MySimula 2012.09.19

Pin
Send
Share
Send

E le tele naʻua keyboard simulator e faʻasino lau faʻafitauli o vaega e faʻavae i luga o fuainumera. O le tele o latou o loʻo faia lesona sauniuni. MySimula na o se tasi o na polokalame e faʻataʻitaʻiina faamalositino mo tagata faʻaaogaina taitoatasi. O le a matou talanoa e uiga i lalo.

Lua faʻagaoioia auala

O le mea muamua e aliali mai i luga o le mata pe a amataina le talosaga o le filifiliga lea o le faʻagaioiga mod. Afai o le a e aʻoaʻoina oe lava, ona filifili lea o le tagata e tasi le auala. Afai o le a iai ni tamaiti aʻoga i le taimi e tasi - tele tagata faʻaaoga. E mafai ona e faʻaigoaina faʻamatalaga ma seti se upu faataga.

Fesoasoani faiga

Lenei ua filifilia ni tala o loʻo faʻamatalaina ai le aano o le faʻataʻitaʻiga, faʻatonu tulafono mo le tausiga o le komupiuta ma faʻamatala ia mataupu faʻavae o le tauaso sefulu-tamatamailima seti. E faʻaalia le fesoasoani fesoasoani aʻo lesitala le talaaga. Matou te fautua atu ia e faʻamasani ia te oe aʻo leʻi amataina toleniga.

Vaega ma Laʻasaga

O le aʻoaʻoga atoa ua vaevaeina i ni vaega, o ni isi o loʻo iai a latou lava tulaga, e ala ai ona e faʻalauteleina lau tomai lolomi. O le sitepu muamua o le alu i faʻatonuga muamua, latou te fesoasoani i tagata amataina ona aʻoaʻo le ki. Le isi, o le ai ai se vaega o le faʻaleleia o tomai, lea o loʻo i ai lavelave numera tuʻufaʻatasiga, ma le faʻasolosolo o faʻamalositino ua avea ma faʻasologa o mea sili atu faigata. O fua saoloto e aofia ai faʻamatalaga faigofie o soʻo se tusitusiga poʻo ni vaega o tusi. E lelei mo koleniga pe a maeʻa toleniga tulaga.

Aoaoina o le siosiomaga

I le taimi o toleniga, o le a e vaʻaia i ou luma se tusitusiga ma se faʻatumu i le tusi e te manaʻomia e faʻaigoa. Lalo o se faamalama ma ituaiga mataitusi. I le pito i luga e mafai ona e vaʻaia fuainumera o lenei tulaga - faʻavasegaina saoasaoa, pa'ū, le numera o mea sese na faia. O loʻo faʻaalia foʻi le ata i lalo ole keyboard, e fesoasoani e faʻasino i latou e leʻi aʻoaʻoina le faʻatulagaga. E mafai ona faʻaleaogaina i le omomi U9.

Gagana o faʻatonuga

O le polokalama o loʻo aofia ai gagana autu e tolu - Lusia, Belarusian ma Ukrainian, taʻitasi o loʻo i ai ni taʻiala. Oe mafai ona suia le gagana tuusaʻo i le taimi o faʻamalositino, ina ua maeʻa ona faʻaleleia lea o le faamalama ma o le a aliali mai se laina fou.

Faʻatulagaina

Manatu Fai F2 e tatalaina le vaega. Lenei e mafai ona faʻatonutonu nisi o faʻatulagaina: fesoʻotaʻiga gagana, lanu lanu o le aʻoaʻoga siosiomaga, numera o laina, vai, tulaga o le faʻamalama autu ma le lolomiga alualu i luma.

Fuafuaga

Afai e manatua e le polokalame mea sese ma fausia ni algorithms fou, o lona uiga o le fuainumera o gaioiga o loʻo tausia ma sefe. O loʻo tatala i le MySimula, ma e mafai ona e faamasani i ai. O le faamalama muamua o loʻo faʻaalia ai se laulau, o le ata o le saoasaoa o viliina ma le numera o mea sese na faia mo le taimi atoa.

O le lona lua faamalama o fuainumera o taimi. O i na e vaʻaia ai le numera ma le faʻasologa o keystrokes, faʻapea foʻi ma ki e tele taimi e i ai mea sese.

Lelei

  • Faigofie ma tupu fua Ofisa e aunoa ma mea le aoga;
  • Multiuser faiga;
  • Faʻatumauina fuainumera ma maitauina lelei pe a tuʻufaʻatasia le faʻasologa o aʻoaʻoga;
  • O le polokalama e leai se totogi;
  • Lagolagoina le gagana Rusia;
  • Lagolago mo lesona i gagana e tolu.

Le atoatoa

  • O isi taimi o loʻo iai fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga (talafeagai mo le Windows 7);
  • E le toe iai ni faʻafouga talu ai le tapunia o le poloketi.

MySimula o se tasi o le sili keyboard keyboard simulators, ae o loʻo iai lava ni mea le lelei. O le polokalame e fesoasoani tele e aʻoaʻo le tauaso e lima-lima seti, e tatau ona e faʻaalu sina taimi e pasi ai faʻataʻitaʻiga, le iʻuga lava o le a matauina pe a maeʻa nai lesona.

Sii maia le MySimula mo le leai

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (3 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Keyboard Polokalama Aoaoina Talofa vave Taina o le pule Talofa-ki

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
MySimula o se poloketi a le tasi tagata, ae o lenei mea e le faia e sili atu le leaga, i le isi itu, o se keyboard simulator i nisi itu sili atu sili atu nai lo lauiloa tala.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (3 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atiinae: Denis Mikhailovich Rusak
Tau: leai se totogi
Tele: 3 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 2012.09.19

Pin
Send
Share
Send