Fausia crosswords luga o le initoneti

Pin
Send
Share
Send

Crosswords e mafai ona manaʻomia uma mo faiaoga, o ni faaopoopoga i le lesona mea, ma mo tagata masani e pasi le taimi pe faia se tasi se meaalofa i le tulaga o le faapitoa paso. O le mea e malie ai, o nei aso e mafai ona faia e faʻaoga i luga o le initaneti auaunaga i se taimi puʻupuʻu taimi.

Uiga o le fatuina o taiala luga ole laiga

Fausiaina o se ato i luga ole lugalaina crossword e le faigofie i taimi uma. E mafai ona faigofie ona fatuina le grid lava ia ma numera fesili ma le manaʻomia numera o mataʻitusi, ae i lenei tulaga o le a tatau ona e faia e le faia fesili tuʻusaʻo i se lolomiina pepa poʻo i le Upu. E i ai foi faʻaavanoaina auaunaga pe a mafai ona faia se paso atoa crossword, ae mo nisi e faʻaaogaina latou foliga mai e faigata.

Faiga 1: Biouroki

O se faigofie gofie tautua e faʻatupuina faʻasolosolo se paso seʻi faʻavae i luga o au upu ua e setiina i se faʻapitoa fanua. Ae paga lea, o fesili e le mafai ona lesitala i luga o lenei '' upega tafaʻilagi, o lea e tatau ona tusia eseese.

Alu i le Biouroki

Laasaga ma lea laasaga faatonuga e pei ona taua i lalo:

  1. I le ulutala "Falefaigaluega" filifili Fausia Crossword.
  2. I le fanua faʻapitoa, ulufale i ai upu-tali i fesili o le a lumanaʻi tuʻueseese e koma. E mafai ona leai se numera.
  3. Kiliki le ki Faia.
  4. Filifili le sili ona talafeagai filifiliga mo le faʻatulagaina o laina i le faʻataʻitaʻiga matataʻupu paso. Vaʻai filifiliga e tuʻuina atu e le polokalame i lalo ifo o le faʻasologa ulufale mo upu-tali.
  5. E mafai ona faʻasaoina lau mea e te fiafia iai o se laulau poʻo se ata i foliga PNG. I le tulaga muamua, soʻo se fetuunaiga e faʻatagaina. Ina ia mafai ona vaʻai i filifiliga mo se teuina, faʻasolo le isumu mouse i le sili vaʻaiga o le faʻatulagaga o sela.

A maeʻa ona siiina le koluse pu e mafai ona lolomiina ma / pe faʻapipiʻi i luga o se komupiuta mo faʻaaogaina i foliga faʻatekinolosi.

Metotia 2: Puzzlecup

O le faiga o le fatuina o se koluse pu e ala i lenei auaunaga e matua ese lava mai le metotia muamua, talu ai e te faʻatuina le laiga o laina oe lava, ae e te sau ai ma tali upu oe lava. O loʻo i ai le faletusi o 'upu e ofoina atu filifiliga talafeagai e faʻavae i luga o le numera o sela ma mataʻitusi i totonu, pe a fai o potu ua maeʻa faʻafesoʻotaʻi ma soʻo se upu / upu. Faʻaoga otometi filifiliga upu, o le a naʻo le mafai ona e faia se fausaga e le o se mea moni e talafeagai mo ou mafuaʻaga, o lea e sili atu le sau lava oe ma upu oe lava. O fesili ia i latou e mafai ona tusia i le faatonu.

Alu i le Puzzlecup

O le faʻatonuga e pei ona taua i lalo:

  1. Fausia le laina muamua ma le tali. Ina ia faia lenei mea, na ona kiliki i soʻo se sela e te manaʻo ai i luga o le laupepa ma le ki agavale taumatau ma toso seʻi vagana ua manaʻomia le numera o sela ua liu i fafo.
  2. A e tatalaina le vali ata, o le lanu e suia i le samasama. I le itu taumatau e mafai ona e filifilia se upu talafeagai mai le lolomifefiloi pe ulufale lau oe lava faʻaaogaina le laina i lalo "Lau afioga".
  3. Toe fai le laasaga 1 ma le 2 seia e maua le manaʻo satauro-puʻeata poloka polokalama.
  4. O lenei kiliki i se tasi o laina faʻauma. O se pusa e tatau ona aliali mai i le itu taumatau e ulufale ai i le fesili - "Faʻauiga". Fai atu se fesili mo laina taʻitasi.
  5. Sefe le koluse koluse. Leai se mea e te faʻaaoga ai le faʻamau Sefe le Koluse, talu ai o le a teuina i kuki, ma o le ulufale atu ia o le a faigata. E fautuaina e filifili "Lolomiina Lomiga" pe "Download mo le Upu".
  6. I le muamua tulaga, o le a lolomiina fou ata muamua tatalaina. E mafai ona lolomi tuusaʻo mai iina - taumatau kiliki i soo se mea, ma i le mataua i lalo menu filifili "Lolomi".

Metotia 3: Crosswordus

O se tautua galue lelei e mafai ai ona e faʻatupuina faʻataʻamilomilo. Lenei oe mafai ona maua faʻamatalaga auiliili mo le faʻaaogaina o le auaunaga tuusao i luga o le laupepa autu ma vaʻai le galuega a isi tagata.

Alu i le Crosswordus

Taiala mo le galulue ai ma lenei auaunaga:

  1. I le itulau autu, filifili Fausia Crossword.
  2. Faaopopo nisi upu. E mafai ona faia lenei mea i le faʻaaogaina o le itu taumatau ma tusia le auivi o le laina i totonu o sela tatou te manaʻo ai e tuu le upu. Ina ia tusia, oe manaʻomia e taofi le LMB ma taʻitaʻi mai sela.
  3. Ua maeʻa le taamilosaga o lea itu, e mafai ona e tusia se upu iina pe filifili ia mai le lolomifefiloi. Afai e te manaʻo e tusi se upu oe lava, na o le amata ona taina i luga ole keyboard.
  4. Toe fai laasaga 2 ma le 3 seʻia oʻo ina e mauaina le koluse kolisi e te manaʻo ai.
  5. Faʻamatala se fesili mo laina taʻitasi i le kiliki i luga. Vaʻai totoʻa ile itu taumatau o le mata - e tatau ona iai se tab "Fesili" i le pito i lalo. Kiliki i luga soʻo se soʻoga mau "Fesili fou".
  6. O le faʻamalama mo le faʻaopopoina o le fesili o le a tatalaina. Kiliki i luga Faaopopo Faamatalaga. Tusi ai.
  7. E mafai ona e filifilia le autu o le fesili ma le gagana na tusia ai i lalo. E le manaʻomia le mea lea, ae maise pe a fai o le a le faʻasoaina lau crossword paso i luga o le tautua.
  8. Fetaomi faamau Faaopopo.
  9. A uma ona faʻaopopo, e mafai ona e vaʻai i le fesili o loʻo faʻapipiʻi i le laina, pe a fai e te faʻalogo i le itu taumatau o le mata, vaega "Upu". E ui lava i luga o le itu galue oe lava le a le vaʻai lenei mataupu.
  10. A maeʻa, teu le paso o le koluse. Faaaoga le faamau Sefe i le pito i luga o le faatonu, ma - "Lolomi".
  11. Afai ua galo ia te oe le fai atu o se fesili i soʻo se laina, o le a matala se matala i se mea e mafai ona e lesitala ai.
  12. A tuʻuina atu i laina uma e i ai la latou fesili, o le faʻamalama e oso i luga o le mea e te manaʻomia ai le faia lolomi tulaga. E mafai ona e tuʻu ia i le faʻalavelave ma kiliki "Lolomi".
  13. A tatalaina se laupepa fou i le browser. E mafai ona e lolomi vave mai ai e ala i le kiliki i luga o se faʻapipiʻi faʻapitoa i le pito i luga o sao. Afai e leai se mea, ia kiliki-soʻo se mea i le pepa aloaia ma filifili "Lolomi ...".

Faitau foi:
Faʻafefea ona fai se kolosi siliva i Excel, PowerPoint, Word
Crossword paso

I luga o le Initaneti e tele tautua e faʻatagaina ai oe e faia se saʻo fua i luga ole lugalaina paso i luga ole laiga ma e leai se totogi e aunoa ma le lesitala. Naʻo sili ona lauiloa ma faʻamaonia o loʻo faʻaalia iinei.

Vaaia ata pe faʻafefea ona fatuina se paso koluse i le 30 sekone


Pin
Send
Share
Send