Faʻapefea ona tatala le gz format

Pin
Send
Share
Send


Ole GZ ituaiga e sili ona masani ona maua i faiga faʻatagaina laiseneina i lalo ole GNU / Linux. O lenei faʻatulagaga o le gzip aoga, o se faʻamaumauga o tusitusiga ua fausia i totonu o le Unix system. Peitai, faila ma lenei faʻaopopoga e mafai foi ona maua i luga o le Windows faʻafoe faiga, o lea o le mataupu o le tatalaina ma le faʻatautaia o faila GZ e matua talafeagai lelei.

Auala e tatala ai GZ faʻamaumauga

O le GZ faʻatulagaina e tutusa lelei lava ma sili atu tagata masani ZIP tagata faʻaaoga (o le muamua na o se faʻasaʻoloto mai le faʻasologa o le mea mulimuli), ma e tatau ona tuʻuina mai faʻamaumauga ia ituaiga faila. E aofia ai PeaZip, PicoZip, WinZip ma o le mea moni WinRAR ma 7-Zip.

Vaʻai foi: E leai se faʻatusatusaga o WinRAR archiver

Metotia 1: PeaZip

Malosiʻaga ma i le taimi lava e tasi lightweight archiver ma le tele o foliga ma lagolago ituaiga.

Sii mai le PeaZip

  1. Tatala le tusi talosaga ma faʻasolo atu aitema "Faila"-"Tatala faʻamaumauga".


    O se isi auala o le faʻaaoga o le itu menu, faʻamau "Tatala"-"Tatala faʻamaumauga".

  2. I le tatalaina "Suʻesuʻe" saili lau faila, faʻailoga ma kiliki "Tatala".
  3. A maeʻa se faiga puʻupuʻu e tatalaina ai (faʻatatau i le lapoʻa ma le tikeri o faʻamatalaga ua tuʻufaʻatasia i totonu o le faʻamaumauga), o le a tatalaina lau GZ i le faʻamalama autu autu.

    O le vaega atoa o faʻamaumauga e maua mai iinei: e mafai ona e aveese mai le faamatalaga, siaki le hash aofaʻi, faʻaopopo faila i ai, pe faʻaliliu le faʻamaumauga i se isi faʻasologa.

O lenei polokalame e tele mea aoga, e aofia ai ma le leai ose ma le i ai o se feaveaʻi faʻamatalaga (e le manaʻomia e faʻapipiʻi ai luga o se komepiuta). Peitaʻi, e i ai foʻi faʻaletonu, o le ki taua o loʻo iai le Cyrillic lagolago. O mea sese e mafai ona alofia pe a le oi ai ni tusi Rusia i le ala i le faʻamaumauga ma o le faila GZ lava ia e le aofia ai i latou i le igoa.

Metotia 2: PicoZip

A laiti ae talafeagai archiver ma se manaia manaia. E manaʻomia foʻi le vaega laʻititi o le hard disk space, ae o le numera o le lagolago format e laʻititi atu nai lo tauva.

Sii mai PicoZip

  1. Tatala le atolaau ma faʻaaoga le lisi "Faila" - "Tatala Faʻamaumauga".

    Oe mafai foi ona faʻaaoga le keyboard keyboard 'auala Ctrl + O poʻo se faʻamau ma se faila faila i luga ole toolbar pito i luga.
  2. Tatala faamalama "Suʻesuʻe" Faʻatagaina oe e maua ma tatala le manaʻomia faʻamaumauga i le GZ faʻatulagaina i totonu o le polokalama.
  3. O le a tatala le faʻamaumauga i PicoZip.

O faʻamanuiaga o lenei polokalame, e faʻapea foʻi ma le le atoatoa. O mea muamua e aofia ai ma le mafaia ona vaʻaia le faʻamaumauga o faʻamaumauga fua faatatau i le pito i lalo o le galuega faʻamalama.

Le afaina e mafai ona mafaufauina o se totogi totogi talosaga - o le tofotofoga vaega e aoga na o le 21 aso.

Metotia 3: WinZip

WinZip mai le Corel Corporation o se tasi o le masani ai polokalama archiver. Lagolago mo le GZ faʻatulagaina, o le mea lea, foliga foliga masani mo lenei talosaga.

Sii mai le WinZip

  1. Faaoso WinZip.
  2. E mafai ona e tatalaina le faila e te manaʻomia i le tele o auala. O le faigofie auala o le faʻaogaina o le faʻamau ma le faila faila i le pito i luga o le meafaigaluega.

    O le faʻavae-i faila faila matala matala, lea i totonu o le mataʻu i lalo menu i le taumatau pito i lalo, e tatau ona e filifili "O faʻamaumauga uma.".

    Ona e alu lea ile faila ma le faila e te manaʻomia i le GZ format ma tatala.

    O se isi auala e tatala ai le faʻamaumauga o se vaega autu o le tusi talosaga, o loʻo i le pito i luga tauagavale.

    Tatala ai, kiliki i luga ma le isumu, filifili "Tatala (mai ile PC / tautua ile ao)".

    O le a aveina oe i le faila pule, o gaioiga ia e faʻamatalaina i luga.
  3. O le faila o le a tatalaina. O le igoa o le faʻamaumauga o loʻo faʻaalia i le itu tauagavale lisi, i le ogatotonu o le galuega faʻamalama o loʻo i ai mea, ma vave gaioiga o loʻo i le itu taumatau.

E mautinoa lava, WinZip o le sili ona alualu i luma archiver i lagona uma, mai le faʻavaioiga i gafatia. Le faʻaonaponei o le polokalame, i le isi itu, o lona faʻaletonu foʻi - e tele naua gaioiga ma ua sili atu le mamafa o le faʻaaliga. Foi, o le maualuga tau, faapea foi ma faʻatapulaʻaina le aoga o le faʻataʻitaʻiga lomiga, e mafai ona fefe ai le toʻatele.

Metotia 4: 7-Zip

Le sili ona taʻutaʻua o le saʻolotoga polokalame mo faʻapipiʻi faila, ae o se tasi o sili ona le fiafia i tagata amata.

Sii maia le 7-Zip mo le leai

  1. Faʻamolemole e matau o le mea masani e le faia ai e le polokalame ni auala 'alo i luga o le laulau. E mafai ona e tatalaina mai Amata - palakalafa "Polokalama uma"faila "7-sipi".

    Pe saili le faʻagaioia i luga o le disk, o le nofoaga faʻaletonu oC: Polokalame faila 7-Zip 7zFM.exepeC: Polokalame faila (x86) 7-Zip 7zFM.exepe afai o loʻo e faʻaaogaina se 32-bit version o se polokalame ile 64-bit OS.
  2. O le faʻasologa o isi gaioiga e tutusa ma le galulue faʻatasi "Taiala" (talu ai o lenei 7-Zip GUI o se faila pule). Tatala "Komepiuta" (faalua kiliki ma le agavale tauagavale agavale i luga o se aitema).

    Ma o lea lava, alu i le disk lea e teu ai au faʻamaumauga i le GZ format.

    Ma faapena atu lava i luga o le faila ma le faila.
  3. O se faila e mafai ona tatalaina i le faaluaina kiliki i luga.
  4. Mai lea ua mafai ona faatino gaoioiga talafeagai - tuʻu mai mea o loʻo i totonu o le faila, faaopoopo i ai se mea fou ia te ia, siaki pe o ia ua faʻaleagaina, ma isi.

E ui lava i le faʻailoilo minimalistic ma foliga faigofie, 7-Zip o se tasi o sili ona malosi archivers. E pei o le tele o polokalama saoloto, e le faigofie tele, ae mafai ona e masani i le lavelave - aemaise lava talu ai o faʻamaumauga faʻatonutonuina komepiuta i lenei polokalama ua manatu o se tasi o sili sili ona lelei i le lalolagi.

Metotia 5: WinRAR

O le taʻutaʻua ma taʻutaʻua polokalama mo le galulue ma faʻamaumauga ua mafai foi ona tatala tusitusiga i le GZ foliga.

Sii mai le WinRAR

Vaʻai foi: Faʻaaogaina le WinRAR

  1. Tatala le polokalama ma alu i le lisi mea Faila-"Tatala faʻamaumauga".

    Pe faʻaaogaina o le keyboard auala 'alo Ctrl + O.
  2. Tatala Tagata suʻesuʻe.

    Faʻamolemole ia manatua e VINRAR manatua le vaega mulimuli mai na tatalaina ai le faʻamaumauga lea.
  3. Filifili i totonu "Suʻesuʻe" le faʻasino le mea e te GZ faila e te manaʻomia e tatala pepelo, ma kiliki le tali talafeagai.
  4. Ua uma - ua tatala le faʻamaumauga, ma ua mafai ona e faia soo se mea e te manaʻomia ai.
  5. O le lelei ma le le manuia o WinRAR mafai ona faʻamasinoina i luga o le faavae o lona lauiloa. E faigofie, tupu fua ma atamai. I se faʻaopopoga, e sili ona galue ma faʻamaumauga ua puipuia pe faʻapipiʻi. Tele tagata faaaoga na o le tauaso i mea le atoatoa i le tulaga o nisi taimi le saʻo le faia o faila poʻo tusi totogi.

I se aotelega, ia tatou tosina lou mafaufau i lenei mea moni - tautua i luga ole laiga mo le galulue ma faila faʻamaumauga o loʻo mamao ese mai le faigofie o eseese faʻapipiʻaina fofo. O le lelei o polokalame tutoʻatasi i luga ole 'upega tafaʻilagi filifiliga e manino pe a oʻo i faʻamaumauga o loʻo faʻamauina poʻo le faʻasaoina password. Lea la o le archiver tusi talosaga o le a aofia ai i le "gentleman's set" o polokalama mo le umi, ua faʻapipiʻiina i luga o se mama OS. O le mea e lelei ai, o le filifiliga e matua tamaoaiga tele - mai le lapoa WinRAR i le faigofie ae aoga PeaZip.

Pin
Send
Share
Send