Faatu le mea pueata i Skype

Pin
Send
Share
Send

Le fausiaina o ata vitio ma talatalanoaga vitio o se tasi o le sili foliga o le Skype polokalama. Ae ina ia mafai ona tupu mea uma i le sao e mafai ai, e tatau ona e faʻatonutonu lelei faʻapipiʻi le mea pueata i le polokalama. Seʻi o tatou sailiili faʻafefea ona ki le mea puʻeata, ma faʻatulaga mo fesootaiga i le Skype.

Filifiliga 1: faʻatu le mea pueata i Skype

Skype polokalame komipiuta ei ai le tele lautele o tulaga e faʻatagaina ai oe e faʻafetaui webcam i ou manaʻoga.

Mea pueata fesoʻotaʻiga

Mo i latou e iai le komipiuta ma se komepiuta ma se mea pueata, e le aoga tele le galuega o le soʻotaga o se ata vitio. O i latou e faʻaaoga e leai se PC ma se mea puʻeina i totonu mea pueata e manaʻomia e faʻatau atu ma faʻafesoʻotaʻi i se komepiuta. A filifilia se mea pueata, muamua lava, filifili pe o le a lea. I mea uma, leai se aoga i luga o le totogiina mo gaioiga o le mea moni o le a le faʻaaogaina.

Pe a faʻapipiʻi le mea puʻeata i se PC, ia mautinoa o loʻo faʻamau lelei le pu i totonu o le soʻoga. Ma, sili ona taua, aua le fefiloi sooga. Afai o le faʻapipiʻi tisiki o loʻo aofia ai ma le mea puʻeata, faʻaaoga pe a fesootai. Uma tatau avetaavale o le a faʻapipiʻi mai ai, lea e mautinoa ai le maualuga o le fetaui o le camcorder ma le komepiuta.

Faatonutonu vitio Skype

Ina ia mafai ona faʻavasegaina mea pueata tuusaʻo i Skype, tatala le "Meafaigaluega" vaega o lenei tusi talosaga, ma alu i le "tulaga ..." aitema.

Le isi, alu i le "Vitio tulaga" vaega.

Ae tatou te leʻi tatalaina se faʻamalama e mafai ai ona e faʻatonutonuina le mea puʻeata. Muamua lava, tatou siaki pe o le mea pueata tatou te manaʻomia e filifilia. E moni lava le mea lea pe afai o le isi mea puʻeata ua fesoʻotaʻi i le komupiuta, pe na fesoʻotaʻi muamua foi i ai, ma le isi masini vitio sa faʻaaogaina i Skype. Ina ia mafai ona siaki pe o le camcorder vaʻaia Skype, matou te vaʻavaʻai poʻo le a le masini o loʻo faʻaalia i le pito i luga o le faʻamalama pe a maeʻa le tusiga "Filifili webcam". A faʻaalia se isi mea pueata iina, ona kiliki ai lea ile igoa, ma filifili le masini o loʻo manaʻomia.

Ina ia mafai ona faia tuusaʻo faʻatulagaina o masini filifilia, kiliki i luga o le "Webcam Settings" button.

I le faʻamalama e matala, e mafai ona e fetuunai le pupula, faʻatusatusa, lau, saturation, le manino, gamma, paʻepaʻe paleni, fanaina faasaga i le malamalama, maua, ma le lanu o le ata lea faʻasalalau e le mea pueata. Tele o nei fetuunaiga ua faia e ala i le na ona tosoina o le faʻaseʻe i le taumatau po o le itu tauagavale. O le mea lea, e mafai e le tagata faʻaaogaina ona faʻapitoa le ata na lafoina e le mea pueata i lona tofo. Moni, i luga o ni mea pueata, o nisi o tulaga o loʻo faamatalaina i luga e le avanoa. Ina ua maeʻa faʻatulaga uma tulaga, aua nei galo e kiliki i le "OK" faʻamau.

Afai mo nisi mafuaʻaga o tulaga na faia e le fetaui ma oe, ona mafai lea ona latou toe setiina i le muamua, na o le kiliki i luga o le "Default" faʻamau.

Mo tapulaʻa e aoga, i le "Vitio tulaga" faʻamalama, kiliki i le "Sefe" faʻamau.

E pei ona e vaʻaia, o le faʻatulagaina o le webcam e galue ai i le Skype polokalame e le faigata tele pei ona foliga mai i le taimi muamua na e vaʻai ai. O le mea moni, o le taualumaga atoa mafai ona vaevaeina i ni vaega se lua: fesoʻotaʻi le mea pueata i le komepiuta, ma le faʻatulagaina o le mea pueata i Skype.

Filifiliga 2: faʻatu le mea pueata i le Skype talosaga

E lei leva na amata, na amata ai ona faʻalauiloa ma le malosi e Microsoft le polokalame Skype, lea e avanoa mo le download i luga o komepiuta a tagata e faaaoga ai le Windows 8 ma le 10. O lenei talosaga e ese mai le masani a Skype i le mea lea ua sili ona lelei mo le faʻaaogaina i masini tago. I se faʻaopopoga, o loʻo i ai se sili atu sili ona faʻaititia faʻalanoaga ma se manifinifi seti o faʻatulagaina, e aofia ai i latou e faʻatagaina oe e faʻatulaga le mea pueata.

Liliu i luga le mea pueata ma siaki le faʻatinoga

  1. Faaoso le Skype app. Kiliki i luga ole kia ki ole pito i lalo tauagavale e alu ai ile faʻatulagaina ole apalai.
  2. O le faʻamalama o le a aliali mai i luga o le mata, i le pito i luga o le poloka tatou te manaʻomia o loo iai "Vitio". E uiga i le manatu "Vitio" tatala le mataʻu i lalo lisi ma filifili le mea pueata o le a ave oe i le polokalama. I la matou mataupu, o le komepiuta feʻaveaʻi ma e naʻo le tasi webcam, e naʻo le pau lea o loʻo avanoa i le lisi.
  3. Ina ia mautinoa o le mea pueata faʻaalia saʻo lelei le ata luga Skype, faʻasolo atu le faʻaseʻe i lalo o le aitema "Siaki le vitio" i se tulaga galue. A faʻailo ata puʻeina e lau webcam o le a aliali mai i le lava faʻamalama.

O le mea moni, e leai ni isi filifiliga mo le faʻatulagaina o le mea pueata i le Skype talosaga, o lea afai e te manaʻomia le sili atu-fetuunaiga o le ata, faʻamuamua i le masani polokalame Skype mo Windows.

Pin
Send
Share
Send