VK kofe mo Android

Pin
Send
Share
Send


O le fesoʻotaʻiga lautele Vkontakte mo ni nai tausaga ua oʻo mai i se tulaga lauiloa i le CIS. E masani lava, toʻatele tagata faʻatau a le upega o fesoʻotaʻiga na aliali mai i lalo o nofoaga lauiloa. Pei o le masani ai, e le o tagata uma na i ai ua lava le faʻatinoina o le faʻaogaina aloaia - isi tali na aliaʻe. Faatasi ai ma i latou o VK Coffee, o se fesuiaiga o le aloaia Vkontakte kalani.

Faavae o lona malosi

VK Coffee o se mod o le tagata muamua Vkontakte kalani, o lea ua faʻaolaina uma foliga o le lomiga aloaia.

Suiga o le avatar ma tulaga, faʻaopopo ata i faʻaputuga, pou ma toe lafo i luga o le puipui ma o le mea moni fetusiaiga o loʻo avanoa pea.

Suia o le ID

Faatasi ai ma VK Coffee, e mafai ona suia le pepa faʻailoa - faʻataʻitaʻiga, faʻapipiʻi le Android, ae o le Windows PC.

O le faailoa Ipad, iPhone, Windows, Symbian, ma e oʻo lava i le sui faʻatau VK VK Kate Mobile e lagolagoina.

Aunoa ma se initaneti

Ia Aperila 2017, le pulega Vkontakte toe faʻafouina ana faiga faʻavae e uiga i le "le vaaia" auala, ma ua le toe i ai i le tagata aloaia. Na faʻaopopoina e le au atiaʻe VK Coffee le agavaʻa e tausisia ai le "le vaaia" le faʻaaogaina o se social network.

Oi na, ae i le mataupu lenei e iai tapulaʻa faʻatagaina e le API, o lea la le auala e le mafai ona taʻua o le atoa. Ae ui i lea, o tagata na faia le talosaga na maua ni tali manaia, ia i latou - auala "Leʻi faitauina" (i totonu o feʻau e te maua ai e leʻi faʻailogaina pei ona faitau) poʻo Natia Itu (E le o iloaina le tagata talanoa oe o lo oe tusia se savali).

Otometi Vaega

O mea mataina o le VK Coffee o le faʻaopopoga o le faʻaopopoina o tulaga ma mea e taʻua o Faifai malie i le taina.

Autostatus o se mau e faʻafouina le tulaga i uma tasi ma le afa minute (mo i latou na lagolagoina le faʻapupula, le vaitaimi o le 1 minute). Faifai malie i le taina leva sili atu ona manaia - faʻaalia soʻo se faʻailoga i le talanoaga filifilia "O le tagata talanoaina o lo o tusia ai ...". Fai mai le atiaʻe, e fuafua le galuega lea "ia faʻaita i au talanoaga".

Advanced Dialog Fuafuaga

E ofo atu e le VK Coffee se isi galuega e fesoʻotaʻi ma talanoaga. I totonu oi latou o le lata mai lauiloa AES-128 ki filifiliga filifiliga. O loʻo i ai foʻi le filifiliga e toe faʻafou ai le talanoaga e ala i le lulu o le atamai.

Fafo Puipuiga Avanoa

O le faʻataʻitaʻiga o le faʻaopoopoina o puipuiga o faʻamatalaga a le tagata na afaina ai foʻi le au faia o VK Coffee. I lomiga lata mai a le tusi apalai, se faʻaoga e poloka ai le apalai e le timer ua faaopoopo. E mafai ona e tatalaina pe faʻamau i se pine code poʻo se faʻailogaina tamatamaʻilima (Android 6.0 ma luga atu).

Matamata le vitio

E le pei o le ofisa aloaia, VK Kofe sili atu foliga e uiga i vitio.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o soʻotaga i YouTube vitio e mafai ona vave toe faʻauluina mai i talosaga talafeagai. E i ai foi le filifiliga e tatala le vitio i totonu o se fafo tagata taalo, ae le o le mea na fausia i totonu.

Musika e leai ni tapulaa

O le taimi nei o faiga faʻavae a Vkontakte e faʻatatau i musika ua mafua ai le tele o le le mautonu, peitaʻi o le tagata ofisa lautele o agafesootai mulimuli ane avea ma matua faʻaletonu i galuega. Na sau foʻi le sui o le VK Coffee i se laveaʻi e ala i le faʻaopopoina o le leiloa filifiliga i lana tusi talosaga.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le sapalaiina o soʻo se ala e maua ma le mafai ona filifili se nofoaga faʻasaoina.

I le leo leo lava ia, e mafai ona vaʻaia le bitrate ma le tele o se pese.

Manatua o ala poloka ua taofia e le puletaofia tumau pea le avanoa.

Lelei

  • Atoatoa i le Rusia;
  • Alualu i luma o foliga o le tagata aloaia;
  • Puipuiga o oe lava ia;
  • Maua atoatoa le musika.

Le atoatoa

  • O nisi galuega e avanoa mo foai.

VK Coffee e fetaui lelei lava ma le fuaitau "mea uma ma sili atu" - faʻaaoga e le au maua avanoa uma i filifiliga aloaʻia o le tusi talosaga, lea ua faʻaopoopoina le leiloa galuega.

Sii mai fua le VK Coffee

Sii mai ai le lomiga lata mai o le talosaga mai le tagata atiaʻe 'upega tafaʻilagi

Pin
Send
Share
Send