Faʻafefea ona manino tali VKontakte

Pin
Send
Share
Send

Le faʻaogaina o le social network VKontakte, masalo na e maitauina afai e tali mai oe e se tasi i tala, o tali e teu i le laupepa "Tali" i faʻasilasilaga. O le aso o le a tatou talanoa ai e uiga i le auala e aveese ai mai iina ma pe e mafai i uma.

E mafai e tape tali VKontakte

Ina ia malamalama i le mea ua lamatia, o le a tatou manatunatu i lenei mataupu auiliili. Ina ia faia lea mea, kiliki i le logo, o loʻo tu i le pito i luga ole laupepa o le VK.

O faʻamatalaga uma na lafo atu ia oe talu ai nei o le a aliali mai, faʻataʻitaʻiga, e iai se tasi ua faʻatauaina se tasi o au pou pe tali foi i sau tala.

Afai e te kiliki i le sootaga Faaali uma, e mafai ona e vaʻaia atili faʻaaliga, ma eseese vaega o le a aliali mai i le itu, o loʻo iai ai iina "Tali".

Tatala ai, e mafai ona vaʻaia uma tali lata mai ia te oe pe taʻu lau itulau VKontakte. Ae ina ua i ai sina taimi o faʻatoa gaogao, o lea la e leai se faʻagaioia e kilia tali. E tupu lenei mea.

E mafai ona e tapeina au faʻamatalaga ma au tali na e tuua VKontakte. Le faia o lenei:

  1. Matou te mauaina le ulufale i lalo o le mea na e tuʻuina ai se faʻamatalaga poʻo se tali i le pou se tasi.
  2. Saili lau tala ma kiliki ile koluse.

Ae afai se tali mai se tasi ia te oe, o lona uiga o le a tumau pea faʻasalalauga mo sina taimi i le laupepa "Tali".

Ina ia faʻavavevaveina tali, e mafai ona e fesili i tagata na tuʻuina atu i latou e tape au faʻamatalaga na lafo atu ia te oe. Ma mai le laupepa "Tali" latou o le a mou atu.

Afai e faʻamamaina e le pule o le nofoaga le faʻailoga i lalo o le tali mo oe, ona e mai le tab "Tali" latou o le a mou atu foi.

Vaʻai foi: Auala e tape faʻaaliga i VK

Faaiuga

Pei ona e vaʻai, fufulu le laupepa "Tali" E mafai ona e faia oe lava ia, e le faigofie. Pe na o le mafai ona e faʻatali ma o le tuai tali o le a mouʻese latou lava, poʻo le faʻamaumauga i lalo na latou aumaia o le a soloia.

Pin
Send
Share
Send