Kinemaster Pro mo le Android

Pin
Send
Share
Send

Le tele o faʻatonutonu vitio mo Android ua aliali mai i le taimi o iai i lenei OS - mo se faʻataʻitaʻiga, PowerDirector mai CyberLink. Ae ui i lea, o lona faʻatusa faʻatusatusa i tali komipiuta o loʻo faʻatapulaʻaina lava. NexStreaming Kamupani faia se tusi talosaga mamanuina e faʻaliliuina ai le aoga o polokalame pei o Vegas Pro ma Premiere Pro i feaveaʻi gadgets. O aso nei o le a tatou iloa ai pe a fai o Kinemaster Pro na avea ma faʻataʻitaʻiga o "tagata matutua" vitio faatonu.

Gaosi meafaigaluega

O se taua taua i le va o le Kinemaster ma le Pule e tasi, o se faʻateleina o seti o ata tifaga filifiliga.

I le faʻaopopoga i le faʻaogaina o ata ma le tele o faʻatulagaina, e mafai foi ona e suia le saoasaoa o playback, seti le ata puʻupuʻu ma le tele o isi foliga.

Leo faamama

O se malie ma i le taimi lava e aoga Kinemaster foliga o se leo faʻamama o loʻo i totonu o le lisi o mea faigaluega.

Lenei uiga faʻataga oe e faʻaliliuina leo i le vitio - e faia maualuga, maualalo pe modulated. Leai se isi faʻataʻitaʻiga vitio i luga o le Android e mafai ona mitamita faapena.

Aufaigaluega

Kinemaster faʻatagaina oe e faʻatautaia tagata faʻavaʻa.

O le autu o lenei filifiliga o le taulai atu i se taimi faapitoa i totonu o le ata vitio, lea e mafai ona seti pe i luma atu pe a maeʻa le vitio autu. I le taimi lava e tasi, e mafai ona e filifilia se faʻavaʻa ma seti o se ata foliga.

Filifiliga filifiliga overlay

Talu ai matou te talanoa e uiga i layer, tatou matauina le aoga o lenei faiga. O mea uma e masani ai iinei - tusitusiga, aʻafiaga, multimedia, overlays ma tusilima.

E tele ni faʻasologa o loʻo avanoa mo laʻasaga taʻitasi - faʻaaliga, manino, faʻatoʻaga ma manatunatuga faʻataʻamilomilo.

Manatua o le aoga o le galulue faʻatasi ma laupepa e sili atu foʻi i le analog polokalama.

Pulea elemene elemene

Kinemaster Pro e matua talafeagai mo le faʻaalia o tagata taʻitasi ua faʻaopopoina i le poloketi.

I lenei auala, le tomai e faʻataʻitaʻi ia latou o loʻo avanoa foʻi - e suia le tulaga, umi ma le faʻasologa. Filifilia o se mea e tasi faʻaalia i totonu o le faamalama autu ona faʻatulagaina.

Faigofie ma tupu fua e aunoa ma se isi toleniga.

Tuʻuina saʻo

E le pei o isi tele fofo, Kinemaster Pro mafai ona puʻeina se vitio na o ia ma vave lafoina mo le faʻagaioiga.

Ina ia faia lea mea, na ona kiliki le faʻamalama matala ma filifili se mea (mea pueata poʻo camcorder).

I le faʻaiuga o le mea puʻeina (ona tulaga faʻalagolago i luga o le mea e sau ai), o le kilipa e otometi lava ona tatalaina e le talosaga mo le gaosiga. O le gaioiga e muamua ma aoga, faʻasaoina taimi.

Auina atu i fafo filifiliga

O faʻaiʻuga o galuega ile Kinemaster e mafai ona vave lafoina i YouTube, Facebook, Google+ poʻo le Dropbox, faʻapea foi ona sefe i le potu faʻaalo.

O isi fale teu oloa, faʻapea foi ma se vaega o galuega faʻaopopo (mo se faʻataʻitaʻiga, filifiliga lelei) e naʻo se faʻatupega totogi.

Lelei

  • O le talosaga e faʻaaogaina atoatoa i le Lusia;
  • Alualu i luma gaioiga faʻagaioioia gaioiga;
  • Faamama leo;
  • Le tomai e fana saʻo.

Le atoatoa

  • Ole vaega ole gaioiga ua totogiina;
  • E tele naua mea e faʻaaoga.

O le tali i le fesili autu, pe mafai Kinemaster Pro ona avea ma faʻataʻitaʻiga o desktop desktop, atonu e lelei. O uo vavalalata i totonu o le fale faigaluega e tele taimi e tele ai la latou gaioiga, o lea o le NexStreaming Corp. e i ai lana lava galuega (e fausia ai le ata pito sili ona lelei mo le Android). faataunuuina.

Sii maia Kinemaster Pro Trial

Sii mai ai le lata mai faʻamatalaga o le app mai le Google Play Store

Pin
Send
Share
Send