Avetaʻavale Faʻapipiʻi mo BearPaw 2400CU Plus Scanner

Pin
Send
Share
Send

O le faʻafesoʻotaʻi o le masini i se komepiuta e le gata o se fesoʻotaʻiga faʻaletino. E leai se mea e aoga seʻiloga e faʻapipiʻi e le tagata faʻaaogaina ni polokalama faʻapitoa. Ole mea lea, e taua tele le malamalama i metotia e faʻapipiʻi ai avetaavale mo le BearPaw 2400CU Plus.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le avetaavale mo BearPaw 2400CU Plus

E i ai le tele o filifiliga mo le faʻapipiʻi o se avetaavale mo le scanner. E tofu lava le vaega ma ona lava aʻoga ma mea e le atoatoa ai, o lea o le a tatou taumafai e malamalama i ai taʻitasi.

Faiga 1: Aloaʻia Upega Tafaʻilagi

O le auala sili ona faʻatuatuaina e faʻapipiʻi ai le avetaavale o le asiasi lea i le tulaga aloaia. O iina, e mafai e le tagata faʻatau ona suʻe polokalama mo soʻo se masini o le ituaiga tutusa, pe afai o le gaosi oloa na vaʻaia lelei lenei.

I le tulaga o le aloaia Bearpaw 'upega tafaʻilagi, o mea e le faigofie tele. I luga o le itulau lagolago, ua ofoina mai e alu i isi punaoa e download ai le avetaavale iina, ae latou te le tatalaina. O lea la, o lenei auala, e ui e sefe, ae paga, e matua le aoga, o lea agaʻi i luma.

Metotia 2: Tolu Vaega Polokalama

Ina ia faʻapipiʻi le avetaavale, e le manaʻomia le faʻaogaina o le upega tafailagi aloaia. E i ai se aofaʻi 'eseʻese o aoga ma polokalame e mafai ona otometi iloa pe o iai se avetaʻavale i lau komepiuta mo se masini. Afai e te le masani i ia polokalame, matou fautua atu e te faitau i le tala i luga o la matou 'upega tafaʻilagi, e faʻaalia ai le sili ona talafeagai talosaga mo le toe faʻafou ma faʻapipiʻi avetaavale.

Faitau atili: Sili avetaʻavale faʻapipiʻi polokalama

O se tasi o polokalame e sili ona lauiloa o le Driver Booster. O lenei polokalama e faʻafouina pea le avetaʻavale faamaumauga. O lona Ofisa e faigofie ma manino, ma o le saoasaoa o le sailiga ma faʻapipiʻi polokalama e matua maualuga lava e te le tau faʻavaivai ai i le faʻamoemoe. Ma le isi, o loʻo i totonu e mafai ona e mauaina ni avetaavale mo soʻo se ituaiga o Windows. Sei o tatou vaʻai i auala e galue ai i lenei polokalame.

  1. Ina ua uma ona faʻatuina le faʻapipiʻi faila ma lona faʻalauiloa, matou te oʻo i le amataga itulau o le polokalama. Lea ua ofoina mai matou e faitau le laisene maliega ma suia le faʻapipiʻi tulaga. E mafai ona tuu mea uma e pei ona i ai. Tulei Talia ma Faʻapipiʻi.
  2. A faʻapipiʻi le Driver Booster, e amata ai le siaki otometi o avetaavale uma. O lenei laʻasaga e le mafai ona misia, o le mea lea, o loʻo tatou faʻatali mo le maeʻa. A leai se mea e tupu, fetaomi Amata.
  3. O le suʻesuʻeina e le o le faʻavavevave gaioiga, ae o mea uma o le a faʻalagolago i le numera o faʻapipiʻi ma fesoʻotaʻi masini.
  4. A maeʻa ona faʻasolo mai le download, o loʻo aliali mai se faʻamalama faʻapitoa, lea e manaʻomia e saili ai se avetaavale faʻapitoa. Matou te tusia le faʻataʻitaʻiga o le matou scanner iina "2400CU Plus".
  5. O le taimi lava e maua ai se avetaavale maua ma faʻailogaina pei e le faʻafouina pe uninstalled, o mea uma o totoe o le kiliki i luga "Faʻafou" ma faatali mo le download e maeʻa.
  6. A maeʻa le polokalame, o le avetaʻavale fou mo le BearPaw 2400CU Plus scanner o le a tuʻuina i luga o le komepiuta.

Lea faʻauma ai faʻatonuga mo le avetaavale faʻafou auala ma le Driver Booster.

Metotia 3: Masini ID

Lenei metotia ua lauiloa mo sili ona faigofie. Suʻe avetaavale sau i lalo i le faʻaogaina o se mea e iloga ai se masini. E tofu ma le mea o iai. Mo le scanner o le BearPaw 2400CU Plus, e pei o lea:

USB Vid_-055f & -Pid_-021d

E leai se lagona i le auiliiliina o faʻatonuga mo le sailia o se avetaʻavale e ala i se mea e iloa ai tulaga faʻapitoa, talu ai i luga o la matou 'upega tafaʻilagi oe mafai ona faitau e uiga i le auala e galue ai lenei metotia.

Faitau atili: Saili mo avetaavale i le ID ID

Metotia 4: Pupuni Meafaigaluega Meafaigaluega

E i ai le isi auala e mafai ona e faʻaogaina, ae e le o lauiloa ona o le masalosalo o lona aoga. E le manaʻomia ni mea faigaluega masani a le OS i le faʻapipiʻiina o isi mea aoga poʻo isi polokalame. Uma e te manaomia o le initaneti.

I luga o la matou '' upega tafaʻilagi e mafai ona e faitau i se tusitusiga i luga o lenei mataupu ma malamalama lelei i soʻo se aulelei ma tulaga lelei o lenei metotia.

Faitau atili: Faʻapipiʻi avetaʻavale faʻaaogaina meafaigaluega masani a Windows

O na mea o auala avetaʻavale faʻapipiʻi mo le BearPaw 2400CU Plus ua faʻamatuʻuina. E tele metotia na faʻaalia i lau silafia i le taimi e tasi, o loʻo faʻamatalaina auiliili faʻapitoa e mafai.

Pin
Send
Share
Send