Faʻafefea 'aveʻese le login ma se le tumau le faʻamasinoga i le Windows 7

Pin
Send
Share
Send


O le Windows 7 OS o loʻo iai se numera tele o galuega eseese e le iloa e tagata masani. O nei avanoa o loʻo faʻatinoina e faʻataunuʻuina soʻo se galuega. O se galuega tauave lena o se faʻagaoioiga login i lalo o se le tumau le faʻamatalaga. E aoga pe a iai se manaʻoga mo se vaitaimi e tuʻuina atu lau PC i se tagata e mafai ona faia gaioiga e faʻaleagaina ai le komipiuta. Suiga na faia pe a faʻagaioia se teugatupe le tumau e le sefe.

Tapē le login ma se le tumau پروفائل

Tele taimi, tagata faʻaaogaina o loʻo feagai ma le galuega pe a manaʻomia e faʻamuta le le tumau le faʻamatalaga, ma ia aua le faʻatagaina. Lenei e mafua mai i le mea moni e faapea ona o ituaiga uma o feteenaiga tulaga i le tulaga o le tulaga, pepese, sese PC faagaoioiga, ma i le tele o mataupu, o le le tumau le talaaga o foliga mai e faʻaola otometi i taimi uma e amata ai. Faʻatinoina o se download ma se le tumau le faʻamatalaga, e leai se auala e faʻatino ai gaioiga masani ma galuega, ma le tele o tagata e le mafai ona tape vave, talu ai le amataina e aunoa ma a latou gaioiga (otometi).

Tatou agai i luma e faasaʻoina lenei tulaga. Afai e te ki luga le PC i le itu taumatau pito i lalo o le mata aliali mai "Ua e alu i totonu ma se le tumau le talaaga", o lona uiga o gaioiga uma, atoa luga o lenei komepiuta, e le mafai ona sefe. Tuusaunoaga o suiga ogaoga o le a faia i le OS (o le a latou faʻasaoina). O lona uiga, e mafai ona e suia faʻamaumauga ile lesitala i lalo ole le tumau le faʻamatalaga. Ae ina ia mafai ona foia ni faʻafitauli eseese, oe manaʻomia se faʻavae autu.

Amata le faiga i le pule aia tatau ma mulimuli i laʻasaga nei:

Lesona: Faʻafefea ona maua aia tatau tau pulega i le Windows 7

  1. Alu i le tuatusi lea:

    C: Tagata faaaoga Igoa ole igoa o le faʻafitauli

    I lenei faʻataʻitaʻiga, o le igoa o le faafitauli Drake talaaga, i lau mataupu atonu e ese.

  2. Kopi le faamatalaga mai lenei lisi i le pule faʻatonu faila. A faʻapea e tele naua faila i lenei faila e mafai ona kopiina mo se taimi umi lava, e mafai ona e suia le igoa o le faila.
  3. Oe tatau ona tatala le faʻamaumauga faʻamaumauga. Fetaomi faatasi ki "Manumalo + R" ma tusifaʻamaoni.
  4. I le faʻasolosolo lesitala faʻatonutonu, vaʻai i:

    HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE Microsoft Windows NT CurrentVersion ProfileList

  5. Aveʻesea se subkey na faʻaiʻu i le .bak, ma toe amata le faiga.

Ina ua maeʻa uma laasaga sa faʻamatalaina i luga, alu i lalo o le "fofo" faʻamatalaga. O le faafitauli o le a faaleleia. O le Windows 7 faʻagaioia faiga o le a otometi lava ona fausia se faʻatonu fou ina ia mafai ai ona teu tagata faʻaaoga faʻamatalaga, lea e mafai ai ona e ulufale i totonu o le manaʻomia uma faʻamatalaga sa uma na kopiina muamua.

Pin
Send
Share
Send