Totogi mo le Android

Pin
Send
Share
Send

Toetoe o soʻo se onapopeti Android atamai ua faʻaogaina ma mea pueata modules - o le mea autu, i le pito i tua o le laupepa ma le luma. O le mea mulimuli mo le tele o tausaga sa masani ona faʻaaogaina mo selfie - oe lava-faʻatusa i ata poʻo vitio. O le mea lea, e le o se mea e ofo ai i le aluga o taimi sa i ai eseʻeseʻese talosaga fuafuaina e fausia selfies. Tasi o latou o Retrica, ma o le a tatou talanoa e uiga i ai i aso nei.

Ata puʻe

O le vaega na faia Retrika o se tasi o sili ona lauiloa selfie polokalama.

O faʻamama o se faʻataʻitaʻiga o mea taua e tutupu ile ata faʻapitoa. E aoga le faʻaaloalo i tagata atiaʻe - luga o mea pueata lelei, o le mea e tupu mai ai e sili atu le leaga nai lo se ata faʻapolofesa moni.

Ole aofai o avanoa maua filter sili atu i le 100. O le mea moni, faʻasolosolo i nei uma ituaiga e faigata i nisi taimi, o lea e mafai ai ona faigofie ona tape tapunia e te le fiafia i ai i le faʻatulagaina.

Tulaga ese, e taua le matauina o le agavaʻa e faʻamuta / faʻagaioia uma le kulupu atoa o faʻamama, ma niisi eseese.

Fanaina faiga

Retrica ese mai tutusa talosaga i luma o le fa puʻeina auala - masani, kolase, GIF-animation ma vitio.

Faatasi ai ma le masani ai, o mea uma e manino - o se ata ma faʻamama ua uma ona taʻua i luga. Sili sili ona manaia o le fausiaina o kolisi - e mafai ona faia se tuʻufaʻatasiga o lua, tolu ma e fa ata, uma i le faʻavaʻa ma le faʻatusa faʻataʻatitia.

Ole GIF animation e faigofie foi - o se ata puʻe o le 5 sekone ua faia. E faʻatapulaʻaina foi le vitio i le umi - na o le 15 sekone. Peitai, mo se vave selfie, ua lava lea. O le mea moni, e mafai ona e faʻaogaina se faamama i auala taʻitasi.

Vave nofoaga

A faigofie filifiliga o le vave faʻaavanoaina i le tele o tulaga, o loʻo faʻatinoina e ala i le laupepa i le pito i luga o le autu talosaga faamalama.

O iinei e mafai ona sui vaega o le ata, seti le taimi pe tape le moli - faigofie ma minimalist. Latalata ane o le faʻailoga mo le mimilo atu i nofoaga autu.

Faavae tulaga

I le tulaga faamalama, o le avanoa numera o filifiliga laʻititi, faʻatusatusa i le tele o isi mea pueata polokalama.

Tagata e mafai ona filifilia le lelei o le ata, o le le lelei muamua mea pueata, faaopoopo geotags ma mafai autosave. Le mativa seti e mafai ona faʻamatalaina e Retrica's faʻapitoa i selfies - le faʻatulagaina mo paʻepaʻe paleni, ISO, tapuni vave ma taulaʻi atoa sui faʻamama.

Fale Fausia

E pei o le tele o isi talosaga faʻapena, Retrick e iai ona lava faʻaaliga.

O lona autu galuega e faigofie ma tuʻusaʻo - e mafai ona vaʻavaʻai i ata ma tape mea e le tatau ai. Ae peitai, o lenei aoga o loʻo i ai foi lana lava foliga - se faatonu e mafai ai ona e faʻaopopoina Retrica faamama e oʻo i le isi vaega ata po o ata.

Sync ma ao Teuina

O le au fai mea e fai ai le polokalame o le cloud service options - o le mafai ona tuu i luga a latou ata, animations ma video i le polokalame. E tolu auala e ulufale atu ai i ia vaega. Muamua o le vaʻai i le aitema "Oʻu manatuaga" fausia-i totonu fale.

O le mea lona lua o le na ona toso toso mai le pito i lalo i luga i le autu talosaga faamalama. Ma le mea mulimuli, o le auala lona tolu o le kiliki i luga o le ata faʻatusa ma le ata o le aū i le pito i lalo taumatau aʻo vaʻaia soʻo se mea i totonu o le polokalama ata.

O se mea taua i le va o le Retriki auaunaga ma isi fale teu oloa o le soʻotaga agafesootai - o se ata ata o le fesoʻotaʻiga lautele, pei o le Instagram.

E taua o le maitauina o galuega uma o lenei faʻaopoopoga e leai se totogi.

Lelei

  • O loʻo lelei le faʻaaogaina o le talosaga;
  • Uma galuega avanoa e maua fua;
  • Tele ata matagofie ma le le masani ai faamama ata;
  • Fausia i totonu o agafesootai.

Le atoatoa

  • E galue lemu i taimi;
  • E faʻaalu le tele o maa.

E faʻatamauaʻi Retrica mai se mea faigaluega faʻapolofesa mo le fausiaina o ata. Peitai, ma lana fesoasoani, e masani ona maua e tagata faaaoga ata leai se leaga nai lo tagata tomai faapitoa.

Sii mai Retrica mo fua

Sii mai ai le lata mai faʻamatalaga o le app mai le Google Play Store

Pin
Send
Share
Send