SMSS.EXE faʻagasologa

Pin
Send
Share
Send

I totonu o le tele o faʻagasologa e mafai e tagata faʻaaogaina ituaiga eseese o le Windows e faʻaaogaina faiga e mafai ona matauina i le "Task Manager", SMSS.EXE o loʻo auai pea. O le a tatou iloaina le mea e nafa ma ma iloa ai le taua o ana galuega.

Faamatalaga e uiga i le SMSS.EXE

E faaali le SMSS.EXE i totonu Galuega Pulemanaʻomia i lana afu "Faʻagasologa" kiliki le ki "Faʻaali faʻasologa o tagata uma e faʻaaogaina". O lenei tulaga e fesoʻotaʻi ma le mea moni o lenei elemene e le aofia i totonu o le kernel o le system, ae, e ui lava i lea, o lo o tamoʻe lava.

O lea, a uma ona e kiliki i luga o le ki luga, o le igoa o le a aliali mai i totonu o le lisi mea "SMSS.EXE". O nisi tagata faʻaoga e popole i le fesili: o se siama? Tatou fuafuaina pe o le a lenei faiga e fai ai ma pe o le a le saogalemu.

Galuega

E tatau ona faʻailoa i le taimi lava lena, o le moni SMSS.EXE faʻagaioiga e le gata e saogalemu atoa, ae a aunoa ma lea, e le mafai e le komipiuta ona galue. O lona igoa o se faʻapuʻupuʻu o le faʻaPeretania o le "Session Manager Subsystem Service", e mafai ona faʻaliliuina i le gagana Rusia o le "Session Management Subsystem". Ae o lenei vaega e masani ona taʻua faigofie - Pupuni Talosaga Pule.

E pei ona taʻua i luga, e le aofia ai le SMSS.EXE i totonu o le system, ae ui i lea, o se elemene taua mo lea mea. E amata galuega taua pei ole CSRSS.EXE ("Tagata faʻatonu / Server Faʻatinoina Faʻagaioiga") ma WINLOGON.EXE ("Polokalame ulufale") O lona uiga, e mafai ona tatou fai mai a amata le komepiuta, o le mea na o tatou suʻesuʻeina i lenei tusitusiga e amata se tasi o le muamua ma faʻamalosi isi taua elemene aunoa ma le mea e le faʻatautaia ai le faʻagaioiga.

Ina ua maeʻa lau galuega vave o le amata CSRSS ma WINLOGON Sauniga Pule e ui lava e aoga, e i se tulaga faʻaletonu. Afai e te tilotilo mai Galuega Pule, ona tatou vaʻaia ai lea o le faiga e faʻaitiitia ai ni nai punaoa. Peitai, afai e faʻamalosia e faʻamalosi, o le polokalama o le a tupu.

I le faʻaopopoga i le galuega autu na faamatalaina i luga, o le SMSS.EXE o loʻo nafa ma le faʻalauiloaina o le CHKDSK system disk disk utiliti, amataina o suiga siosiomaga, kopiina, feʻaveaʻi ma le soloia o faila, ma le lalagaina o le iloa DLLs, a aunoa ma lea e le mafai foi e le polokalama.

Nofoaga faila

Sei o tatou fuafuaina poʻo fea e iai le faila SMSS.EXE, e amataina ai le faiga ole igoa e tasi.

  1. Ina ia saili, tatala Galuega Pule ma e alu i le vaega "Faʻagasologa" i le faʻaali ala o gaioiga uma. Saili le igoa i le lisi "SMSS.EXE". Ina ia faia lenei faigofie sili atu e faia, e mafai ona e faʻatonu uma elemene i le faʻasologa o mata, lea e tatau ona e kiliki i le igoa o le fanua Igoa ole igoa. A maua le mea manaʻomia, taumatau kiliki (RMB) Kiliki "Tatala nofoaga e teu ai faila".
  2. Faatoagaina Tagata suʻesuʻe i le faila o lo o iai le faila. Mo le sailia o le tuatusi o lenei faʻatonu, naʻo le vaʻai ile tuatusi. O le ala i ai e pei ona taʻua i lalo:

    C: Windows System32

    E leai se faila moni o le SMSS.EXE e mafai ona teuina i seisi faila.

Leiloa

E pei ona matou faʻaalia, o le SMSS.EXE faʻasologa e leʻo se viral. Ae, i le taimi lava e tasi, malware e mafai foi ona nanaina pei o ia. I totonu o faʻailoga autu o le siama o mea nei:

  • O le faila nofoaga nofoaga tuatusi e ese mai mai le tatou faamatalaina i luga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se siama e mafai ona ufitia i se faila "Pupuni" pe i seisi itu.
  • Avanoa i Galuega Pule lua pe sili atu mea a le SMSS.EXE. Naʻo le tasi e mafai ona moni.
  • I totonu Galuega Pule i le kalafi "Tagata faʻaaogaina" o se tau e ese mai "Ofisa" pe "Faiga".
  • SMSS.EXE faʻaaogaina tele le tele o faʻamaumauga punaoa (fanua CPU ma le "Manatua" i totonu Galuega Pule).

O mea muamua e tolu o se faʻailoaina tuʻusaʻo e pepelo le SMSS.EXE. O le mea mulimuli o se faʻamaoniga tuʻusaʻo, talu ai o nisi taimi o se gaioiga e mafai ona faʻaaluina ai le tele o punaoa e le ona o le viral, ae ona o soʻo se mea leaga i le faiga.

O le a la le mea e fai pe a e maua se tasi pe sili atu o faʻailoga o i luga ole viral gaioiga?

  1. Muamua lava, vaʻai lau komipiuta ma se aneti-virus faʻaaogaina, mo se faʻataʻitaʻiga, Dr.Web CureIt. Lenei e le tatau ona avea ma masani antivirus lea o loʻo faʻapipiʻi i lau komepiuta, ona afai e te manatu o le faiga na osofaʻia faʻamaʻi, o lona uiga o le polokalama antivirus masani ua leva ona misia le leaga seti i le PC. E tatau foi ona maitauina e sili atu ona lelei le faia o le faʻamaoniga mai le isi masini pe mai i le bootable flash drive. Afai e maua se siama, mulimuli i fautuaga na tuuina mai e le polokalama.
  2. Afai e leʻi aoga le antivirus, ae e te vaʻai e le o iai le faila SMSS.EXE i le mea e tatau ai, ona i ai lea o se tulaga talafeagai ai le tapeina i le lima. Ina ia amata, maeʻa le faʻasologa Galuega Pule. Alu loa ma le "Suʻesuʻe" i le faʻatonu nofoaga o le mea, kiliki ai RMB ma filifili mai i le lisi Tapē. Afai o le faiga fesili mo le faʻamaoniga o le soloia i se faʻaopopo faʻatalanoaga pusa, e tatau ona faʻamaonia au gaioiga i le kilikiina o le faʻamau Ioe pe "Ua lelei".

    Lapataiga! I lenei auala, e aoga le tapeina o SMSS.EXE pe a na e te mautinoa o loʻo tu i se nofoaga sese. Afai o le faila o loʻo ile faila "System32", tusa lava pe iai isi faʻailoga masalosalo, e matua faʻasaina lava ona aveese faʻateʻa, aua o lenei mea e mafai ona mafua ai le toe faʻaleleia o le pupuni.

O lea, ua matou mauaina o le SMSS.EXE o se taua taua gaioiga e nafa ma le amataina o le faʻagaioiga o le polokalama ma le tele o isi galuega. I le taimi lava e tasi, o nisi taimi e ono natia foi se siama faʻamataʻu i lalo o le faiga o se faila.

Pin
Send
Share
Send