Navitel Navigator mo le Android

Pin
Send
Share
Send

O lenei e oʻo lava i le sili ona paketi masini i le Android OS o loʻo faʻaaogaina ma se mea GPS GPS-tagata e mauaina, ma e oʻo foʻi faʻafanua mai Google o loʻo iai i le seti o mea muamua faʻapipiʻi polokalama Android. Ae ui i lea, latou te le talafeagai, mo se faʻataʻitaʻiga, mo tagata tietie uila pe tiʻetiʻe uila, talu ai latou te le maua i galuega talafeagai. O le mea e lelei ai, faʻafetai i le matala o le Android, o loʻo iai isi auala - nei e mafaufau iai Navitel Navigator!

Vaʻaiga i fafo atu

Ole aoga tele o Navitel i luga ole Google Maps tutusa o le folauga e aunoa ma le faʻaogaina o le Initaneti. I le muamua folasaga o le talosaga, o le a fesiligia oe e download faʻafanua mai itulagi e tolu - Asia, Europa ma Amerika.

Le lelei ma le atinaʻega o faʻafanua o atunuʻu CIS tuua le tele o tauvaga tua.

Saili faʻatasi

Navitel Navigator e ofoina atu mo oe le alualu i luma sailiga gaioiga mo le nofoaga manaʻomia. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaopopo i le masani saili e ala ile tuatusi, suʻesuʻega e ala o faʻamaumauga ua avanoa.

Lenei avanoa e aoga mo backpackers pe fiafia i ai malolo ese mai nofoia nofoaga.

Auala Seti

Tagata fai talosaga talosaga e faʻaaogaina tagata faaaoga e faʻavasega lima auala. E tele filifiliga e avanoa, mai le tuatusi masani ma faʻaiu i 'auala - mo se faʻataʻitaʻiga, mai le fale i le galuega.

E mafai ona faʻatulaga se avanoa e sui ai.

Satelite mataituina

Faʻaaogaina Navitel, e mafai foi ona e vaʻai i le numera o satelite na faʻatino le polokalama i le faʻagaioiga ma vaʻai latou nofoaga i le uila.

Ile tele o isi GPS navigators, o lenei faiga e le o iai pe matua faʻatapulaʻa. O ia foliga faʻapitoa e aoga i tagata faʻaaoga e manaʻomia le siakiina o le lelei o le faʻailoga taliaina a latou masini.

Fetuʻu

O se nofoaga faʻapitoa o loʻo nofoia e le galuega o tuʻufaʻatasia faʻamaumauga o faʻamatalaga e ala i se auaunaga o le ao e taua Navitel. Le tomai e synchronize ala, talafaasolopito ma faʻasaoina tulaga o loʻo avanoa.

O le faigofie o ia galuega faʻapea e le mafaafitia - tagata e le tatau ona toe faʻatulaga le talosaga e ala i le suia o latou masini: na ona faʻaulu maia o le faʻatulagaina ma faʻamaumauga teuina i totonu o le ao.

Taʻavale Jam Siʻitia

O le faʻailoaina o le faʻagaioiga o se mea leaga o se tasi o sili ona lauiloa i tagata o le tele o taulaga, ae maise o tagata taʻavale. O lenei vaega e avanoa, mo se faʻataʻitaʻiga, i Yandex.Maps, peitaʻi, i Navitel Navigator, avanoa i ai e faʻatulaga sili ona faigofie ma sili atu ona faigofie - naʻo le kiliki i luga o le faʻailoga ma le moli uila i le vaega pito i luga

O iina, e mafai e le tagata faʻaaogaina ona mafai ona faʻaalia le leaga o faʻafitauli i luga o le faʻafanua poʻo le faʻamatalaina o tagata faʻafuaseʻi i le taimi e fausia ai auala.

Faʻatulagaina Ofisa

E le taua tele, ae manaia foliga o Navitel Navigator o le faʻapitoa o le fesoʻotaʻiga. Aemaise lava, le tagata faʻaaogaina mafai ona suia le paʻu (foliga masani) o le talosaga i le tulaga, i le "Ofisa" mea.

I se talosaga faʻapipiʻi mai le maʻimau, e maua lava paʻu o le ao ma le po, faʻapea foʻi ma le latou otometi fesuiaiga. Mo le faʻaaogaina o se paʻu na faia e le fale, e tatau ona e muaʻi lafoina i le faila fetaui lelei - o tagata atiaʻe faʻaopopo le ala i le faila faila i le mea talafeagai.

Eseese talaaga otooto

A talafeagai ma talafeagai filifiliga i Navigator o le faʻavasegaina o tusi talosaga. Talu ai o le tele o taimi faʻaaogaina GPS faʻaaogaina i totonu o le taʻavale, o lona uiga o loʻo i ai se faʻamatalaga faʻapitoa.

I se faaopoopoga, o le tagata o le a mafai ona faʻaopopo le tele o faʻamatalaga pe a manaʻomia mo tulaga eseese o le faʻaaogaina.

Lelei

  • O le talosaga e faʻaaogaina atoatoa i le Lusia;
  • Faʻafaigofie, faigofie ma le lautele o customization filifiliga;
  • Faʻaalia feiloaʻiga;
  • Ao sync.

Le atoatoa

  • E totogi le tusi talosaga;
  • E le masani ona iloa tonu le nofoaga;
  • E faʻaalu le tele o maa.

E tele talosaga mo faʻasalalauga, ae le o latou uma e mafai ona mitamita faʻapitoa e pei o Navitel Navigator.

Sii maia faʻataʻitaʻiga vaega o Navitel

Sii mai ai le lata mai faʻamatalaga o le app mai le Google Play Store

Pin
Send
Share
Send