Tamoʻe faʻamalama tamoe i totonu Windows 7

Pin
Send
Share
Send

Ina ia faʻaogaina le tele o faʻatonuga pe a galue i se komepiuta ma Windows e faʻagaioia polokalama, e le manaʻomia le faʻatino Poloaiga laina, ae lava lava le ulufale atu ole faʻaaliga i le faamalama Tamoe. A faʻapitoa, e mafai faʻaaogaina e tamoʻe talosaga ma faʻaaogaina masini. Seʻi o tatou vaʻai poʻo a ni auala e mafai ai ona e valaʻau lenei mea faigaluega i le Windows 7.

Vaʻai foʻi e: Faʻafefea ona faʻatagaina le "Command Prompt" i le Windows 7

Meafaigaluega Valaʻau Auala

E ui lava i foliga foliga faʻatapulaʻaina filifiliga mo le foia o le faʻafitauli i lenei mataupu, valaʻau moni le mea faigaluega Tamoe e le tele ni auala. O le a tatou mafaufau i latou taʻitasi auiliili.

Metotia 1: vevela ki

O le faigofie ma sili ona saoasaoa auala e vili ai se faʻamalama Tamoefaʻaaogaina o ki vevela.

  1. Vili faʻatasiga Manumalo + r. Afai e le iloa e se tasi le mea na i ai le faʻamau matou te manaʻomia Manumalo, ona tu lea i le itu tauagavale o le keyboard i le va o ki Ctrl ma le Alt. Le tele o taimi, e faʻaalia ai le logo a le Windows i foliga o faamalama, ae atonu e i ai le isi faʻatusa.
  2. Ina ua uma ona vili le faʻapipiʻi faʻapitoa, le faamalama Tamoe o le a faalauiloa ma sauni e ulufale i le poloaʻiga.

O lenei metotia lelei mo lona faigofie ma le saoasaoa. Ae e ui i lea, e le masani tagata uma e masani ona teu i mafaufau o tuʻuʻuga eseese o ki vevela. O le mea lea, mo i latou e faʻaaoga le seasea faʻagaioi "TamoeO lenei filifiliga e ono le talafeagai. I se faʻaopopoga, pe a fai o se mafuaʻaga o le explorer.exe gaioiga o loʻo gafa ma le faʻagaoioiga sa le masani ai pe faʻamutaina faʻamalosi. "Suʻesuʻe", ona oso le mea faigaluega tatou te manaʻomia ma le tuʻufaʻatasiga luga o le a le galulue i taimi uma.

Metotia 2: Task Manager

Tamoe mafai foi faʻamalosi ma Galuega Pule. O lenei metotia e lelei i e talafeagai tusa lava pe o le le manuia galuega "Suʻesuʻe".

  1. O le saoasaoa metotia e tamoe ai Galuega Pule a i le Windows 7 le numera Ctrl + Siitiaga + Esc. Naʻo lenei filifiliga e fetaui lelei i se tulaga o le faʻaletonu o le "Explorer". Afai o loʻo lelei mea uma i le built-in faila faʻatonutonu ma ua e masani i le faʻatinoga o gaioiga e le o faʻaaogaina ki vevela, ae faʻaaogaina nisi auala masani, ona i lenei tulaga, taumatau kiliki (RMBe Galuega ma filifili le filifiliga Tamoe Task Pule.
  2. Tusa lava poo fea le vaega e amata Galuega Pulekiliki i luga o le aitema Faila. Le isi, filifili se filifiliga "Luitau fou (Tamoʻe ...)".
  3. Tufugaaao Tamoe o le a tatalaina.

Lesona: Faʻafefea ona faʻagaioia Galuega Pule i faamalama 7

Metotia 3: Amata Meaʻai

Faamaasi Tamoe e mafaia e ala i le lisi meaai Amata.

  1. Kiliki le ki Amata ma filifili "Polokalama uma".
  2. Alu i le faila "Tulaga".
  3. I le lisi o tulaga masani talosaga, vaʻai Tamoe ma kiliki lenei mea.
  4. Ofisa o le aoga Tamoe o le a amata.

Metotia 4: Amata Meaʻai Saili Nofoaga

E mafai ona e valaʻau le faʻamatala auiliiliina e ala i le vaega suʻesuʻe i le lisi o mea Amata.

  1. Kiliki i luga Amata. I le vaega o sailiga, o loʻo tu i le pito i lalo o le poloka, ia e faʻaali le faamatalaga lea:

    Tamoe

    Iʻuga o le tuʻuina atu i le kulupu "Polokalame" kiliki le igoa Tamoe.

  2. Ua faʻaaogaina le meafaigaluega.

Metotia 5: Faʻaopopo se aitema i le Amata lisi

E pei o le toʻatele o outou manatua, i le Windows XP le faʻaolaina faailoga Tamoe na tu saʻo i luga o le lisi Amata. O le kiliki i luga ona o le faigofie ma le fiapoto o le sili ona lauiloa auala e faʻatautaia ai lenei aoga. Ae o le Windows 7, o lenei faʻamau, a le faʻamoemoe, e le o le masani ai nofoaga i le faʻaletonu. E leʻo iloa e tagata taʻitasi uma lava e mafai ona toe faʻafoi. I le faʻaalu sina taimi i le faʻagaioiga o lenei faʻamau, o le ae faia ai se tasi o saoasaoa ma sili ona faigofie auala mo le faʻalauiloaina o le meafaigaluega na suesueina i lenei tusitusiga.

  1. Kiliki i luga RMB e "Desktop". I le mataʻu i lalo lisi, filifili Faʻapitoa.
  2. I le pito i lalo tauagavale o le faamalama e matala, vaavaai mo le tusifaitau "Taskbar ma Amata Meaʻai. Kiliki i luga.

    E i ai foi se faigofie faigofie suiga auala. Kiliki RMB Amata. I le lisi, filifili Meatotino.

  3. Soʻo se tasi o nei filifiliga e lua e oʻo i le faʻagaioiga o le mea faigaluega. Tiute o meatotino. Alu ile vaega Amata Meaʻai ma kiliki "Faʻalelei ...".
  4. Ua faʻamalama le faʻamalama "Faatulagaina o le Amata lisi. I totonu o aitema na faʻaalia i lenei faʻamalama, saili mo Taumafai Poloaiga. Siaki le pusa i le itu tauagavale o lenei mea. Kiliki "Ua lelei".
  5. O lenei, ia faagasolo i le faalauiloaina o le manao aoga, kiliki le ki Amata. E pei ona e vaʻaia, e afua mai luga togafitiga i le lisi Amata aitema na aliali mai "Tamoe ...". Kiliki i luga.
  6. O le manaoga aoga o le a amata.

E tele filifiliga e faʻamauina ai se faʻamalama. Tamoe. O le faigofie ma vave o le auala e faia ai lenei mea o le faʻaaogaina o ki vevela. Ae i latou e le masani ai le faʻaaogaina o se metotia faʻapitoa e mafai ona faʻaaluina taimi taimi faʻaopopoina le faʻalauiloa tulaga o lenei meafaigaluega i le lisi Amata, lea e faʻafaigofie tele lona faʻagaioia. I le taimi lava e tasi, e i ai tulaga pe a suesueina aoga aoga e mafai na o faʻatinoina i le fesoasoani a e le o ni filifiliga masani, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaogaina Galuega Pule.

Pin
Send
Share
Send