Pixelformer 0.9.6.3

Pin
Send
Share
Send

O le au atiaʻe faʻailogaina Pixelformer faʻatino a latou oloa e fai ma polokalama mo le fatuina o tagavai ma faʻailoga i le pixel graphic format. O le aoga e le faʻatagaina oe e faia ni galuega faigata, ae mo faigofie ata i le sitaili o pixel art, o mea fau fale ua lava lea. Sei o tatou vaʻai totoʻa i le polokalama.

Poloketi fausiaina

E pei ona faia i le tele o faʻatonutonu ata, i Pixelformer o se poloketi na faia e tusa ai ma tapenaina muamua tapoleni templates ma le tomai e faʻataʻitaʻia nisi o tapulaa. Muamua, e tatau ona e filifilia le ata faʻatusa, ona sosoo ai lea ma le lanu lanu ma isi filifiliga.

Galue vaega

E ala i le masani, o le tapoleni e manino, ae e mafai ona e faʻaogaina le faʻatumu e sui ai le talaaga. Faʻatonutonu ma mea faigaluega o loʻo tulaga masani, pei lava o le tele o faʻatonu ata. E le mafai ona latou feminoiʻi solo i le faʻamalama; naʻo faʻaititia o loʻo avanoa.

Le pulega

I le itu tauagavale o le meafaigaluega meafaigaluega. E faia tele tulaga masani, naʻo le sili ona talafeagai mo le tusia o ata: eyedropper, penitala, pulumu, faʻaopopo tusitusiga, solo, faʻatumu, foliga faʻatulagaina ma se mea faʻataulaitu. O nisi taimi e le lava ni laina faigofie ma ni pupuni, ae o le laititi laititi lea.

I le itu taumatau o mea uma o loʻo totoe - o se paleti o lanu, laʻasaga o le a fesoasoani e faʻatautaia le galuega pe a fai e tele elemene. O loʻo i ai se ata o loʻo faʻaalia ai le ata atoa, lea e faigofie pe a fai o faʻamatalaga laiti o loʻo faʻatonutonuina i se maualuga maualuga ma e tatau ona e vaʻai i se ata atoa.

I le pito i luga o mea uma - faia o se galuega fou, o se uliuli, manino pe masani tuʻaiga, sefe, zooming ma lautele Pixelformer faʻatulaga. O ki vevela mo gaioiga uma o loʻo faʻaalia i tafatafa o lona igoa, e leai seisi faʻamalama e mafai ona teuteuina.

Lelei

  • E leai se totogi o le polokalama;
  • O loʻo i ai galuega uma;
  • E le utaina le polokalama ma e le avea tele se avanoa i luga o le hard drive.

Le atoatoa

  • Leai se gagana Rusia.

E tatau i le polokalama ona vaʻai i ai ma o le a mauaina tagata faaaoga ia e aoga. Na sao le au atiaʻe i faapea mai e talafeagai mo le faia pixelated aikona ma faʻailoga, ae le o sili atu. E faʻatapulaʻa ona agavaʻa e faʻaaogaina ai le Pixelformer mo le valiina o ata.

Sii maia le Pixelformer mo le leai

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.90 i fafo mai 5 (10 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Tux vali Ataata Pixel Art Polokalama Faʻamasinoga

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Pixelformer o se sili polokalame mo le faia o pixel ata. E le talafeagai tele mo ata vali, ma o tagata atiaʻe latou lava faʻatulaga o se polokalama mo le fausiaina o faʻailoga ma aikona.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.90 i fafo mai 5 (10 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Faʻatonutonu faatonu mo Windows
Atinaʻe: Qualibyte Software
Tau: leai se totogi
Tele: 1 MB
Language: Igilisi
Lomiga: 0.9.6.3

Pin
Send
Share
Send