Faʻafefea ona fai se fesoʻotaʻiga i le VKontakte group

Pin
Send
Share
Send

I luga o agafesootai VKontakte e mafai ona e feiloaʻi ma tagata na tuʻua se fesoʻotaʻiga i la latou lava kulupu tuʻusaʻo i luga o le itulau autu o la latou faʻamatalaga. Tasi lava lenei mea o le a matou taʻuina.

Faʻafefea ona fai se fesoʻotaʻiga i le VK group

E oʻo mai i le taimi nei, ia tuʻuina mai se soʻotaga i se nuu na faia muamua i auala e lua eseʻese. O metotia o loʻo faʻamatala e tutusa lelei mo le taʻua o alaalafaga "Itulau lautele" ma le "Vaega". E le gata i lea, o se soʻotaga e mafai ona faʻailogaina matua lautele, tusa lava pe e te le o se pule poʻo se sui masani.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona fatuina se VK group

Metotia 1: Faʻaaoga Hyperlinks i le Tusitusiga

Faʻamolemole ia maitau o oe aʻo leʻi oʻo i le vaega autu o lenei tusi lesona, ua fautuaina e te faʻamasani i oe i le faiga o le mauaina ma le kopiina o se mea e iloa ai mea ese.

Vaʻai faʻapea: Faʻafefea ona e mauaina VK ID

I se faʻaopopoga i luga, e fautuaina e suesue se tusitusiga e faʻamatala auiliili ai le faʻagasologa o le faʻaaogaina o ituaiga uma o VK hyperlinks.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻapipiʻi se soʻotaga i totonu o tusitusiga o le VK

  1. Saini i le VK 'upega tafaʻilagi ma sui le itulau autu o le faʻalapotopotoga o loʻo e manaʻomia le faʻaaogaina le vaega "Vaega" i le vaega autu.
  2. Kopi le faailo lautele mai le tuatusi pa o le browser e faʻaaogaina le auala 'alo auala "Ctrl + F".
  3. Ole manaʻomia mea faʻailoa e mafai ona i ai i le tulaga muamua, tusa ma le numera na atofaina i le taimi o le lesitala, pe suia.

  4. Ile faʻaaogaina ole lisi autu, sui ile vaega Laʻu Itulau.
  5. Tusi i lalo le itulau ma fausia se fou ulufale mai le faʻaogaina o le poloka "O le a mea fou ia te oe".
  6. Vaʻai foi: Faʻafefea ona fausia se pou pou

  7. Ulufale le amio "@" ma i le maeʻa ai, e le aofia ai avanoa, faʻapipiʻi le saofaga muamua na faʻafesoʻotaʻi id e faʻaaogaina le keyboard auala 'alo "Ctrl + V".
  8. Faʻaoga le tooltip e aliali mai i le faʻaofiina o le mea faailoa e aloese ai mai le lua sitepu.

  9. A maeʻa le faʻailoga mulimuli, faʻatulaga se avanoa e tasi ma faia ni pupuni faʻataʻitaʻi "()".
  10. I le va o le tatalaina "(" ma tapunia ")" Faʻaaoga le puipui mo le ulufale i le igoa muamua o le faʻalapotopotoga poʻo tusitusiga e faʻasino i ai.
  11. Afai e te faʻasinoina se fesoʻotaʻiga i totonu o soʻo se tusitusiga, e tatau ona e siʻosiʻomia uma faʻaaoga code ma avanoa, amata mai le amio "@" ma faaiu i se puipui puipui ")".

  12. Fetaomi faamau "Lafo"e lafo se faʻaaliga e i ai le fesoʻotaʻiga i le VKontakte vaega.
  13. A maeʻa ona faʻatinoina gaioiga, o le fesoʻotaʻiga i tagata lautele o loʻo manaʻomia e aliali mai i luga o le puipui.

Faatasi ai ma isi mea, ia maitauina e mafai foi ona malupuipuia le faʻasoaina faʻamaumauga, ma puipuia ia mai isi pou faʻasalalau i luga o le puipui o lau oe lava faʻamatalaga.

Vaʻai foi: E faʻapefea ona fai se faʻamaumauga i luga o le puipui VK

Faiga 2: faʻaalia le nofoaga o galuega

O lenei metotia na puʻeina puʻupuʻu e matou i se tasi o tusitusiga e faʻatatau i le faiga o le mauaina o se siaki i luga o le VKontakte 'upega tafaʻilagi. I le tulaga o le faʻailoaina o se soʻotaga i le alalafaga, o le a manaʻomia ona e faia toetoe lava tutusa mea, aveese nisi nuances.

Vaʻai faʻapea: Faʻafefea ona fai se VK siaki

  1. A o i luga o le VK website, tatala le autu autu e ala i le kiliki i luga o le ata ata i le pito i luga taumatau ma faʻaaoga le lisi e aliali mai, alu i le vaega Faʻatonutonu.
  2. Faʻaaogaina le lisi o folauga i le itu taumatau o le itulau, afe i le lau "Galuega".
  3. I totonu ole poloka autu ile itulau ole malae "Nofoaga o galuega" amata ona tusia le igoa o le faʻalapotopotoga e te manaʻomia ma pe a manaʻomia i le tulaga o se lisi o fautuaga, filifili se kulupu.
  4. Faʻatumu fanua o loʻo totoe e tusa ma lau oe lava fiafia pe tuʻu i latou e aunoa ma se mea.
  5. Fetaomi faamau Sefee faʻatuina se soʻotaga lautele.

    Afai e tatau ai, e te mafaia "Faʻaopopo seisi galuega"i le kiliki i luga o le ki talafeagai.

  6. Toe foʻi i lau itulau e faʻaaoga ai le vaega autu Laʻu Itulau ma ia mautinoa le faʻaopopo le fesoʻotaʻiga lautele.

E pei ona e vaʻaia, e faʻailoa mai ai se soʻotaga i le faʻalapotopotoga e faʻaaogaina lea metotia, e manaʻomia moni oe e fai se numera o gaioiga.

I le faʻaopopoina o le tusitusiga, e taua le maitauina o metotia taʻitasi ei ai uiga lelei ma le le lelei e faʻaalia i taimi o faʻaaogaina. Tasi pe o le isi auala, mulimuli ane e mafai ona e faʻaogaina auala e lua i le taimi e tasi. Mea sili!

Vaʻai faʻapea: Faʻafefea ona nana le itulau VK

Pin
Send
Share
Send