Faʻafefea ona e faʻalogologo i musika VKontakte

Pin
Send
Share
Send

E pei ona outou iloa, i le fesoʻotaʻiga lautele VKontakte, o le pulega faʻatagaina tagata faʻaaogaina le avanoa e faʻalogo tasi taimi download musika e ala i se tagata faʻapitoa i luga ole laiga. O se vaega lea o le gaioiga o le a tatou iloiloina auiliili i totonu o lenei tusitusiga.

Faʻalogo i pese vk

Vaʻai vave o le VK.com o loʻo i ai tulafono silisili ona faʻatapulaʻaina le faʻasoaina o soʻo se mea e le tusa ai ma le tulafono. O le mea lea, naʻo leo puʻeina sa faʻamau e aunoa ma le solia o le pule a le puletaofia e faʻalogologo i ai.

Tapulaʻa mafai faʻatatau i tagata faʻaaoga mai nisi o atunuʻu o le lalolagi, ma i itulau taʻitasi uma.

Ona o le mea moni o VC o loʻo faʻaauau pea ona atiaʻe ma faʻaleleia, o le numera o metotia, faʻapea ma lo latou faʻafaigofieina, ua matua faʻateleina lava. Ae e ui i lea, e le o metotia uma o le a talafeagai mo tagata uma.

Muamua atu, i nisi tusitusiga i luga o la matou 'upega tafaʻilagi, ua uma ona matou paʻi i le vaega "Musika" e uiga i ona vaega sili ona taua. E fautuaina oe ia faʻamasani oe i le mea fautuaina.

Faitau foi:
Faʻafefea ona download le VK musika
Faʻafefea ona e puʻeina VK lipine puʻeina

Metotia 1: Faʻalogo musika i le faʻamatalaga atoa o le upega tafailagi

I le taimi nei, o le sili sili sologa metotia mo faʻalogologo VKontakte musika o le faʻaaogaina atoa lea o tulaga o le upega tafaʻilagi ma le tagata taalo talafeagai. O le faʻasalalauga faʻasalalau lea e faʻaavanoaina ai le tele o faʻaoga e mafai ona faʻaogaina e le au faʻaoga.

O le VK music player i le atoa faʻamatalaga o le 'upega tafaʻilagi faʻatagaina oe e faʻalogologo i mea puʻe leo faʻapitoa lava i luga ole laiga, peʻa mautu i se mautu ma saosaoa fesoʻotaʻiga Initaneti.

  1. I luga o le upega tafailagi VK, i totonu o le autu autu, sui i le vaega "Musika".
  2. I le pito i luga o le itulau o le tagata taalo lava ia, lea e ala i faʻaalia faʻailoa le pese mulimuli pe faʻaopoopo.
  3. I le itu tauagavale o le lipine album, faʻapipiʻi i luga o le upega tafailagi o se vaega o se leo puʻeina leo.
  4. Afai e leai se faʻatusa i le faila faila, ona o le a faia otometi e tusa ai ma le faʻavae masani.

  5. O faʻamau e mulimuli i le ufiufi e mafai ai ona e taʻalo, taofi pe faʻamamaina puʻeina puʻeina.
  6. Skipping musika e na o le a mafai pe a fai o le pese e le naʻo ia i le playlist e faia ai.

    Vaʻai foi: Faʻafefea ona fausia se VK playlist

  7. I lalo o le igoa autu o le musika, o loʻo i ai se alualu i luma pa mo le taʻalo ma le laʻuina i lalo leo puʻeina faʻatasi ai ma se faʻasologa numera faʻailoilo.
  8. O leisi pa e mo le faʻatonutonuina o le voluma o le VK player.
  9. O ki nei e lua e faʻaavanoaina ai ausilali faʻapitoa e faʻatatau i le faʻataʻavaleina o le musika mai se playlist ma le otometi toe fai o se pese taʻalo.
  10. Faamau Faaali faapena manaʻomia mo otometi filifiliga o le sili ona tutusa faʻamaumauga e tusa ai ma ituaiga kenera, tusiata ma umi.
  11. E mafai foʻi ona faʻasalalauina leo puʻeina i lau itulau poʻo le faʻalapotopotoga tulaga e faʻaaoga ai le lisi talafeagai.
  12. Mea mulimuli "Faasoa" faataga oe e tuu leo ​​i luga o le puipui pe lafoina i se feʻau patino, faʻapea foʻi ma le tulaga o le repost recordings.
  13. Vaʻai foi: Faʻafefea ona toe fai le VK

  14. Ina ia amata tataina se pese, filifili mai i le lisi i lalo ma kiliki i lona faavaa.
  15. A o i luga o le VKontakte 'upega tafaʻilagi, o loʻo tuʻuina atu foʻi oe i se faʻaitiʻitia faʻaupuga o le tagata taalo i luga ole pito i luga.
  16. Ma le isi, i le faʻalauteleina foliga, o le tagata taʻalo e maua ai le atoʻatoa o foliga.

Matou te faʻamoemoe e te malamalama pe faʻafefea ona fai le musika i le tagata taʻalo i le atoaga o le VKontakte 'upega tafaʻilagi.

Metotia 2: Matou te faʻaaogaina le polokalame VKmusic

Polokalama VK Music o se atinaʻeina o le tutoʻatasi faʻalapotopotoga tutoʻatasi i le faʻamalieina atoatoa o tulafono mo le sefe tagata faʻaaoga faʻamaumauga. Faafetai i lenei tusi talosaga mo Windows, o le ae mauaina avanoa i le tele o tulaga alualu i luma o le vaega "Musika".

E mafai ona e suʻesuʻe i foliga o lenei polokalama i nisi auiliiliga i le faitauina o le tusiga i luga o la matou 'upega tafaʻilagi.

Polokalame VKmusic

Metotia 3: Faʻalogo musika i le VKontakte telefoni feaveaʻi

Talu ai o le VK agafesootai fesoʻotaʻiga e lagolagoina e le gata i komepiuta, ae faapea foi ma masini feaveaʻi i luga o fausaga eseese, o talosaga aloaʻia taʻitasi e maua atoa le avanoa e faʻalogologo ai i luga o le initaneti leo puʻeina. I lenei tulaga, o se vaega o faʻatonuga, naʻo le Android talosaga o le a afaina ai, e le tele ese mai le tutusa faʻaopoopo mo iOS.

VK talosaga mo iOS

  1. Faʻalauiloa le tusi talosaga a le VK ma tatala le faʻasologa autu o le upega tafailagi.
  2. Tusi i lalo le lisi o vaega e matala. "Musika" ma kiliki i luga.
  3. I le itulau e matala, suʻe le lisi autu o leo puʻeina pe alu i le sa faia muamua ma maeʻa playlist.
  4. Kiliki i luga ole laina ma soʻo se pese e amata ona taina.
  5. Toe fai le laasaga muamua pe a e manaʻo e taofi le musika.
  6. Lalo oe o le a vaʻaia se alualu i luma pa mo le taina musika, faʻamatalaga puʻupuʻu e uiga i le ala, faʻapea foi ma le pule sili.
  7. Kiliki i luga o le laina faʻapitoa e tatalaina ai le atoaga o le faʻaaliga.
  8. Faʻaaoga le pulega pulea e faʻataavale pe taofi musika.
  9. Kiliki i luga o le siaki siaki icon e faʻaopopo pe aveese faʻamaumauga leo i totonu o le faʻataʻitaʻiga laina.
  10. Faʻaaoga le playlist icon e matala ai se lisi o pesega e mafai ona tataina.
  11. Lalo oe ua saunia ma se alualu i luma pa mo le taina leo faʻamaumauga ma le tomai e faʻatautaia, faʻatasi ai ma faʻatonutonu faʻaopopo e faʻatagaina oe e taofiofi le pese pe faʻataʻalo le playlist i se faʻataʻavalevale auala.
  12. E mafai foi ona e faʻaogaina le faʻaopopoga menu "… "e faʻatino se sailiga alualu i luma, tape pe faʻasoa VKontakte leo.
  13. Manatua o le faʻamau Sefe faataga oe e pueina leo puʻeina mo isi lalagaina le faʻalogo e ala i le faʻapitoa Boom talosaga mo se saofaga totogi.

I le faitauina ma le totoʻa o faʻatonuga, e faʻapea foi ma le taʻitaʻiga e ala i le lagolagoina o tusitusiga, e le tatau ona e iai ni faʻafitauli i le taʻalo o musika. Mea sili!

Pin
Send
Share
Send