Upega Tafaʻilagi Zapper 9.2.0

Pin
Send
Share
Send

Ua tumu le Initaneti i mea taufaasese, o le saua ma mea mataga. O le puipuia o tamaiti mai lea e faigata tele, talu ai o lenei ituaiga o anotusi e mafai ona tautevateva tupu faafuasei. Ae faʻaaogaina polokalama faʻapitoa, o le ono mafai ona oʻo i nofoaga le manaʻomia ua faʻaititia. O Upega Tafaʻilagi Zapper o se tasi lea polokalama e faʻatagaina ai oe e poloka ia punaoa.

Faʻatulaga a e leʻi mua le folasaga muamua

A maeʻa le faʻapipiʻi, ua faʻaalia se faʻamalama i luga o le komupiuta e mafai ona e faʻatonutonuina ai vaega autu o le polokalame, filifili le poloka metotia, nana pe poloka browser, faʻailoa le mea e teu ai le laupepa ma nofoaga ma le faʻatulagaina o le polokalame e faʻaalia i luga o le taskbar.

Afai e te le o mautinoa i soʻo se mea e faʻatulaga, ia naʻo le tape ma toe foi atu i ai e ala i se laupepa i le polokalama lava ia pe ae maua e tatau ai.

Lisi lisi o Upega Tafaʻilagi Zapper

O le faʻamalama lea e faʻaalia a o galue malosi le polokalama. E mafai ona lilo i le faʻatulagaina pe na o le faʻaitiʻitia i le faʻamasinoga. O loʻo iai le au pulega: faʻatulaga, alu i nofoaga sefe, amata ma taofi le polokaina, filifili le faʻagaioioiga faʻagaioiga.

Vaʻai ma faʻaleleia lisi o tulaga

O tuatusi uma o nofoaga lelei ma leaga o loʻo i le tasi faamalama ma faʻavasega i vāega. Tuʻu se togi i luma o se mea taua, o le ae tatalaina le tele o filifiliga mo le suia o tuatusi ma le 'aveʻese mai le lisi. Afai o le polokalama poloka mea e le o manaʻomia, ona mafai lea ona suia e ala i le faʻaopopoina o le faʻamatalaga i tulaga tuusaunoa. E mafai ona faʻatapulaʻaina le avanoa e le gata i nisi 'upega tafaʻilagi, ae faapea foi i tuatusi ma vaega o igoa.

Faasaoina poloka nofoaga

A paʻu nisi punaoa i lalo o le loka, ona otometi lea resitalaina ma teuina i le polokalama. O lenei faʻamalama e aofia ai le lisi atoa o itulau itulau ma talosaga i le faʻatapulaʻaina avanoa ma le taimi na faia ai se taumafaiga e oʻo atu i ai.

E mafai ona faʻaleleia le lisi poʻo le kilia pe a manaʻomia. Ae paga lea, e le faʻasaoina i se isi faila faila, o le a mafai ona avanoa tusa lava pe a soli 'upega tafaʻilagi mai le polokalame - e sili atu ona talafeagai mo le sailia, talu ai e le mafai ona e tuʻuina i luga o le Upega Tafaʻilagi i luga o le Upega Tafaʻilagi Zapper ma soʻo se tasi e tatalaina, e mafai ona ia teuteuina mea uma. tatau ona.

Lelei

  • Fetuutuunai faʻatulagaina o le polokalama ma polokaina punaoa;
  • Avanoa tapulaʻa i nisi ituʻaiga avanoa.

Le atoatoa

  • E tufatufaina le polokalame mo se pili;
  • E leai se gagana Rusia;
  • E leai se auala faʻatapulaʻaina le puleaina o le polokalame lava ia;
  • O le pasiaina o le loka e matua faigofie lava.

O faʻaiuga na fefiloi: i le tasi itu, O le Upega Tafaʻilagi Zapper e faʻatinoina uma ana galuega fai, ma i le isi itu, e leai se faʻamatalaga i luga o ai, ma soʻo se tasi e mafai ona suia le tulaga pei ona ia manaʻo ai. I soʻo se mea e tupu, o loʻo avanoa le faʻataʻitaʻiga o aso e 30-aso o le polokalame, o le mea lea matou te le fautuaina ai le vave faʻatau se laisene.

Sii maia Tofotofoga Uepesite Zapper

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 3.50 i fafo mai 5 (2 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

CoffeeCup Tali Nofoaga Tufuga Tamaititi pulea Polokalame mo poloka nofoaga Fofo: Faʻafesoʻotaʻi i iTunes e faʻaaoga faʻailo push

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
O le Upega Tafaʻilagi Zapper ua mamanuina e poloka ai punaoa e le manaʻomia. O se aoga aoga tele mo i latou e le o manaʻo ia latou fanau e tautevateva i mea leaga, feoaʻi solo i luga o le Initaneti.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 3.50 i fafo mai 5 (2 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: Leithauser Research
Tau: $ 25
Tele: 1 MB
Language: Igilisi
Lomiga: 9.2.0

Pin
Send
Share
Send