Suia le igoa ma le igoa i le Odnoklassniki

Pin
Send
Share
Send


I fesoʻotaʻiga lautele, o tagata e lesitala e le gata ina mafai ona fesoʻotaʻi ma uo i lalo o lo latou igoa moni, ae o loʻo sailia foʻi ni uo ma uo fou i lalo o nisi o faʻailoga. A o faʻatagaina sosaiete faʻaavanoa lea, o loʻo mafaufau tagata e faʻafefea ona suia le igoa ma igoa i luga o le '' upega tafaʻilagi, mo se faʻataʻitaʻiga, i Odnoklassniki.

Faʻafefea ona suia a oe lava faʻamatalaga i Odnoklassniki

I le Odnoklassniki agafesootai fesoʻotaʻiga, suia lou igoa muamua ma lou igoa mulimuli i isi e matua faigofie lava, naʻo ni nai kiliki i luga o itulau o le '' upega tafaʻilagi, e te le tau faʻatali mo le faʻamaonia, mea uma e tupu i le taimi lava. Sei o tatou auiliiliina le faʻagaioiga o le suia o oe lava faʻamatalaga i luga o le upega tafailagi laʻititi atili.

Laasaga 1: alu i tulaga

Muamua e tatau ona e alu i le itulau e te mafaia ai, o le mea moni, suia le oe lava faʻamatalaga o lau talaaga. O lea la, pe a uma ona ulufale i lau teugatupe i lalo ifo o le ata faʻatulagaina, matou te sailia se faʻamau ma le igoa Ou tulaga. Kiliki i luga e alu ai i se laupepa fou.

Laasaga 2: faʻavae tulaga

O lenei e tatau ona e alu i le laupepa autu faʻatulagaina mai le faʻatulagaina faamalama, lea e tatalaina i le le masani. I le tauagavale menu, e mafai ona filifilia le manaʻomia, kiliki "Faavae".

Laasaga 3: oe lava faʻamatalaga

Ina ia faʻasolosolo ma suia le igoa ma igoa i luga o le tulaga, e tatau ona e tatalaina le faʻamalama mo le suia o oe lava faʻamaumauga. Tatou maua i le ogatotonu o le laina se laina ma faʻamaumauga i luga o le taulaga, tausaga ma le igoa. Faasino le isumu i lenei laina ma kiliki i le ki "Suiga"e aliali mai i luga.

Laasaga 4: sui le igoa mulimuli ma le igoa muamua

E naʻo le ulufale i laina talafeagai "Igoa" ma le Igoa manaʻomia faamatalaga ma kiliki i le faʻamau Sefe i le pito i lalo o le faamalama e matala. Ina ua mavae lena, o le a faʻaalia nei faʻamatalaga fou i luga o le upega tafailagi ma o le tagata faʻaaoga o le a amata ona fesoʻotaʻi i luga o se isi igoa.

O le auala o le suia o oe lava faʻamatalaga i luga o le upega tafaʻilagi Odnoklassniki o se tasi o le faigofie sili pe a faʻatusatusa i isi soʻotaga lautele ma isi tafaoga tafaoga. Ae a pe a iai lava ni fesili, ia i faʻamatalaga o le a tatou taumafai e foia mea uma.

Pin
Send
Share
Send