Synfig potu 1.2.1

Pin
Send
Share
Send

I le lalolagi faaonapo nei, atonu e te manaʻomia se mea, ae le o le mea moni o le a saʻo mea faigaluega. Animation foafoaga ua aofia foi i lenei lisi, ma afai e te le iloa le mea meafaigaluega mafai lenei mea, ona e mafai ona matua mu tele. O se mea faigaluega e pei o le Synfig Studio, ma faatasi ai ma le fesoasoani a lenei polokalame e mafai ona e faia ni ata sili ona lelei.

Synfig Studio o se faiga mo le fausiaina 2D animation. I totonu, e mafai ona e tusia le auiliiliga oe lava mai le maofa, pe mafai ona e faia ni tapenaga-faʻataʻitaʻi ata toso. O le polokalama lava ia e faigata tele, ae aoga, o lona sili faʻaopopo.

Vaʻai foi: O le sili ona lelei polokalama mo le fatuina o faʻaaliga

O le faatonu. Ata tifaga.

O le faatonu e lua auala. I le muamua auala, e mafai ona e fatuina au oe lava foliga po o ata.

O le faatonu. Faiga animation

I lenei faiga, oe mafai fausiaina animations. O le pule faʻatonutonu e masani lelei - le faʻatulagaina o taimi faapitoa ile faʻavaʻa. Mo le fesuiaʻi i le va o auala, faʻaaoga le fesuiaʻiga i le foliga o se tamaloa i luga ole taimi.

Mea faigaluega

O lenei laupepa i ai ma mea talafeagai uma. Faafetai ia i latou, e mafai ona tusiina au foliga ma elemene. E faʻafaigaluegaina mea foʻi e ala i le lisi mea i le pito i luga.

Filifiliga vaega

O lenei faʻapitoa sa le i Anime Studio Pro, ma i le tasi itu, na faʻafaigofie le galuega ma ia, ae le i tuʻuina atu ai faʻailoga e maua iinei. Faʻafetai i lenei laupepa, e mafai ona e setiina tonu auga, igoa, faʻaletonu ma mea uma e faʻatatau i tapulaʻa o se faʻatusa poʻo se mea. I le masani ai, o lona foliga mai ma le seti o tapulaʻa foliga eseʻese ma mea elemene eseese.

Vaega fausia foafoaga

O le tautua foʻi lea e faʻaali faʻaopoopo isi faʻamatalaga ile faʻatautaia o polokalame. I luga o lea, e mafai ona faʻatulagaina le fausiaina o le vaega i lau auʻiliʻili, filifili pe o le a le o le a ma pe faʻapefea ona faʻaaoga.

Vaega vaega

O lenei laupepa o se tasi o ki, talu ai o luga o le mea lena e te filifili ai pe o le a lau vaega o le a foliga, pe o le a le mea o le a fai ma le mea e mafai ona faia i ai. O iinei e mafai ona fetuunai le pupuni, seti le gaioiga tapulaa (fesuiaiga, suiga, fua), i se tulaga lautele, fai se mea moni gaoioi mea mai se ata masani.

Malosiaga e galulue faʻatasi ma poloketi e tasi

Na o le fauina o se isi poloketi, ma e mafai ona faigofie ona fesuiai i le va oi latou, ma kopiina ai se mea mai le tasi poloketi i le isi.

Taimi o taimi

O le timeline sili ona lelei, aua faʻafetai i le uili isumu mafai ona e faʻateleina ma faʻaititia lona fua, ma faʻateleina ai le numera o laina e mafai ona e fatuina. O le itu pito i lalo o le leai o se auala e fausiaina ai mea mai soʻo se mea, e pei ona mafai i le peni, ina ia faia lenei mea, e tatau ona e faia le tele o togafiti.

Muai Vaʻaiga

Ae e te leʻi sefe, e mafai ona e vaʻai i le iʻuga, pei lava i le taimi o le fausiaina o le faʻafiafiaga. E mafai foʻi ona sui le lelei o le uluaʻi vaʻaiga, lea o le a fesoasoani pe a fatuina ni lapoʻa tetele.

Plugins

O loʻo i ai le agavaʻa e faʻaopoopo plugins mo lumanaʻi faʻaaogaina, e faʻafaigofieina galuega i nisi taimi. E lua faʻapipiʻi i le tulaga masani, ae e mafai ona e siiina ni mea fou ma faʻapipiʻi i latou.

Fiafia

Afai e te siakiina le pusa, o le ata o le a pa'ū, lea o le a fesoasoani e faʻavaveina le polokalame. Aemaise a mo i latou e vaivai masini komepiuta.

Faʻamatalaga atoa

Afai o loʻo e tusia nei ma se penitala poʻo se isi lava mea faigaluega, e mafai ona e taofia lea i le kilikiina o le mumu mumu luga o le ata tusi. O lenei e tatalaina avanoa i faʻamatalaga atoatoa o elemene taʻitasi.

Le aoga

  1. Tulaga eseese
  2. Vaega o faaliliuga i le Lusia
  3. Plugins
  4. Taoloto

Le atoatoa

  1. Faigata faigata ona faʻatautaia

Synfig Studio o se sili atu multifunctional animation meafaigaluega. E i ai mea uma e te manaʻomia e fausia maualuga-lelei animation, ma sili atu. Ioe, e fai lava sina faigata ona faʻatautaia, ae o polokalame uma e tuʻufaʻatasia le tele o galuega, se tasi auala pe o se isi, e manaʻomia le mastering. Synfig Studio o se mea lelei lelei fua meafaigaluega mo polofesa.

Sii maia le Synfig Studio mo le leai

Talia le faʻamatalaga lata mai mai le upega tafaʻilagi aloaʻia o le polokalame

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.25 i fafo mai 5 (4 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Polokalama Anime DP Meaola na faia Aptana potu faʻatino R-SALAMO

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Synfig Studio o se saʻolotoga polokalama mo le faʻatupuina o tulaga maualuga e lua-itulagi animation e galue faʻapitoa ma mea faʻataʻitaʻi ata mea.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.25 i fafo mai 5 (4 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: Synfig Studio Atinaʻe Vaega
Tau: leai se totogi
Tele: 89 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 1.2.1

Pin
Send
Share
Send