manaia - e tufatufaina leai se totogi.

Sii mai le DVDStyler

Faʻafefea ona mimiti se ata tifaga i le tisiki?

Ae e te lei amataina, e tatau ona e faʻaeteete le i ai o le tiʻetiʻe mo le puʻeina o se ata tifaga. I lea tulaga, e mafai ona e faʻaogaina le DVD-R (leai-dubbing) poʻo le DVD-RW (dubbing).

1. Faatu le polokalame ile komepiuta, faʻaofi le disk ile totonu o le taavale ma amata le DVDStyler.

2. I le amataga muamua, o le a fesiligia oe e faia se fou poloketi, lea o le ae manaʻomia e ulufale atu i le igoa o le mea puʻeata puʻe ma filifili le tele DVD. Afai e te le mautinoa e uiga i le vaega o totoe, tuu le mea na fautuaina mai i tulaga le lelei.

3. Ina ua mavae lena, o le polokalama amata loa ona fausia se disk, lea e te manaʻomia ai le filifilia o le mea talafeagai templates, faʻapea foi ma faʻamaoti ai se ulutala.

4. O le talosaga faamalama lava ia o le a faʻaalia i luga o le laupepa, lea e mafai ai ona e faʻatonutonuina le lisi DVD i nisi auiliiliga, faʻapea foi ma le alu saʻo i le galuega ma le tifaga.

Ina ia faʻaopopoina se ata tifaga i le faʻamalama, lea e mulimuli ane faʻamaumau i le taʻavale, e mafai ona na ona toso i totonu o le polokalame faʻamalama pe kiliki le faʻamau i le vaega pito i luga "Faʻaopopo faila". O le mea lea, faʻaopopo le manaʻomia numera o faila faila.

5. Ina ua le talafeagai faila vitio o lo o faaopoopo ma faaalia i le manao manao, e mafai ona teisi fetuunai le disc lisi. Alu i le muamua ata, kiliki i le igoa o le tifaga, e mafai ona suia le igoa, lanu, fon, lona tele, ma isi.

6. Afai e te alu i le faʻaseʻe lona lua, o loʻo faʻaalia ai le maimoa o vaega, e mafai ona suia la latou faʻasologa, ma faʻapea, pe a manaʻomia, aveese le faʻaopopoga o isi faʻamalama.

7. Tatala le tab ile itu tauagavale o le faamalama Pulu. Lenei e mafai ona configigure auiliili le igoa ma foliga o faamau faaalia i le disc lisi. Faʻamau fou ua faʻaaogaina e le tosoina i le fale faigaluega. Ina ia toese mai se mana le talafeagai, taumatau kiliki i luga ma filifili Tapē.

8. Afai ua e maeʻa ma le ata o lau DVD-ROM, e mafai ona e alu saʻo i le susunuina gaioiga lava ia. Ina ia faia lea mea, kiliki i le ki i le pito i luga tauagavale o le polokalama Faila ma alu i le DVD susunu.

9. I se faamalama fou, ia mautinoa ua e siaki "Mu", ma lalo ifo o le filifilia filifilia ma se DVD-ROM ua filifilia (pe a fai e tele). Ina ia amata le faʻagasologa, kiliki "Amata".

O le faʻagaioiga o le susunuina o le DVD-ROM o le a amata, le umi o lea faʻalagolago i luga o le puʻeina saosaoa, faapea foi ma le mulimuli mulimuli o le DVD-tifaga. O le taimi lava e maeʻa le mu, o le polokalama o le a logoina oe i le manuia faʻamaeʻaina o le faʻagasologa, o lona uiga e mai lena taimi i luga, o le puʻeina puʻeina mafai ona faʻaaogaina e taʻalo uma i luga o se komepiuta ma luga o le DVD player.

Fausia se DVD o se mea manaia ma fatufatu gaioiga. Faʻaogaina DVDStyler, e le gata e mafai ona faʻamauina ni vitio i se taʻavale, ae fatufatu faʻamaumauga DVD atoa.

Pin
Send
Share
Send