Pupuni 10 ma mata uliuli

Pin
Send
Share
Send

O isi taimi e tupu lena mea o le faʻaiuga o le manuia le faʻapipiʻiina o le Windows 10 OS poʻo lona faʻafouga, pe a uma le toe faia, nai lo le faiga o loʻo galue lelei, o le tagata o loʻo vaʻaia le laupepa uliuli i ona luma. O se tulaga le lelei lea e manaʻomia ai nisi gaioiga.

O mafuaaga o le uliuli lau ma metotia mo le aveeseina i latou

Sei o tatou taumafai e iloa le mafuaaga e aliali mai ai le lanu uliuli, faʻapea foi ma le auala e faʻasaʻo ai lenei faʻafitauli.

O lenei faʻafitauli e faigata ona faʻailoaina ma e naʻo le tagata e manaʻomia ona taumafai i auala eseese e faʻasaʻo ia tasi.

Metotia 1: Faʻatali

Tusa lava poʻo le a le malie e foliga ai, o se tulaga masani masani pe a tupu se pupuni uliuli pe a uma ona faʻaleleia ni faʻafouga ma toe lalaga se komepiuta a le tagata lava ia. A o leʻi tapunia le PC sa i ai se feʻau o se faʻafouina o loʻo faʻapipiʻiina, ma i le maeʻa ai o le toe faʻaleleia o le faʻamalama uliuli ma se faʻatautala poʻo le faʻataʻamilomilo faʻataʻamilomilo, e tatau ona e faʻatali (e le sili atu ma le 30 minute) seʻia faʻafouina le polokalama. Afai o lenei vaitaimi ua leai se mea e suia - faʻaaoga isi fofo i le faʻafitauli.

Metotia 2: Mataitu Mataitu

Afai e leai se mea o faʻaalia i luga ole laupepa, e aoga la le siakiina ole aoga. A mafai, faʻafesoʻotaʻi le mataitu i se isi masini ma vaai pe o faʻaalia se mea. I le taimi lava e tasi, o le isi mataʻitu poʻo le TV e fesoʻotaʻi i le PC atonu o se faʻafitauli. I lenei tulaga, e mafai ona tuʻuina atu le faʻaaliga vitio i le masini lona lua, faʻapitoa, e leai se mea o le ai ai i luga ole mataitu autu.

Metotia 3: Siaki le polokalame mo siama

O polokalame leaga e faʻapea foi o se mafuaʻaga masani tele o le faʻaalia o le mata uliuli i le Windows 10, o le mea lea o se isi tali talafeagai i le faʻafitauli o le siakiina lea o le system mo viruses. O lenei mea e mafai ona faia pe o le faʻaaogaina o ola-tisiki (mo se faʻataʻitaʻiga, mai Dr.Web, e mafai ona laʻuina mai i la latou '' upega tafaʻilagi aloaia), pe i se auala saogalemu e faʻaaoga ai feʻaveaʻiga masani masani (AdwCleaner, Dr.Web CureIt).

Vaʻai foʻi e: Vaʻai le polokalame mo siama

O le a le saogalemu auala ma pe faʻapefea ona ulufale i ai e mafai ona maua i le lomia faasalalau i lalo.

Faitau atili: Saʻo le Puipuiga ile Windows 10

O siama e mafai ona faʻaleagaina taua faila faila ma o le aveeseina o malware e le lava. I lea tulaga, e te manaʻo e toe faʻatulaga le system pe toe faʻataʻitaʻia i le laupepa fou le tumau.

Metotia 4: toe tuʻuina avetaʻavale

O se tulaga taatele mafuaaga o le faʻaletonu, lea e faʻaalia ai o ia lava i foliga o se uliuli mata, o le le lelei i le ata faʻapitoa avetaavale. O le mea moni, naʻo le vaʻavaʻai i luga o le monitor e le mafai ona e fai mai o le mafuaʻaga tonu o le mea lea, ae afai o metotia uma na faʻamatala muamua atu e leʻi fesoasoani e foia le faʻafitauli, ona mafai lea ona e taumafai e toe tuʻu i totonu le laupepa puʻe ata. O lenei galuega mo se tagata e leʻi faʻaaogaina e fai si faigata, talu ai o le auala e sili ona faigofie e faia ai lea mea o le alu lea i se auala saogalemu, lea e tape i le le faʻaaogaina i le Windows 10, e aunoa ma se ata faʻataʻitaʻi i luma o ou mata. I se isi faaupuga, o mea uma lava e tatau ona faia tauaso. O le filifiliga sili ona lelei mo ia galuega e pei ona taua i lalo.

  1. Liliu le PC.
  2. Faatali mo sina taimi (manaʻomia e faʻatu ai faiga).
  3. Afai e setiina se upu faataga, faʻaavanoa mata o loʻo manaʻomia.
  4. Faatali mo se isi taimi.
  5. Fetaomi le ki tuufaatasi Manumalo + X.
  6. Fetaomi faamau Luga au 8saefa ile laina ona sosoo ai lea "Ulufale". O lea ituaiga gaioiga e faʻalauiloa Poloaiga laina.
  7. Ulufale le faatonugabcdedit / seti {default} safeboot fesootaigama ki "Ulufale".
  8. A uma lena e tatau foi ona vilitapuni / rma kiliki foi "Ulufale".
  9. Faatali seʻia e ilia lau PC ma amata faitau ile 15. Ina ua mavae lenei taimi, fetaomi "Ulufale".

O se taunuuga, Windows 10 o le a amata i le saogalemu auala. Le isi, e mafai ona e alu e aveese avetaavale. Faʻafefea ona fai o le mea saʻo e mafai ona maua i le lolomiga i le fesoʻotaʻiga i lalo.

Faitau atili: Aveese avetaavale pepa vitio

Metotia 5: Toe faʻafoi le tino

Afai e leai se tasi o metotia i luga na fesoasoani e aveese le faʻafitauli, na o le pau lava le auala e alu ai i fafo, o le toe faaseʻese atu le faiga mai le faaleoleo agai atu i le sa faʻatulagaina galuega, i le mea e leʻi tupu mai ai se uliuli mata. E tele faʻamatalaga e uiga i faʻafitauli e mafai ona maua i le tusitusiga i luga o la matou 'upega tafaʻilagi.

Faitau sili: Pupuni 10 Polokalama faaleoleo

O mafuaʻaga mo le faʻaalia o se laupepa uliuli e matua ese lava, o lea e faigata i nisi taimi ona faʻatuina se mea patino. Peitaʻi e ui i le mafuaʻaga o le leaga o gaioiga, i le tele lava o tulaga, o le faʻafitauli e mafai ona foia i auala o loʻo i luga.

Pin
Send
Share
Send