Viber mo iPhone

Pin
Send
Share
Send


I nei aso, toetoe o tagata uma iPhone e iai le itiiti ifo ma le tasi avefeau faʻapipiʻi. O se tasi o sili ona lauiloa sui o ia talosaga o Viber. Ma i lenei mataupu o le a tatou iloiloina mo mea taua na avea ai o ia ma lauiloa.

Viber o se avefeau faʻaaoga se fesoʻotaʻiga Initaneti e fai ai leo, telefoni valaau, faʻapea foi ma le lafoina o feau tusitusia. Le aso, ua mafai foi ona lautele lautele Viber nai lo nai tausaga talu ai - e faʻatagaina oe e le gata e fesoʻotaʻi ma Viber tagata faʻaaoga, ae ia faʻatinoina foi le tele o isi galuega aoga.

Tusitusiga savali

Masalo o le autu avanoa o soʻo se avefeau. Faʻafeiloaʻi ma isi tagata Viber e ala ile feau tusitusia, ole faʻaoga ole a faʻaoga na o feʻaveaʻiga ile Initaneti. Ma e tusa lava pe e te le pule i le faʻatapulaʻaina Initaneti tau, o le tau o feʻau o le a taugata tele oe nai lo le taimi e lafoina SMS masani.

Siufofoga vailauga ma telefoni valaʻau

O le isi ki vala o Viber o le faia o leo leo ma vitio valaʻau. Toe fai, pe a valaʻau Viber tagata faʻaaoga, naʻo Initaneti feʻaveaʻi o le a faʻaumatia. Ma o le mafaufauina e leai se avanoa o avanoa i luga o le Wi-Fi network e latalata i soo se mea, o lenei mea e mafai ona matua faʻaititia ai le taamilomilo tupe faʻaalu.

Falefaʻa

Emoticons o loo suia faafuasei e lanu ma sailia sikola. O Viber e iai le fale e faʻapipiʻi ai mea faʻapipiʻi e mafai ai ona e mauaina le tele o filifiliga faʻapipiʻi e leai se totogi ma totogi.

Ata na tusia

E le maua ni upu e faʻaalia ai lagona? Ona tusi ai lea! I Viber, o loʻo i ai se masini tusi ata faigofie, mai le seti o loʻo i ai ni filifiliga lanu ma faʻatulaga le lapoʻa o le pulumu.

Lafo o faila

I na o le lua tapas, e mafai ona lafoina ata ma vitio teuina i le iPhone. Afai e talafeagai, le ata ma le vitio e mafai ona vave puʻeina e ala i le talosaga.

E le gata i lea, i Viber, e mafai ona e lafoina seisi faila. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai o le faila o loʻo manaʻomia e teuina i le Dropbox, i ona avanoa e manaʻomia oe e filifili le "Export" filifiliga, ona filifili lea o le Viber talosaga.

Suega i totonu

Lafo manaia ata, fesoʻotaʻiga i tusiga, GIF-faʻafiafiaga ma sili atu faʻaaogaina le fausia-i suʻega i Viber.

Viber atotupe

O se tasi o fou fou mea fou e mafai ai ona e lafoina tupe tuusaʻo i le faiga o talatalanoaga ma le tagata e faʻaaogaina, faʻapea foi mo le totogiina vave o faʻatauga i luga o le Initaneti, mo se faʻataʻitaʻiga, pili aoga.

Tala a le Malo

Viber mafai ona faigofie faʻaaogaina e le gata o se avefeau, ae faapea foi ma se tala fou. Lesitala i faʻamatalaga lautele e te fiafia iai ma o le a e masani ona tumau i le taimi nei ma fou tala, mea tutupu, faʻalauiloa, ma isi.

Viber i fafo

O le Viber talosaga faʻatagaina oe e valaʻau e le gata o isi Viber tagata faʻaaoga, ae mo matua tele ni numera i atunuʻu eseʻese o le lalolagi. Moni, e manaʻomia lenei toe faʻatumu o le teugatupe i totonu, ae telefoni tau e tatau ona maofa faʻafiafia oe.

QR code scanner

Faitau vave le avanoa QR tulafono ma tatala le faʻamatalaga o loʻo faʻamau i totonu tuʻusaʻo i le tusi talosaga.

Faʻaalia foliga vaaia

Oe mafai ona faʻaleleia atili le foliga mai o le talatalanoa faamalama e ala i le apalai o se tasi o le ata ata faʻamatalaina muamua i le talosaga.

Le tua

O se mea e deactivated masani faʻaletonu i Viber, aua e ala i le mafai ai le teuina o se faaleoleo kopi o lau talanoaga i le ao, le faiga otometi le atoatoa le atoatoa encryption faamatalaga. A manaʻomia, otometi tuʻuina atu e mafai ona faʻamalosia e ala i le tulaga.

Faʻafesoʻotaʻi ma isi masini

Talu ai Viber o se satauro-tulaga talosaga, o le tele o tagata faʻaaoga e le gata i luga o le telefoni, ae ma luga o komepiuta ma komepiuta. O se vavaeʻese Viber vaega faʻatagaina oe e faʻamalosia feʻau syncronization ma masini uma o loʻo faʻaogaina le apalai.

Gafatia e faʻaleaogaina ai le faʻaali "Initaneti" ma "Vaʻaia"

O nisi tagata faaaoga atonu e le fiafia i le mea moni e mafai ona iloa e tagata na talanoaina le taimi na faia ai le asiasiga mulimuli pe na faitauina ai se feʻau. I Viber, pe a manaʻomia, e faigofie ona e nana nei faʻamatalaga.

Saini uliuli

E mafai ona puipuia oe lava mai spam ma faʻalavelave valaʻau e ala i le polokaina o ni numera.

Otometi tape au faila ala o faasalalauga

I le tulaga masani, Viber teuina uma faila ala o faasalalauga maua e le mafaamatalaina, lea e mafai ona afaina ai le tele o le talosaga. Ina ia taofia Viber mai le 'ai i luga o se tele o iPhone manatua, seti le otometi-tape galuega o ala o faasalalauga faila pe a uma se vaitaimi faatulagaina o le taimi.

Tautala faalilolilo

A e manaʻomia e tausia le le faalauaiteleina o fetusiaiga, faia se talatalanoaga faalilolilo. I ai, e mafai ona e faʻatulaga se timer mo otometi-tipiina feʻau, iloa pe o le tagata o loʻo e talanoa i ai na te puʻeina le pueata, ma puipuia feʻau mai le fauina atu i luma.

Lelei

  • Faigofie fesoʻotaʻiga ma lagolago mo le gagana Rusia;
  • Le tomai faʻaʻeseʻese le talosaga "mo oe lava";
  • O le tusi talosaga ua tufatufaina atoa e leai se totogi.

Le atoatoa

  • E masani ona maua e le aufaitau le tele o spam mai faleoloa ma tautua e ofoina atu auaunaga eseese.

Viber o se tasi o sili ona mafaufau lelei auaunaga o le a faʻatagaina oe e fesoʻotaʻi fua mo le masani pe leai se mea ma uo, aiga, uo, soʻo se mea e te i ai, i lau iPhone poʻo luga o lau komepiuta poʻo le tablet.

Sii mai Viber mo fua

Sii mai ai le lata mai faʻamatalaga o le app mai le App Store

Pin
Send
Share
Send