BatteryInfoView 1.23

Pin
Send
Share
Send

E vaiti lava polokalame faʻataʻatitia, o lona aoga e matua gata lava, ae i le taimi lava e tasi e lava mo le faʻaaogaina atoatoa. O le BatteryInfoView o se tasi faapena. O lona igoa e tautala mo ia lava - ua fuafuaina le polokalame e faʻaalia uma faʻamatalaga e uiga i le maʻa o le masini. Sei o tatou vaai totoʻa i ai.

Gagana faʻa Samoa

A o le i faʻapipiʻi le polokalama, faʻamolemole ia manatua o loʻo lagolagoina le tele o gagana, peitaʻi, e le mafai ona filifilia i totonu o le lisi, talu ai ua laʻuina ese mai. I luga o le itulau download, e tatau ona e filifilia le gagana talafeagai, download i lalo ma tuʻu le faila i le aʻa faila o BatteryInfoView. Faʻafetai i lea vaega, e mafai e le au faʻaoga ona latou faʻaliliu pe sui mea faʻaliliu e ala i le teuteuina ole faila. A maeʻa ona amata, o elemene uma o le a faʻaalia i totonu o le gagana na faapipiiina, o lona uiga o le Igilisi.

Maʻi Faʻamatalaga

O le faʻamalama autu o loʻo aofia ai faʻamatalaga eseese e uiga i le pamu pipi. E tele laina, e amata mai le gaosi oloa, ma faʻaiʻu i le vailaʻau. E mafai ona e kiliki i luga o aitema taʻitasi ma suesue le uiga i sili auiliiliga.

I le lisi "Vaʻai" ua fesuiaʻi i le va o mea e mafai ona maua, e mafai ona faia le faʻapitoa ia foliga mai o laina ma fesili. O lenei faʻamalama e faʻapipiʻi foʻi se HTML lipoti o mea filifilia poʻo aitema uma. O ki vevela o loʻo faʻaalia i le itu taumatau, e vave ona vave puleaina ai le polokalame.

Mea na tutupu

O le BatteryInfoView faʻamaumauga tulaga faʻapitoa mea na tutupu. Latou i totonu o se vavaeʻese faʻamalama ma mafai ona faʻamau uma e le timer ma nisi o mea patino e tutupu. O faʻamatalaga uma e vaevaeina i pou ma faʻaalia i taimi e tasi, e matua talafeagai mo le vaʻaia o suiga i mataupu taʻitasi.

E mafai e le tagata faʻaoga ona faʻatonutonu mea na puʻeina ai le faʻamalama "Avanoa Maualuga". E i ai aitema ma otometi faʻafouga tulaga, o le timer mo le faʻaopoopoina mea tutupu i le ogalaau, ma faʻaopopo tapulaʻa. Afai o le a filifilia mea tutupu, o le polokalame o le a faia se tusitusiga talafeagai i le ogalaau.

O le faʻalua-kiliki i luga o se tusi faʻamaumau ulufale, e maua e le tagata puʻupuʻu faʻamatalaga e uiga i lenei maʻa. O loʻo faʻaalia foʻi i pou, peitaʻi e sili atu ona faigofie le vaʻai i ni laina faʻapitoa.

Faasaoina O mea filifilia

Afai e te manaʻo e sefe le faʻamatalaga e uiga i le maʻa, ona mafai lea ona e faʻaogaina se tasi o le polokalame e aoga. Ina ia faia lea mea, na ona e filifilia ni mea poʻo aitema uma o le a sefe, ma kiliki i le ki talafeagai. Tumau e faʻaigoa le faila ma filifili lona tulaga.

O faʻamaumauga e teuina i le TXT format ma e avanoa mo le maimoaina i soo se taimi. O faʻamatalaga uma e faʻavasegaina i vaega ma faʻaalia ia lava faʻamatalaga na mafai ona vaʻaia ile polokalame. Lenei e mafai ona aoga mo faʻatusatusaina tele maa poʻo taimi umi teuina o faʻamatalaga e uiga i se tasi o latou.

Lelei

  • O le polokalama e tufa atoa lelei;
  • E i ai le gagana Lusia;
  • O faʻamatalaga o loʻo faʻamatalaina ai le tulaga o le maa;
  • O loʻo avanoa faʻasaoina fuainumera ile tusitusiga.

Le atoatoa

  • A suʻesuʻeina le BatteryInfoView, e leai ma ni mea sese na maua.

O lenei polokalama faʻatagaina oe e maua faʻavave maua faʻamatalaga e uiga i le tulaga o le faʻapipiʻi le paʻu, vaʻai le mea na tutupu log ma faʻasaoina faʻamaumauga. Na feagai lelei lava ma le galuega a ma faatino manino uma galuega.

Sii mai fua le BatteryInfoView

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Palemia95 Maa uila mhotspot Network feaveai mataitu

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
BatteryInfoView - o se vaʻaiga tapulaʻa polokalame mo le mauaina faʻamatalaga auiliili e uiga i le faʻapipiʻi paʻu. O le tagata e mafai ona mataituina suiga ma sefe faʻamaumauga tutoʻatasi.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinae: Nir Sofer
Tau: leai se totogi
Tele: 0.2 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 1.23

Pin
Send
Share
Send